AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

suzuki swift gyári rádió használati utasítás, 17 cm mély autóhangszóró, kormányról vezérelhető rádió bekötése, hifi szolnok, peugeot 206 gyári hangszóró, eonon, nissan note rádió kezelési utmutató, tv autóba gyerekeknek, mekkora méretü a 1 din, mazda 6 bose erősítő

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
Phonocar
Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN

 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&termek=32274&hp=1
Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN https://www.autohifi-city.hu/images/cache/3/2/32274s400c9990.00i.jpg
9990
5 1
Phonocar
<div>PHONOCAR</div> <div>A Phonocar c&eacute;get 1972-ben alap&iacute;tott&aacute;k meg, &eacute;s az&oacute;ta is vezető szerepet t&ouml;lt be az aut&oacute; hifiben. Akkor alap&iacute;tott&aacute;k meg, amikor az aut&oacute; hifi igaz&aacute;n megjelent a vil&aacute;gon. Az elsők k&ouml;z&ouml;tt voltak &eacute;s hittek a term&eacute;kek siker&eacute;ben. Az&oacute;ta jelentős előnyre tettek szert, k&ouml;sz&ouml;nhető a rugalmas gy&aacute;rt&aacute;si folyamataiknak &eacute;s a j&ouml;vőbe mutat&oacute;, technol&oacute;giailag naprak&eacute;sz term&eacute;keiknek. Az olasz gy&aacute;rt&oacute; az elm&uacute;lt &eacute;vekben az innov&aacute;ci&oacute; ter&eacute;n is egyre elismertebb&eacute; v&aacute;lt. A Phonocar a legsz&eacute;lesebb v&aacute;laszt&eacute;kot k&iacute;n&aacute;lja a tartoz&eacute;kok k&ouml;z&ouml;tt a piacon. M&eacute;rn&ouml;keik minden, &uacute;j aut&oacute;modellt megvizsg&aacute;lnak, tanulm&aacute;nyoznak &eacute;s megtal&aacute;lj&aacute;k annak a m&oacute;dj&aacute;t, hogy hogyan lehet ut&aacute;n gy&aacute;rtott audio egys&eacute;geket, multim&eacute;di&aacute;s berendez&eacute;seket az aut&oacute;ba telep&iacute;teni, vagy a gy&aacute;ri rendszert tov&aacute;bb fejleszteni. A Phonocar term&eacute;kek k&ouml;re ez&eacute;rt folyamatosan naprak&eacute;sz. Interface v&eacute;djegyei az egyik legkiterjedtebbek a piacon. Tartoz&eacute;kok mellett, aut&oacute;erős&iacute;tőiről &eacute;s hangsz&oacute;r&oacute;ir&oacute;l is ismert. N&eacute;h&aacute;ny &eacute;ve kiemelkedő sikereket &eacute;rt el multim&eacute;di&aacute;s term&eacute;keivel.&nbsp;</div><br><a href="?oldal=2&kat=785&gyarto=143" title="Phonocar Autospecifikus rádiókeret 2DIN">Phonocar Autospecifikus rádiókeret 2DIN</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=143" title="Phonocar Autóhifi">Phonocar Autóhifi</a>
2 DIN méretű univerzális autórádió beépítő fémkeret! A takaró díszkeret és a rögzítő fülekkel könnyedén beszerelheti autójába a készüléket! Figyelem: Speciális autórádió keret szükséges lehet abban az esetben, ha még a gyári autórádió van az autóban!
 
 • 2 DIN méretű univerzális beépítő fémkeret
  Tartozékok:
 • Műanyag díszkeret
 • Rögzítő felfogató fülek
 • Szivacs
 • Fémkeret méretei: 182 x 103

Autospecifikus rádiókeret 2DIN Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
A termék ára/db: 9,990.- 7,866.- 2,124.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

Autospecifikus rádiókeret 2DIN Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret autóhifiről ezt lehet tudni...


2 DIN méretű univerzális autórádió beépítő fémkeret! A takaró díszkeret és a rögzítő fülekkel könnyedén beszerelheti autójába a készüléket! Figyelem: Speciális autórádió keret szükséges lehet abban az esetben, ha még a gyári autórádió van az autóban!
 
 • 2 DIN méretű univerzális beépítő fémkeret
  Tartozékok:
 • Műanyag díszkeret
 • Rögzítő felfogató fülek
 • Szivacs
 • Fémkeret méretei: 182 x 103

Ők vették meg ezt a terméket

buazs

buazs


Székesfehérvár
Hozzászólások: 0
Reg.: 2015.12.18.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

Phonocar autóhifi termékekről általában...
Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN

PHONOCAR
A Phonocar céget 1972-ben alapították meg, és azóta is vezető szerepet tölt be az autó hifiben. Akkor alapították meg, amikor az autó hifi igazán megjelent a világon. Az elsők között voltak és hittek a termékek sikerében. Azóta jelentős előnyre tettek szert, köszönhető a rugalmas gyártási folyamataiknak és a jövőbe mutató, technológiailag naprakész termékeiknek. Az olasz gyártó az elmúlt években az innováció terén is egyre elismertebbé vált. A Phonocar a legszélesebb választékot kínálja a tartozékok között a piacon. Mérnökeik minden, új autómodellt megvizsgálnak, tanulmányoznak és megtalálják annak a módját, hogy hogyan lehet után gyártott audio egységeket, multimédiás berendezéseket az autóba telepíteni, vagy a gyári rendszert tovább fejleszteni. A Phonocar termékek köre ezért folyamatosan naprakész. Interface védjegyei az egyik legkiterjedtebbek a piacon. Tartozékok mellett, autóerősítőiről és hangszóróiról is ismert. Néhány éve kiemelkedő sikereket ért el multimédiás termékeivel. 

Phonocar Autospecifikus rádiókeret 2DIN
Phonocar Autóhifi

Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

Helyszíni árvétel a debreceni autóhifi üzletben: 0.- Ft
Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.300.- Ft
Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 1.600.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A4-es postai levélként: 500.- FtKérdezz az autóhifiről... Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN


Érdeklődés

 Jó napot kívánok!!
Érdeklődni szeretnék,hogy mik pontosan a méretei ennek a keretnek,a belső mérete ugye megvan adva,a külső méretei érdekelne még ha lehetséges!!
előre is köszönöm

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Vigh Gábor - 2015-12-27 17:43:23
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklődés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
0,8mm vastag anyagból van, tehát a magasságából és a szélességéből is vegyél le 1,6mm-et.
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-12-28 20:40:19
Válasz erre a hozzászólásrauniverzális beépítőkeret

 Sziasztok! 
Nekem a következő gondom van. Egy 2000 Mazda Premacy gyári rádióját szeretném kicserélni egy 2DIN-es multimédiás fejegységre. A Clarion egyik típusát néztem ki, de semmilyen keretet nem találtam Mazdához, ami segítene a beszerelésben. Tudnátok nekem árral együtt ebbe segíteni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Fekete Tamás - 2016-01-26 16:00:36
Válasz erre a hozzászólásrauniverzális beépítőkeret

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Sajnos nem létezik hozzá keret.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-01-26 19:59:03
Válasz erre a hozzászólásraUniverzális keret

 Szia!
Ha nem létezik hozzá semmilyen keret, akkor hogyan lehet megoldani szépen a beépítést? Az univerzális sem alkalmas rá?
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Fekete Tamás - 2016-01-26 21:00:05
Válasz erre a hozzászólásraUniverzális keret

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Küldjél egy képet a középkonzolodról.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-01-27 19:04:24
Válasz erre a hozzászólásraSkoda fábia 2 din

 Sziasztok !

A kérdésem lenne hogy skoda fábia (2001) gyári rádiót szeretném cserélni 2 din re ez a szett megfelelő lenne hozzá ?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tamás - 2017-04-28 20:23:05
Válasz erre a hozzászólásraSkoda fábia 2 din

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Milyen márkájú rádiót szeretnél belerakni?
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-04-28 21:04:30
Válasz erre a hozzászólásraRádió

 Szia

car mp5 player 7010b kínai autórádióról lenne szó ehez keresnék keretet.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tamás - 2017-04-28 21:13:39
Válasz erre a hozzászólásraRádió

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Ahhoz inkább ez a jó:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-04-29 13:11:48
Válasz erre a hozzászólásraRádió

 Köszönöm.a választ akkor ezt fogom meg rendelni.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tamás - 2017-05-01 00:28:04
Válasz erre a hozzászólásraRádió

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Oké.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-05-01 08:37:20
Válasz erre a hozzászólásrarádió

 esetleg még mi kellhet a beszereléshez ?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tamás - 2017-05-02 17:32:39
Válasz erre a hozzászólásrarádió

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7375
Reg.: 2008.01.01.
6241 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia!
Semmi más.
Üdv 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-05-02 20:52:19
Válasz erre a hozzászólásraRádió

Szép napot! Rendeltem egy 7010B típusú kínai lejátszót. Azt szeretném kérdezni, hogy audi a6 1999-es evjarathoz mihez van szükségem a beszereleshez? Csak a lejátszó és a kábelek vannak eddig. Köszönöm szépen a választ!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Noémi - 2020-02-13 16:26:13
Válasz erre a hozzászólásraRádió

Szép napot! Rendeltem egy 7010B típusú kínai lejátszót. Azt szeretném kérdezni hogy egy audi a6 1999.-es évjáratú autóhoz mire van szükségem a beszereleshez? Csak a lejátszó és a kábelek vannak eddig. Köszönöm szépen a választ!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Noémi - 2020-02-13 16:27:50
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Phonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN autohifihez hasonló termékek:

Ezek az autohifi készülékek közel azonos árban és autóhifi márka alatt kaphatóak...

5.976+ÁFA
6.055+ÁFA
6.370+ÁFA
6.449+ÁFA
7.315+ÁFA
6.606+ÁFA
6.606+ÁFA
6.291+ÁFA
6.134+ÁFA
6.134+ÁFA
6.291+ÁFA
6.291+ÁFAPhonocar 3/509 Univerzális 2DIN fém beszerelő keret Autospecifikus rádiókeret 2DIN
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: általában raktáron

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


20:28: Helló! Jelenleg egy Renegade Gtr 1200 melyladat használok egy alfa 159 sw-ben. Kevésnek érzem. ...
ESX Signum SX-1224 30 cm-es autóhifi mélysugárzó
Autohifi City 18:46: Szia! Sajnos már nem forgalmazunk SAL ...
SAL XPRO 2060 20 cm-es autóhifi mélysugárzó
ovos 11:50: Üdvözlöm segítséget szeretnék kérni adott egy cd70 navi gyári fejegység és szeretnék pendrivet ...
ovos
09:49: Üdv! 2 DB SAL XPRO 2060 mélynyomót szeretnék van esetleg készleten? Ha igen hány nap amíg ide ér? ...
SAL XPRO 2060 20 cm-es autóhifi mélysugárzó
09:48: Üdv, szeretnék 2 db SAL XPRO 2060 mélynyomót van készleten esetleg? Ha igen hány nap amíg ide ér? ...
SAL XPRO 2060 20 cm-es autóhifi mélysugárzó
17:27: Metál ezüst színű tolató radar szett érdekelne. 4 illetve 8 szenzoros. Melyik mennyibe kerül, és ...
EGYéB LED kijelzős tolatóradar (4 szenzor, hangszóró) - ezüst Tolató radarok

Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Autohifi City 21:21: Szia!
Nagyon szívesen. Sok örömöt az új készülékhez.
Üdv.
Szia Zsolti!
Meg szeretném köszönni a fejegység beszerelését,minden szuper módon müködik!Igényes,prima munka.
Köszönöm!!!
Szia
Ford KA 2006-os autóban a gyári hangszórók cseréje (az ajtóban) hozhat-e minőségi javulást?

Szeretnék 1 dines fejegységet bele, ami kihajtható képernyős. A képernyőn nem néznék filmet, csak a tolatókamerát és az android telefonom tükrözném, azaz csupán zenehallgatás a cél. Mit ajánlasz?
Költségkeret 40 eFt.
Köszi
Szia Zsolti! van egy régi aiwa hifi-m nsx sz50! tud 2x 100 w rms-t! egy sal 30 cm boxer mélynyomó ami 4 ohm os van rajta! Sehol nem találok ilyet. Ha tudsz valami hasonlót ajánlani ami árban is legfeljebb 10-12 eft meg köszönném!
Szia.Van egy Phonocar vm040 autó rádióm,és szerintem a hangerő potméter megadta magát.Hol tudnék belevaló potit vásárolni,rendelni.Köszönöm szépen a segítséget!! Ha lehet a kexpisti@gmail.comra kérhetném a választ? Köszi.Üdv:_ Pisti.
Autohifi City 19:55: Szia!
Én mindenképpen az Audison szettet javasolnám, vagy még ezt a típust:
[katt]
Üdv.
Honda Jazz 2005, Alpine MRV-F300 erősítő, Kenwood BT356 fejegység.
Gladen 600c1 erősítő a HiVi mélykádához/zárt.
Autohifi City 20:55: Szia!
Milyen autóról van szó?
Miről hajtanád a szettet.
Üdv.
Szia,
Alpine MRV-F300 hídba lenne és ehhez szeretnék első szettet, mit javasolsz?
Kicker KSS és Audison K6 szetett nézegettem, de van még annyi féle lehetőség Köszi, András
Autohifi City 21:10: Szia!
Én ezt raknám előre és hátra
[katt]
[katt]
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


Norbert81
Norbert81
Balatonalmádi

szakalst
szakalst
Budapest

Satu007
Satu007
Farkaslyuk

Teki
Teki
Budapest

Jozef
Jozef
Tatabánya