Figyelem! A dec. 23 után leadott rendeléseket csak január elsõ hetében tudjuk feladni, mivel az ünnepek miatt futárszolgálat nem lesz. Ha karácsonyra autóhifit szeretnél vásárolni, akkor próbáld meg minél hamarabb leadni a rendelésed, hogy az ne késsen az ünnepek elõtti kézbesítési csúcs miatt!

AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

mazda 5, opel astra g első ajtó hangszóró, nyertesek, citroen c3 hátsó hangszoro, ford focus iso csatlakozó, csatlakozo, seat cordoba hangszoró, eladó használt autó rádio, auto tv elado, beszerelés sopron autoradio

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
Mac Audio
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett

 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett https://www.autohifi-city.hu/images/cache/3/0/30968s400c14990.00i.jpg
14990
5 1
Mac Audio
<div>A macAudio egy aut&oacute; hifi specialista c&eacute;g. Az itt dolgoz&oacute; emberek sokkal t&ouml;bbet tettek ann&aacute;l, minthogy arra k&ouml;telezt&eacute;k volna magukat, hogy a hifi technol&oacute;gia ir&aacute;nt &eacute;rzett szenved&eacute;ly&uuml;knek &eacute;ljenek. A macAudio-n&aacute;l term&eacute;szetes, hogy a hangs&uacute;lyt a fejleszt&eacute;sre fektetik: az &eacute;gető v&aacute;gy, hogy kicser&eacute;ljenek &eacute;s t&ouml;k&eacute;letes&iacute;tsenek dolgokat, valamint l&eacute;trehozni valami rendk&iacute;v&uuml;lit. Messzebb menve a term&eacute;kfejleszt&eacute;s fogalm&aacute;t&oacute;l, a macAudio hangm&eacute;rn&ouml;kei folyamatosan az &uacute;j&iacute;t&aacute;sok kitervel&eacute;s&eacute;n dolgoznak az&eacute;rt, hogy t&ouml;k&eacute;letes&iacute;ts&eacute;k a hang visszaad&aacute;s&aacute;t. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a f&uuml;l&uuml;nkkel &eacute;rz&eacute;kelj&uuml;k a k&ouml;r&uuml;l&ouml;tt&uuml;nk l&eacute;vő vil&aacute;got, hogy m&aacute;soknak is megmutassuk, hogy ez mennyire &eacute;lvezetes. A nemzetk&ouml;zi h&iacute;rn&eacute;v, a szak&eacute;rtői d&iacute;jak, az elm&eacute;let ir&aacute;nti rajong&aacute;s &eacute;s a haszn&aacute;latban rejlő &ouml;r&ouml;m&ouml;k egy egyszerű h&aacute;tt&eacute;rrel p&aacute;rosulva mind hozz&aacute;j&aacute;rultak ahhoz, hogy a legjobb minős&eacute;get kapjuk a kez&uuml;nkbe. Mindenki legnagyobb &ouml;r&ouml;m&eacute;re.</div><br><a href="?oldal=2&kat=33&gyarto=28" title="Mac Audio 16 cm-es hangszóró szett">Mac Audio 16 cm-es hangszóró szett</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=28" title="Mac Audio Autóhifi">Mac Audio Autóhifi</a>
16.5 cm-es kétutas hangszóró szett 260/65 watt teljesítménnyel. Alacsony árkategóriában is lehet igényesen zenét hallgatni.


16.5 cm-es két utas komponens szett
 • 260W maximális/ 65W szinuszos teljesítmény
 • Frekvencia átvitel: 45Hz-20.000Hz
 • Érzékenység: 90dB
 • Vágási frekvencia:4500Hz
 • Többrétegű védelemmel ellátott cellulóz membrán
 • Lágy habperem a jó hatásfokért
 • Eloxált magassugárzók
 • KLIPPEL mérőrendszerrel optimalizált felfüggesztés
 • Membrán mérete: 16.5 cm/13mm
 • Beépítési mélység: 58 mm.

16 cm-es elsőszett Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
Eredeti ár/par: 14,990.- 11,803.- 3,187.-
Akciós ár/par: 14,990.- 11,803.-3,187.-
Megtakarítás: 0.- 0.-0.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

16 cm-es elsőszett Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel autóhifiről ezt lehet tudni...


16.5 cm-es kétutas hangszóró szett 260/65 watt teljesítménnyel. Alacsony árkategóriában is lehet igényesen zenét hallgatni.


