Kedves Látogatóm! Üzletünk január 21-én csütörtökön zárva lesz. A beérkezett rendeléseket is csak következõ nap azaz pénteken kezdjük el feldolgozni.
AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

aktiv melynyomo ules, régi fajta dld, caliber+rac, jvc kd-x30 elfelejti, aeg autórádió, autórádió debrecen 2, akai cat-7780 teszt, opel vivaro radio co, 25cm mélysugárzó, swat

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
Mac Audio
Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó

 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&termek=41161&hp=1
Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó https://www.autohifi-city.hu/images/cache/4/1/41161s400c44990.00i.jpg
44990
5 1
Mac Audio
<div>A macAudio egy aut&oacute; hifi specialista c&eacute;g. Az itt dolgoz&oacute; emberek sokkal t&ouml;bbet tettek ann&aacute;l, minthogy arra k&ouml;telezt&eacute;k volna magukat, hogy a hifi technol&oacute;gia ir&aacute;nt &eacute;rzett szenved&eacute;ly&uuml;knek &eacute;ljenek. A macAudio-n&aacute;l term&eacute;szetes, hogy a hangs&uacute;lyt a fejleszt&eacute;sre fektetik: az &eacute;gető v&aacute;gy, hogy kicser&eacute;ljenek &eacute;s t&ouml;k&eacute;letes&iacute;tsenek dolgokat, valamint l&eacute;trehozni valami rendk&iacute;v&uuml;lit. Messzebb menve a term&eacute;kfejleszt&eacute;s fogalm&aacute;t&oacute;l, a macAudio hangm&eacute;rn&ouml;kei folyamatosan az &uacute;j&iacute;t&aacute;sok kitervel&eacute;s&eacute;n dolgoznak az&eacute;rt, hogy t&ouml;k&eacute;letes&iacute;ts&eacute;k a hang visszaad&aacute;s&aacute;t. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a f&uuml;l&uuml;nkkel &eacute;rz&eacute;kelj&uuml;k a k&ouml;r&uuml;l&ouml;tt&uuml;nk l&eacute;vő vil&aacute;got, hogy m&aacute;soknak is megmutassuk, hogy ez mennyire &eacute;lvezetes. A nemzetk&ouml;zi h&iacute;rn&eacute;v, a szak&eacute;rtői d&iacute;jak, az elm&eacute;let ir&aacute;nti rajong&aacute;s &eacute;s a haszn&aacute;latban rejlő &ouml;r&ouml;m&ouml;k egy egyszerű h&aacute;tt&eacute;rrel p&aacute;rosulva mind hozz&aacute;j&aacute;rultak ahhoz, hogy a legjobb minős&eacute;get kapjuk a kez&uuml;nkbe. Mindenki legnagyobb &ouml;r&ouml;m&eacute;re.</div><br><a href="?oldal=2&kat=27&gyarto=28" title="Mac Audio Aktív mélynyomó">Mac Audio Aktív mélynyomó</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=28" title="Mac Audio Autóhifi">Mac Audio Autóhifi</a>
 Leírás
A látványra is gyönyörű Aktív (erősítővel egybeépített) Band Pass láda nagy plexiüveggel van ellátva, melynek a 25cm-es mélysugárzója ledekkel van megvilágítva! 400/150W-os teljesítményével és vagány kinézetével remek társunk lehet az autónkban!
 
 macAudio Ice Cube 110 A
 
Technikai adatok
25cm-es Band Pass mélynyomó
Maximális teljesítmény: 400 Watt
RMS (folyamatos teljesítmény): 150 Watt
Érzékenység: 89 dB
Frekvencia tartomány: 22-150 Hz
Mágnes súlya: 30 oz
2"-os 4 rétegű, szellőzőrendszerrel ellátott tekercs
Tömör acélkosár, rezgéstűrő és magasfényű lakkréteggel
Csúszásmentes kárpitozás fehér neoprén betéttel
Fehér LED megvilágítás
Tömör MDF-ből készült láda
Metrikus csavarrögzítések
Méretek: 430 x 335 x 320/405 mm

Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
Eredeti ár/db: 69,990.- 55,110.- 14,880.-
Akciós ár/db: 44,990.- 35,425.-9,565.-
Megtakarítás: 25,000.- 19,685.-5,315.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

aktív mélynyomó Mac Audio Ice Cube 110A autóhifiről ezt lehet tudni...


 Leírás
A látványra is gyönyörű Aktív (erősítővel egybeépített) Band Pass láda nagy plexiüveggel van ellátva, melynek a 25cm-es mélysugárzója ledekkel van megvilágítva! 400/150W-os teljesítményével és vagány kinézetével remek társunk lehet az autónkban!
 
 macAudio Ice Cube 110 A
 
Technikai adatok
25cm-es Band Pass mélynyomó
Maximális teljesítmény: 400 Watt
RMS (folyamatos teljesítmény): 150 Watt
Érzékenység: 89 dB
Frekvencia tartomány: 22-150 Hz
Mágnes súlya: 30 oz
2"-os 4 rétegű, szellőzőrendszerrel ellátott tekercs
Tömör acélkosár, rezgéstűrő és magasfényű lakkréteggel
Csúszásmentes kárpitozás fehér neoprén betéttel
Fehér LED megvilágítás
Tömör MDF-ből készült láda
Metrikus csavarrögzítések
Méretek: 430 x 335 x 320/405 mm

aktív mélynyomó Mac Audio Ice Cube 110A egy kifutott autóhifi, de...

Ezt az autóhifi terméket már nem gyártják, DE!
Meghagytuk az autóhifi bolt kínálatában, hiszen gyakran előfordul, hogy még modelváltás után is be tudjuk szerezni az ilyen kifutott autóhifiket.
 
Hívj a 06 70-450-64-40 telefonszámon, hogy utánanézhessünk, van e valamelyik partnerünknél elfekvőben ez a típusú autóhifi. Ha van ilyen autóhifi egy partnerünknél, akkor mindenképpen megszerezzük neked...
 
Ha nem ragaszkodsz mindenáron ehhez az autóhifi típushoz, akkor is telefonálj, mert elképzelhető, hogy egy ettől sokkal jobb vételt tudunk neked ajánlani. (a jobb vétel nem azt jelenti, hogy többet keresünk rajta, hanem azt, ami jobban szól, jobb szolgáltatásokkal, vagy megbízhatósággal bír) :)
 
A következő autóhifi készülékek hasonlóak, ezért ha a fenti autóhifit nem is de ezeket biztosan tudjuk neked adni... 


Mac Audio autóhifi termékekről általában...
Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó

A macAudio egy autó hifi specialista cég. Az itt dolgozó emberek sokkal többet tettek annál, minthogy arra kötelezték volna magukat, hogy a hifi technológia iránt érzett szenvedélyüknek éljenek. A macAudio-nál természetes, hogy a hangsúlyt a fejlesztésre fektetik: az égető vágy, hogy kicseréljenek és tökéletesítsenek dolgokat, valamint létrehozni valami rendkívülit. Messzebb menve a termékfejlesztés fogalmától, a macAudio hangmérnökei folyamatosan az újítások kitervelésén dolgoznak azért, hogy tökéletesítsék a hang visszaadását. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a fülünkkel érzékeljük a körülöttünk lévő világot, hogy másoknak is megmutassuk, hogy ez mennyire élvezetes. A nemzetközi hírnév, a szakértői díjak, az elmélet iránti rajongás és a használatban rejlő örömök egy egyszerű háttérrel párosulva mind hozzájárultak ahhoz, hogy a legjobb minőséget kapjuk a kezünkbe. Mindenki legnagyobb örömére.

