AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERÕSÍTÕ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

Autóhifi keresõ


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

audi a4 b5, jeep compass, golf 7, skoda swing radio, saab tolat?kamera, mercedes w203, opel meriva radio ke, elad? lenco cs440 b, kah 404, 2din navi

Autóhifi gyártók


Phonocar
Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végzõ partnereket keresünk a következõ városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&termek=32129
Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret https://www.autohifi-city.hu/images/cache/3/2/32129s400c6590.00i.jpg
6590
5 1
Phonocar
<div>PHONOCAR</div> <div>A Phonocar c&eacute;get 1972-ben alap&iacute;tott&aacute;k meg, &eacute;s az&oacute;ta is vezetõ szerepet t&ouml;lt be az aut&oacute; hifiben. Akkor alap&iacute;tott&aacute;k meg, amikor az aut&oacute; hifi igaz&aacute;n megjelent a vil&aacute;gon. Az elsõk k&ouml;z&ouml;tt voltak &eacute;s hittek a term&eacute;kek siker&eacute;ben. Az&oacute;ta jelentõs elõnyre tettek szert, k&ouml;sz&ouml;nhetõ a rugalmas gy&aacute;rt&aacute;si folyamataiknak &eacute;s a j&ouml;võbe mutat&oacute;, technol&oacute;giailag naprak&eacute;sz term&eacute;keiknek. Az olasz gy&aacute;rt&oacute; az elm&uacute;lt &eacute;vekben az innov&aacute;ci&oacute; ter&eacute;n is egyre elismertebb&eacute; v&aacute;lt. A Phonocar a legsz&eacute;lesebb v&aacute;laszt&eacute;kot k&iacute;n&aacute;lja a tartoz&eacute;kok k&ouml;z&ouml;tt a piacon. M&eacute;rn&ouml;keik minden, &uacute;j aut&oacute;modellt megvizsg&aacute;lnak, tanulm&aacute;nyoznak &eacute;s megtal&aacute;lj&aacute;k annak a m&oacute;dj&aacute;t, hogy hogyan lehet ut&aacute;n gy&aacute;rtott audio egys&eacute;geket, multim&eacute;di&aacute;s berendez&eacute;seket az aut&oacute;ba telep&iacute;teni, vagy a gy&aacute;ri rendszert tov&aacute;bb fejleszteni. A Phonocar term&eacute;kek k&ouml;re ez&eacute;rt folyamatosan naprak&eacute;sz. Interface v&eacute;djegyei az egyik legkiterjedtebbek a piacon. Tartoz&eacute;kok mellett, aut&oacute;erõs&iacute;tõirõl &eacute;s hangsz&oacute;r&oacute;ir&oacute;l is ismert. N&eacute;h&aacute;ny &eacute;ve kiemelkedõ sikereket &eacute;rt el multim&eacute;di&aacute;s term&eacute;keivel.&nbsp;</div><br><a href="?oldal=2&kat=1134&gyarto=143" title="Phonocar Hangszóró beépítõ keret">Phonocar Hangszóró beépítõ keret</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=143" title="Phonocar Autóhifi">Phonocar Autóhifi</a>
130 mm-es hangszóró kiemelõ keret Renault Twingo modellhez. Gyári helyre szerelhetõ.


130 mm-es hangszóró kiemelõ keret
  • Renault Twingo > 9/98
  • Hátsó hangszóró

Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
A termék ára/par: 6,590.- 5,189.- 1,401.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

Hangszóró beépítõ keret Phonocar 3/839 autóhifirõl ezt lehet tudni...


130 mm-es hangszóró kiemelõ keret Renault Twingo modellhez. Gyári helyre szerelhetõ.


130 mm-es hangszóró kiemelõ keret
  • Renault Twingo > 9/98
  • Hátsó hangszóró

Õk vették meg ezt a terméket

Krisz12

Krisz12


Debrecen
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2022.04.24.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
klewy01

klewy01


Kiskunhalas
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2018.03.14.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi

Phonocar autóhifi termékekrõl általában...
Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

PHONOCAR
A Phonocar céget 1972-ben alapították meg, és azóta is vezetõ szerepet tölt be az autó hifiben. Akkor alapították meg, amikor az autó hifi igazán megjelent a világon. Az elsõk között voltak és hittek a termékek sikerében. Azóta jelentõs elõnyre tettek szert, köszönhetõ a rugalmas gyártási folyamataiknak és a jövõbe mutató, technológiailag naprakész termékeiknek. Az olasz gyártó az elmúlt években az innováció terén is egyre elismertebbé vált. A Phonocar a legszélesebb választékot kínálja a tartozékok között a piacon. Mérnökeik minden, új autómodellt megvizsgálnak, tanulmányoznak és megtalálják annak a módját, hogy hogyan lehet után gyártott audio egységeket, multimédiás berendezéseket az autóba telepíteni, vagy a gyári rendszert tovább fejleszteni. A Phonocar termékek köre ezért folyamatosan naprakész. Interface védjegyei az egyik legkiterjedtebbek a piacon. Tartozékok mellett, autóerõsítõirõl és hangszóróiról is ismert. Néhány éve kiemelkedõ sikereket ért el multimédiás termékeivel. 