16.5 cm-es két utas komponens szett
 • 260W maximális/ 65W szinuszos teljesítmény
 • Frekvencia átvitel: 45Hz-20.000Hz
 • Érzékenység: 90dB
 • Vágási frekvencia:4500Hz
 • Többrétegű védelemmel ellátott cellulóz membrán
 • Lágy habperem a jó hatásfokért
 • Eloxált magassugárzók
 • KLIPPEL mérőrendszerrel optimalizált felfüggesztés
 • Membrán mérete: 16.5 cm/13mm
 • Beépítési mélység: 58 mm.

Mac Audio autóhifi termékekről általában...
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett

A macAudio egy autó hifi specialista cég. Az itt dolgozó emberek sokkal többet tettek annál, minthogy arra kötelezték volna magukat, hogy a hifi technológia iránt érzett szenvedélyüknek éljenek. A macAudio-nál természetes, hogy a hangsúlyt a fejlesztésre fektetik: az égető vágy, hogy kicseréljenek és tökéletesítsenek dolgokat, valamint létrehozni valami rendkívülit. Messzebb menve a termékfejlesztés fogalmától, a macAudio hangmérnökei folyamatosan az újítások kitervelésén dolgoznak azért, hogy tökéletesítsék a hang visszaadását. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a fülünkkel érzékeljük a körülöttünk lévő világot, hogy másoknak is megmutassuk, hogy ez mennyire élvezetes. A nemzetközi hírnév, a szakértői díjak, az elmélet iránti rajongás és a használatban rejlő örömök egy egyszerű háttérrel párosulva mind hozzájárultak ahhoz, hogy a legjobb minőséget kapjuk a kezünkbe. Mindenki legnagyobb örömére.

Mac Audio 16 cm-es hangszóró szett
Mac Audio Autóhifi

Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett: Autóhangszóró, Hangszóró szett, 16 cm-es elsőszett, autó hangszóró, autóhifi
Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

Helyszíni árvétel a debreceni autóhifi üzletben: 0.- Ft
Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.300.- Ft
Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 1.600.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A4-es postai levélként: 500.- FtKérdezz az autóhifiről... Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett


Szerelési anyag

Dani92

Dani92


Iván
Hozzászólások: 2
Reg.: 2016.11.07.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Üdv !
Megszeretném kérdezni ,hogy ehez a szetthez milyen beszerelési anyagot tartalmaz a csomag?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dani92 - 2016-11-07 12:45:10
Válasz erre a hozzászólásraSzerelési anyag

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Két magas sugárzó
Két mélyközép.
Két rács.
A magasakhoz dűtő keret.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2016-11-07 13:16:56
Válasz erre a hozzászólásraSZerelési anyag

Dani92

Dani92


Iván
Hozzászólások: 2
Reg.: 2016.11.07.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Kábelek is vannak hozzá ? meg azt szeretném kérdezni ,hogy a magassugárzókhoz nincs -e ilyen ragasztós tappancs ,mint a pioneer  csomagban,hogy azzal fel lehetrne ragasztani ajtohoz v műszerfalhoz.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dani92 - 2016-11-08 12:13:29
Válasz erre a hozzászólásraSZerelési anyag

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Nincs bene kábel, és sajnos kétoldalas ragasztó sem.
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-11-08 20:16:41
Válasz erre a hozzászólásraBig Jimmy

Big Jimmy


Bóly
Hozzászólások: 1
Reg.: 2017.01.09.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Pedig kellene, hogy legyen benne kábel. Az én csomagomban volt.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Big Jimmy - 2017-02-19 09:18:41
Válasz erre a hozzászólásraGolf 3

Kedves Autóhifi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy 3mas golfba ajánlanád-e ezt a szettet? Gyári hangszórók vannak benne és elég rosszul szólnak, mivel kb. semmi basszus nincs bennük.
2 éve vettem egy Pioneer MVH-180UBG fejegyéget bele és "elég sokat csiszolt rajta", de már egy kicsivel jobbra vagyom, viszont maximum 17 ezret tudnék rászánni, mivel egyetemista vagyok... (csodát viszont nem várok   ) Esetleg más ajánlás? vagy még ezt néztem: https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=33&termek=48279

Válaszodat előre is köszönöm!
Üdv. Dávid
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dávid - 2017-02-14 17:55:10
Válasz erre a hozzászólásraGolf 3

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Én inkább ezt ajánlanám:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-02-14 19:04:51
Válasz erre a hozzászólásraGOLF 3

Kedves Autóhifi!
3-as golfomba szeretnék hangrendszert. Nem tudok rá sokat költeni, de a kevésből a legtöbbet szeretném kihozni. Gyári, ajtókban lévő hangszórót (2db), illetve fejegységet szeretnék cserélni benne elsőre. A hangszóróra, ha darabonként értendő, akkor maximum 10ezret szánnék darabonként, ha sztereóban értendő, akkor 15ezret. Fejegységben is ekörül gondolkodok. pioneer-rel és a sonyval szemezgetek ebben az árban, illetve hozzájuk, ami az ajtóba passzol, ezt a hangszórót néztem. Illetve utólag szeretnék mélyládát, én úgy néztem az aktív ládákkal járnék a legjobban a költségeket tekintve. Ön mit ajánlana?
Köszönettel:
Marci

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Marci - 2017-04-12 18:42:52
Válasz erre a hozzászólásraGOLF 3

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Akármennyire szűk a keret ha rám hallgatsz ez alá nem mész, mert meg fogod bánni.
Ezzel nagyon elégedett leszel.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-04-12 20:16:18
Válasz erre a hozzászólásraGOLF 3

 Köszi, megfogadom a tanácsodat! még annyi kérdésem lenne, hogy a gyári kábelek megfelelőek-e ezekhez, illetve a fejegység beszereléséhez kell-e valami plusz, például keret.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Marci - 2017-04-12 21:59:20
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki SWIFT 2005

Szobimark

Szobimark


Székesfehérvár
Hozzászólások: 1
Reg.: 2017.01.17.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Kedves Autóhifi,
 
Gombóc swiftembe szeretnék egy kis boldogságot az első ajtókba.
Fejegységem: Sony CDX-G1102U
Csomagtartóban:  Blaupunkt GTB 8200 A
Ebben az árkategóriában van más tipus, ami ajánlottabb?
A magas hangszórókat is be lehet tenni a gyári helyére?
Beépítő keret kell igaz? (271292-02 Suzuki Swift hangszóró keret 165mm)
Ugye párban van? (a keret is)
 
Köszönöm szépen!
Üdv,
Márk

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szobimark - 2017-04-18 20:13:14
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki SWIFT 2005

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Ezt a szettet nem ajánlom.
Egy borzalom a hangja.
Minimum ezt kellene berakni:
Kell egy keret a beépítéshez:
A magas befér a gyári helyre.
Üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-04-19 18:18:03
Válasz erre a hozzászólásraOpel Astra F

Vitya

Vitya


Újfehértó
Hozzászólások: 0
Reg.: 2016.10.28.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia !
 
Jelenleg a gyári hangszorók vannak az autómban amiből már az egyik nem produkál semmit illetve szeretném egy kicsivel élvezetesebben hallgatni a zenét utazás közben. A kérdésem a következő lenne: Ezzel a szettel mennyivel lesz jobb a hang hatás a gyáritól ? 

Jelenleg az autóban egy sencor sct 3016mr fejegység van.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Viktor - 2017-06-23 19:06:32
Válasz erre a hozzászólásraOpel Astra F

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Ez a szett nem fér el mélységre az autódba.
Minimum ez kellene:
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2017-06-23 20:48:48
Válasz erre a hozzászólásraHangszóró

Helló. Előre bocsátanám amatőr vagyok. Az lenne a kérdésem. Ha egy hangszoró hoz az van írva hogy pl. 260w max akkor az 2×130w és ha az RMS 70w akkor az is 2×35w? És ha a fej egységre az van írva hogy 4×50w akkor milyen hangszóró kell hozzá? Mind ez erősítő nélkűl? Előre is köszönöm. Szép napot.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Jani - 2019-10-16 02:55:41
Válasz erre a hozzászólásraHangszóró

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Meg tudsz csörgetni holnap? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-10-16 19:59:19
Válasz erre a hozzászólásraHangszóró

Igen csak milyen számon

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Jani - 2019-10-17 23:37:02
Válasz erre a hozzászólásraSeat leon

Sziasztok Azt szeretnem kerdezni hogy Seat leon 1m-be a gyári hangszórók helyére be tudom e rakni átalakító nelkul? Es ha nem akkor mit kellene be szereznem még hozzá? Választ előre is koszonom.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Seat leon - 2020-01-13 08:50:12
Válasz erre a hozzászólásraSeat leon

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Beszerelhető, de keretre mindenképpen szükséged lesz. [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-13 16:15:26
Válasz erre a hozzászólásraKeret

És konkrétan milyen keret kellene? Egy nevet vagy cikkszámot kaphatok?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Seat leon 1m - 2020-01-14 07:19:07
Válasz erre a hozzászólásraBeépítő keret

Es milyen beepito keret kellene hozza? Egy nevet vagy cikkszamot kaphatok?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Seat leon 1m - 2020-01-17 07:29:22
Válasz erre a hozzászólásraBeepito keret

Milyen beepito keretre lenne szükség? Egy nevet vagy cikkszamot kaphatok?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Seat leon - 2020-01-17 07:30:34
Válasz erre a hozzászólásraBeepito keret

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7308
Reg.: 2008.01.01.
6218 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ez kell hozzá: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-17 08:20:10
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es hangszóró szett autohifihez hasonló termékek:

Ezek az autohifi készülékek közel azonos árban és autóhifi márka alatt kaphatóak...
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: általában raktáron

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


75polo 18:11: Szia Köszönöm szépen a tanácsodat. Kérdésedre válaszolva igen még a gyári rádió van benne. ...
75polo
Autohifi City 08:20: Szia! Ez kell ...
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett
07:30: Milyen beepito keretre lenne szükség? Egy nevet vagy cikkszamot ...
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett
07:29: Es milyen beepito keret kellene hozza? Egy nevet vagy cikkszamot ...
Mac Audio APM FIRE 2.16 hangszórószett 16,5cm-es mélyközéppel 16 cm-es elsőszett
fricso8 23:03: Tisztelt Zsolt! Van egy JVC kw-m24bt készülékem viszont nem tudok vele videot lejátszani már az ...
JVC KW-M24BT 2 DIN méretű mechnaika nélküli érintőképernyős multimédia 2din DVD autórádió monitorral
Autohifi City 20:00: Szia! Csörgess meg ...


Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Szia.Van egy Phonocar vm040 autó rádióm,és szerintem a hangerő potméter megadta magát.Hol tudnék belevaló potit vásárolni,rendelni.Köszönöm szépen a segítséget!! Ha lehet a kexpisti@gmail.comra kérhetném a választ? Köszi.Üdv:_ Pisti.
Autohifi City 19:55: Szia!
Én mindenképpen az Audison szettet javasolnám, vagy még ezt a típust:
[katt]
Üdv.
Honda Jazz 2005, Alpine MRV-F300 erősítő, Kenwood BT356 fejegység.
Gladen 600c1 erősítő a HiVi mélykádához/zárt.
Autohifi City 20:55: Szia!
Milyen autóról van szó?
Miről hajtanád a szettet.
Üdv.
Szia,
Alpine MRV-F300 hídba lenne és ehhez szeretnék első szettet, mit javasolsz?
Kicker KSS és Audison K6 szetett nézegettem, de van még annyi féle lehetőség Köszi, András
Autohifi City 21:10: Szia!
Én ezt raknám előre és hátra
[katt]
[katt]
Üdv.
Szia Zsolti! 2000 ezres évjáratú golf 4 variant első és hátsó ajtóba szeretnék hangszórót tenni. Nem páváskodni akarok vele másoknak, hogy mekkorát szól hanem inkább minőségi, szép hangzást szeretnék. Egy Pioneer MVH-S320BT fejegységről hajtanám meg. Se erősítőt se mély ládát nem akarok.Milyen hangszórót javasolsz? Válaszodat előre is köszönöm.
Autohifi City 04:51: Szia!
Sajnos azon a részen nincs kapcsolatom.
Én ezeket raknám bele:
[katt]
[katt]
[katt]
A beépítéshez ezek kellenek:
[katt] 4db
[katt] 1db
[katt] 2pár
Üdv.
Kedves Zsolti,

Tanácsodat kérem 2005-ös Caddy Life hangrendszerének kiválasztásában, beépítésében.

Ami nekem fontos:
- Androidos telefonom van, Bluetooth-on keresztül szeretnék csatlakozni,
- Spotify-on hallgatok zenét
- kihangosítóként is szeretném használni a hifit
- A fejegységről szeretnék zenét léptetni, nem telefonról
- Gyáriak helyére szeretnék csak hangszórókat, 2 elől, 2 hátul, 2 magas a műszerfal tetején
- 1 DIN-es egységet szeretnék
- Mélyláda szükségtelen
- Nem szeretnék CD-t, USB és Aux jöhet
- Nem szeretnék érintőkijelzőt, nem érdekel a csiliviliség, sőt, minél visszafogottabb annál jobb
- Családi áutó, kisgyerekkel, tehát tiszta, minél kevésbé rezonáló, torzító hangzást szeretnék, de nem kell semmi extra, csak legyen tiszta és szép a hangzás
- Az egészre max 100.000 Ft-ot szánok, munkával, anyaggal egyben, nem szeretném fokozatosan építgetni
- Nincs márkapreferenciám

Siófokon, vagy Veszprémben, esetleg Fehérváron ha lenne partneretek aki beszereli, az lenne a hibátlan.

Előre is köszönöm segítséged,
Bence

Szia!
A szettet is erősítőről akarod hajtani?
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


75polo
75polo
Szentlőrinc

dobos1617
dobos1617
Kazár

Tinka Attila
Tinka Attila
Vönöck

Andrej
Andrej
Sándorfalva

Lovigabor
Lovigabor
Bátaszék