Mac Audio Aktív mélynyomó
Mac Audio Autóhifi

Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó: Mélynyomó, aktív mélynyomó, autó hangszóró, subwoofer, aktivmélynyomó, autóhifi
Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

50.000 Ft feletti vásárlás esetén: Ingyenes
Helyszíni átvétel a debreceni autóhifi üzletben: Ingyenes
Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.600.- Ft
Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 1.800.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A4-es postai levélként: 1100.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A5-es postai levélként: 900.- FtKérdezz az autóhifiről... Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó


kicsi a bors...

SunFighter

SunFighter


Budapest
Hozzászólások: 3
Reg.: 2021.01.13.
1 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szomorúan látom, hogy már nem kapható Új projectemhez terveztem venni egy újabbat, mivel az előző vételnél maximálisan meg voltam vele elégedve, főleg a leadott hangteljesítményével. Brutálisan szól. Hivatalos, versenyen mért (127,3 dB) hangnyomást tudott. Ehhez hasonló ár és teljesítmény kategóriában kérnék segítséget. Köszi!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
SunFighter - 2020-11-06 12:16:29
Válasz erre a hozzászólásrakicsi a bors

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7886
Reg.: 2008.01.01.
6432 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Milyen autóba kellene, és mivel lenne hajtva? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-11-08 09:42:35
Válasz erre a hozzászólásrakicsi a bors

SunFighter

SunFighter


Budapest
Hozzászólások: 3
Reg.: 2021.01.13.
1 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia, 1998-as Mitsu Colt (mk5), jelenleg szerintem a gyári hangszórók vannak benne, első ajtó + az oldalfalban hátul. Fejegység amivel vettem Pioneer MVH-S120UBG üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
SunFighter - 2021-01-13 20:23:05
Válasz erre a hozzászólásraTeljes rendszer csere

SunFighter

SunFighter


Budapest
Hozzászólások: 3
Reg.: 2021.01.13.
1 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
A lényeg lemaradt MacAudio-ra szeretném lecserélni a teljes rendszert, az aktív mély teljesen bevált, maradnék ezen a vonalon.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
SunFighter - 2021-01-13 20:39:38
Válasz erre a hozzászólásraTeljes rendszer csere

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7886
Reg.: 2008.01.01.
6432 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Mac Audio melyik típusára gondoltál? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2021-01-13 20:56:19
Válasz erre a hozzászólásraTeljes rendszer csere

SunFighter

SunFighter


Budapest
Hozzászólások: 3
Reg.: 2021.01.13.
1 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Passzolom a kérdést, mivel Ice Cube-om volt eddig. Loudness Cafe-tól a Hardstyle-ig mindenevő vagyok, de mivel rádióztam 15 évig, így a hangzásvilág is fontos, nem csak a kőkemény hangzás. Építés elhúzódhat, szépen felépítve a rendszert, nem fontos egyből mindent megvennem. Amennyiben tudsz ajánlatot, szívesen fogadom, köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
SunFighter - 2021-01-13 21:00:54
Válasz erre a hozzászólásraTeljes rendszer csere

SunFighter

SunFighter


Budapest
Hozzászólások: 3
Reg.: 2021.01.13.
1 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
4 db gyári 4ohm-os 13 cm-s hangszóró van benne, 2 az ajtóban, 2 pedig a hátsó üléseknél az oldal falban. Gondolom 2 utas kellene mindenhova + előre egy csipogó + csomagtérbe egy mélyláda, ebben gondolkozom.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
SunFighter - 2021-01-18 20:17:12
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Mac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztatóMac Audio Ice Cube 110A aktív mélynyomó
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: kifutott

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


20:32: Tisztelt Uram! CX609E típusú magnóm van egy Kia személyautóban. A jelenség a következő: Próbáltam ...
Clarion CX 609E 2din CD autórádió
Autohifi City 18:19: Szia! Ez is egy jó megoldás. Ha meg vagy elégedve a magassal akkor elég csak a mélyközepet ...
Hertz DCX 160.3 Kétutas koaxiális hangszóró 16 cm-es autóhangszóró
B.Tom 17:08: Szia! Adott egy Golf 7 Variant MIB 1 Composition Media gyári hangszórókkal. Az ajtókban lévő ...
B.Tom
nszikszai 14:51: Hali, és ha esetleg a gyári magasokat megtartanám, ez jó lehet? ...
Hertz DCX 160.3 Kétutas koaxiális hangszóró 16 cm-es autóhangszóró
12:10: Üdv.Érdeklődnék,ha ezt a beépítőkeretet megveszem egy kínai rádió beépítésére,milyen díszkeretet ...
MECATRON Univ. dupla DIN beszerelő keret dupla ISO készülékekhez Autospecifikus rádiókeret 2DIN
Autohifi City 12:06: Szia! Én ezt a szettet ...
Hertz DCX 160.3 Kétutas koaxiális hangszóró 16 cm-es autóhangszóró

Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Autohifi City 18:15: Szia!
Mindenképpen a DLD lenne jobb választás.
Üdv.
Melyik lenne jobb választás Dld 500+ pro, vagy Renegade RXV1002 ?
Előre is köszönöm!
Szia! lenne egy olyan kérdésem, hogy Megakick imperator 2000w erősitő meg tudná e hajtani a dld 500-t? Vagy esetleg az 500 pro-t? Talán a pro 3-t? Melyikhez ajánlanád?
Válaszod előre is köszönöm szépen!
Autohifi City 18:37: Szia!
A DLD jobb választás a megfelelő erősítővel.
Üdv.

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy e46 coupe autóba, melyik lenne jobb választás? Egy JBL GT-BASSPRO 12 vagy DLD 500+ láda. A cél erőteljes mély.(fejegség : Jvc kd-r841 )
Válaszát előre is köszönöm !

Üdvözlet Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Opel Astra G, multikormányos cabrio. Ebbe szeretnék egy 2din-es multimédia rádiót. (tudom gyárilag 1din de át lett építve 2dinesre, a multikormány is J Astrából van, de az most lényegtelen ) Egy jobb minőségű rádiót szeretnék vásárolni, ami normál fm rádió funkcióval bír, bluetooth kapcoslatra képes telefonnal, GPS-el rendelkezik, illetve tudja kezelni a tolatókamerát is. Ami opcionálisan nem lenne rossz, az az usb és aux bemenet, ezek akár hátul is lehetnének a rádión, mivel jobban szeretném a szivargyújtó mellett a hamutálban aljzat beépítésével kivezetni, az ugye vissza zárható így jóval igényesebb a kinézete. Illetve az sem lenne baj, ha internetezésre is alkalmas lenne a készülék, teszem azt youtube, illetve google elérés. Nem tudom, hogy ilyen létezik-e, de a segítséget mindenképp előre is köszönöm! Illetve usb és aux aljzat is érdekelne, ha esetleg ilyesmi kapható lenne-e nálatok.
Autohifi City 20:15: Szia!
Ez jó lenne hozzá:
[katt]
Üdv.
Szevasz Zsolti!

A napokban vásároltam egy Opel Meriva 2008-as kiadású autót. A gyári antennával nem férek be a garázsba, minden beálláskor ki kell tekernem, majd kiálláskor vissza. Tudnál valami megoldás a problémára, olyanra gondolok amilyen a Renault Thalia-kon van.

Köszönettel: Katona Zoltán
Sziasztok! Rcd510 vw rádióhoz keresek iso adaptert 2005-ös tranyoba szeretném beépíteni.
Illetve fakra rádió adapter. Köszi: Feri
Autohifi City 16:12: Szia!
Car light szál.
Elvileg a gyári ISO kábelben is meg kell, hogy legyen.
Hívj fel Hétfőn.
06704506440
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


B.Tom
B.Tom
Csém

blint586
blint586
Kaposvár

Attila84
Attila84
Gyál

drb
drb
Oroszlány

larnipa
larnipa
Csengele