Phonocar Hangszóró beépítõ keret
Phonocar Autóhifi

Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret: Autóhifi tartozék, szerelési anyag, Hangszóró beépítõ keretek és csatlakozók, Hangszóró beépítõ keret, beépítõ keret, renault+hangszóró+keret
Az igazság az autóhifirõl...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplõ autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminõségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedõ autóhifi rendszert összeállítani, ha elõtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidrõl, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell elõzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felsõ sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévõ autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidõket. A raktáron lévõ autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Express One futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése elõtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követõen szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelõ mûhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis elõfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtõl számítva bõ két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.Kérdezz az autóhifirõl... Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret


Termék érdeklõdés

 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyan rögzül ez a keret a toronyháznál (önmetszõ csavar?) illetve, hogy milyen hangszóró illik bele (speciális felfogatás stb) ?
Van-e ez a termék és valamilyen hozzáillõ belépõ szintû hangszórótok raktáron? A párom twingójába szeretném, semmi extra csak, hogy még két hangszóró legyen benne, a gyári két mûszerfali mellett.
Azért kérdezem mert semmi használható képet nem találtam a neten errõl a termékrõl.
 
Üdvözlettel:Beke Gergely

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Beke Gergely - 2015-12-25 07:23:28
Válasz erre a hozzászólásraKrisz12

Krisz12


Debrecen
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2022.04.24.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Üdvözlöm!Azt szeretném kérdezni, hogyan rögzül ez a keret a toronyháznál illetve, hogy milyen hangszóró illik bele (speciális felfogatás stb) ? Van-e ez a termék és valamilyen hozzáillõ belépõ szintû hangszórótok raktáron?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kun Krisztián - 2022-04-24 17:21:37
Válasz erre a hozzászólásraPhonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

Érdekl?döm hogy elérhet? az alábbi termék Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret ill ár ? Üdv István

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
István - 2023-03-05 17:35:39
Válasz erre a hozzászólásraPhonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

Érdekl?döm az alábbi termék elérhet? ill. ár iránt ? . Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret Üdv István

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
István - 2023-03-05 17:37:43
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Phonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret autohifihez hasonló termékek:

Ezek az autohifi készülékek közel azonos árban és autóhifi márka alatt kaphatóak...

4.323+ÁFA
3.929+ÁFA
3.929+ÁFA
3.929+ÁFA
4.717+ÁFA
4.323+ÁFA
5.189+ÁFA
4.717+ÁFA
4.953+ÁFA
5.110+ÁFA
3.929+ÁFA
4.323+ÁFAPhonocar 3/839 Hangszóró beépítõ keret
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetõség: általában raktáron

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Autóhifi szerelõ
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelõje, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belõlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erõsítõ, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütõs garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését mûhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippekAutohifi LIKE!HozzászólásokÚj autóhifi blogÜzenõfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezõAutóhifi Végére

szia olyan 13cm-es hangszórót keresek ami nem kis fülekkel kell felfogatni hanem a peremben van benne a felfogatás
Autohifi City 12:09: Szia!
Ez kell hozzá:
[katt]
Üdv.
Üdvözletem,
Pioneer MVH-S620BT-hez keresek kormánytávvezérlõhöz kábelt.
Ford Focus MK2 facelift 2009 évjáratú autóba szeretném beépíteni.
Melyik típus lenne jó nekem?
Köszönettel:
István
ZsKH,()(()'").
ZsKH
Autohifi City 20:27: Szia!
Megoldható.
Hétfõn hívj fel.
06704506440
Üdv.
gyzolee69 01:00: Szia. Vásároltam nálatok egy Hertz K 165 16 cm-es elsõszettet ([katt]) 2 éve, ilyen szetthez szeretnék csak magassugárzókat venni. Megoldható? Elõre is köszi a választ! Üdv Zoltán
Autohifi City 17:37: SZia!
Csörgess meg holnap.
06704506440
Üdv.
Szia! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád hogy van egy e46 típusú autóm, benne egy JBL GT5-1204BR mélyláda, melyet egy Toxic-1000 erõsítõ hajt meg, a gond hogy egyáltalán nem szól. Viszont ha az erõsítõn összehidalom egy kábel segítségével a Pozitívat és Remet akkor megszólal a láda de mintha épp ki szeretne szakadni olyan hangon. Mi lehet a gond? Válaszodat elõre is nagyon szépen köszönöm!

Autohifi City 17:25: Szia!
Én ezt az erõsítõt raknám hozzá:
[katt]
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezõAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


szluko Hangminõség autóhifije
Audison autóhifi
szluko Hangminõség autóhifije
Audison autóhifi
Ernõ85 Hangminõség autóhifije
autóhifi
Golf3 Hangnyomás autóhifije
autóhifi
5hR3kY Normál autóhifije
autóhifi
További autóhifi rendszerek...

Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok