Fontos! Tisztelt ügyfeleink. Üzletünk 2020.07.04 - 2020.07.12-ig zárva van. Telefonon elérhetõek vagyunk 18-20 óra között. Emailekre válaszolunk és a rendeléseket is felvesszük, viszont a kiszállítás csak 2020.07.12-tõl indul újra.
AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

bmw e46 rádió kezelési útmutató, fejegység kiszedő villa, kisjel nagyjel átalakitó, autoradio kiszedo villa budapest, parrot mki92ő használati utasítás, ford focus ii bluetooth kihangosító, suzuki ignis gyári hangszóró méret, autó hangtechnika olcsón, rca remote-szál, bmw e39 rádió bekötése

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
SONY
SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió

 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&termek=30792&hp=1
SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió https://www.autohifi-city.hu/images/cache/3/0/30792s400c19990.00i.jpg
19990
5 1
SONY
<div> <div>A SONY aut&oacute;hifi term&eacute;keket ink&aacute;bb SONY fanatikusoknak aj&aacute;nljuk, kiv&aacute;l&oacute; szolg&aacute;ltat&aacute;sokkal rendelkező megb&iacute;zhat&oacute; k&eacute;sz&uuml;l&eacute;kek j&oacute; hangminős&eacute;ggel, de azonos &aacute;rkateg&oacute;ri&aacute;n bel&uuml;l l&eacute;tezhetnek okosabb &eacute;s jobb hang&uacute; aut&oacute;hifi term&eacute;kek is. Nyilv&aacute;n ha volt m&aacute;r SONY aut&oacute;hifid &eacute;s szeretted a hangj&aacute;t, valamint megkedvelted a szolg&aacute;ltat&aacute;sait, akkor hajr&aacute;, most sem fogsz rossz l&oacute;ra tenni. Amennyiben SONY aut&oacute;hifit, aut&oacute;r&aacute;di&oacute;t, aut&oacute;hangsz&oacute;r&oacute;t, m&eacute;lynyom&oacute;t, vagy aut&oacute;s erős&iacute;tőt v&aacute;s&aacute;rolsz nem kell garanci&aacute;lis probl&eacute;m&aacute;kt&oacute;l tartanod. A SONY aut&oacute;hifi gyors, dinamikus, &aacute;m nem t&uacute;l r&eacute;szletgazdag, steril techno-s hang. Kisebb &eacute;rt&eacute;kű aut&oacute;r&aacute;di&oacute;i erős&iacute;tő n&eacute;lk&uuml;l nem sz&oacute;lnak el&eacute;gg&eacute; &eacute;lvezhetően. Legink&aacute;bb az aut&oacute;r&aacute;di&oacute;i miatt szeretj&uuml;k, aut&oacute;hangsz&oacute;r&oacute;, m&eacute;lnyom&oacute; &eacute;s aut&oacute;s erős&iacute;tő is l&eacute;tezik SONY-b&oacute;l, amelyek szuper minős&eacute;gű term&eacute;kek ugyan, de &aacute;r/&eacute;rt&eacute;k ar&aacute;nyban nem a legjobbak.</div> <div>SONY</div> <div>1946-ban alap&iacute;tott&aacute;k meg, mely m&aacute;ra a vil&aacute;g egyik legnagyobb elektronikai, informatikai &eacute;s sz&oacute;rakoztat&oacute;ipari v&aacute;llalata. Tranzisztorok gy&aacute;rt&aacute;s&aacute;val kezdte, majd k&ouml;vette az első tranzisztoros Jap&aacute;n r&aacute;di&oacute;. 1968-ban mutatta be a Trinitronos TV k&eacute;sz&uuml;l&eacute;keket, majd 1971-ben a vil&aacute;g első sz&iacute;nes videokazett&aacute;j&aacute;t, 1975-ben a Betamax vide&oacute; rendszert, 1979-ben a Walkman-t, 1989-ben a 3,5&quot;-os floppy lemezt. Az első elektronikus f&eacute;nyk&eacute;pezőg&eacute;pet 1981-ben, a vil&aacute;g első CD lej&aacute;tsz&oacute;j&aacute;t 1982-ben, az első fogyaszt&oacute;k sz&aacute;m&aacute;ra k&eacute;sz&iacute;tett videokamer&aacute;t 1983-ban, majd a 8mm-es vide&oacute;t 1988-ban. A felsoroltakon k&iacute;v&uuml;l sz&aacute;mtalan technikai fejleszt&eacute;s &eacute;s sz&aacute;mtalan szakmai elismer&eacute;s &eacute;s tesztgyőzelem bizony&iacute;totta a m&aacute;rka kiv&aacute;l&oacute;s&aacute;g&aacute;t.</div> </div><br><a href="?oldal=2&kat=8&gyarto=8" title="SONY Autórádió">SONY Autórádió</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=8" title="SONY Autóhifi">SONY Autóhifi</a>
A Sony CDX-GT270 egy CD/MP3/WMA lejátszásra képes autórádió, amelyet felvérteztek egy előlapi AUX bemenettel, hogy hordozható zenelejátszóját, telefonját, vagy akár iPod/iPhone készülékét rácsatlakoztassa a 3,5mm JACK-es bemeneten keresztül. Piros gombmegvilágítással és fehér kijelzővel rendelkezik.
 
 • 4x52W max. teljesítményű MOSFET végfok
 • MP3/CD/WMA lejátszási formátumok
 • ID3 TAG és CD text megjelenítés
 • RDS tuner (Digital Clearity Tuner)
 • AUX előlapi csatlakozás
 • 1 pár RCA / 2V kimenet ( hátsó/Szub kapcsolható)
 • EQ3 - 3 sávos parametrikus Equalizer
 • LP filter (aluláteresztő)
 • Piros gombvilágítás és fehér kijelző
 • Levehető előlap

autórádió SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
Eredeti ár/db: 22,990.- 18,102.- 4,888.-
Akciós ár/db: 19,990.- 15,740.-4,250.-
Megtakarítás: 3,000.- 2,362.-638.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

autórádió SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autóhifiről ezt lehet tudni...


A Sony CDX-GT270 egy CD/MP3/WMA lejátszásra képes autórádió, amelyet felvérteztek egy előlapi AUX bemenettel, hogy hordozható zenelejátszóját, telefonját, vagy akár iPod/iPhone készülékét rácsatlakoztassa a 3,5mm JACK-es bemeneten keresztül. Piros gombmegvilágítással és fehér kijelzővel rendelkezik.
 
 • 4x52W max. teljesítményű MOSFET végfok
 • MP3/CD/WMA lejátszási formátumok
 • ID3 TAG és CD text megjelenítés
 • RDS tuner (Digital Clearity Tuner)
 • AUX előlapi csatlakozás
 • 1 pár RCA / 2V kimenet ( hátsó/Szub kapcsolható)
 • EQ3 - 3 sávos parametrikus Equalizer
 • LP filter (aluláteresztő)
 • Piros gombvilágítás és fehér kijelző
 • Levehető előlap

autórádió SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió egy kifutott autóhifi, de...

Ezt az autóhifi terméket már nem gyártják, DE!
Meghagytuk az autóhifi bolt kínálatában, hiszen gyakran előfordul, hogy még modelváltás után is be tudjuk szerezni az ilyen kifutott autóhifiket.
 
Hívj a 06 70-450-64-40 telefonszámon, hogy utánanézhessünk, van e valamelyik partnerünknél elfekvőben ez a típusú autóhifi. Ha van ilyen autóhifi egy partnerünknél, akkor mindenképpen megszerezzük neked...
 
Ha nem ragaszkodsz mindenáron ehhez az autóhifi típushoz, akkor is telefonálj, mert elképzelhető, hogy egy ettől sokkal jobb vételt tudunk neked ajánlani. (a jobb vétel nem azt jelenti, hogy többet keresünk rajta, hanem azt, ami jobban szól, jobb szolgáltatásokkal, vagy megbízhatósággal bír) :)
 
A következő autóhifi készülékek hasonlóak, ezért ha a fenti autóhifit nem is de ezeket biztosan tudjuk neked adni... Cimkék: autóhifi

SONY autóhifi termékekről általában...
SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió

A SONY autóhifi termékeket inkább SONY fanatikusoknak ajánljuk, kiváló szolgáltatásokkal rendelkező megbízható készülékek jó hangminőséggel, de azonos árkategórián belül létezhetnek okosabb és jobb hangú autóhifi termékek is. Nyilván ha volt már SONY autóhifid és szeretted a hangját, valamint megkedvelted a szolgáltatásait, akkor hajrá, most sem fogsz rossz lóra tenni. Amennyiben SONY autóhifit, autórádiót, autóhangszórót, mélynyomót, vagy autós erősítőt vásárolsz nem kell garanciális problémáktól tartanod. A SONY autóhifi gyors, dinamikus, ám nem túl részletgazdag, steril techno-s hang. Kisebb értékű autórádiói erősítő nélkül nem szólnak eléggé élvezhetően. Leginkább az autórádiói miatt szeretjük, autóhangszóró, mélnyomó és autós erősítő is létezik SONY-ból, amelyek szuper minőségű termékek ugyan, de ár/érték arányban nem a legjobbak.
SONY
1946-ban alapították meg, mely mára a világ egyik legnagyobb elektronikai, informatikai és szórakoztatóipari vállalata. Tranzisztorok gyártásával kezdte, majd követte az első tranzisztoros Japán rádió. 1968-ban mutatta be a Trinitronos TV készülékeket, majd 1971-ben a világ első színes videokazettáját, 1975-ben a Betamax videó rendszert, 1979-ben a Walkman-t, 1989-ben a 3,5"-os floppy lemezt. Az első elektronikus fényképezőgépet 1981-ben, a világ első CD lejátszóját 1982-ben, az első fogyasztók számára készített videokamerát 1983-ban, majd a 8mm-es videót 1988-ban. A felsoroltakon kívül számtalan technikai fejlesztés és számtalan szakmai elismerés és tesztgyőzelem bizonyította a márka kiválóságát.

SONY Autórádió
SONY AutóhifiSONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió: Autórádió, autórádió, autóhifi
Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

50.000 Ft feletti vásárlás esetén: Ingyenes
Helyszíni átvétel a debreceni autóhifi üzletben: Ingyenes
Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.600.- Ft
Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 1.800.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A4-es postai levélként: 1100.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A5-es postai levélként: 900.- FtKérdezz az autóhifiről... SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió


Sony CDX-GT270MP

Üdv érdeklődnék a fent említett autórádiót mivel lehet kiváltani ? Azért kérdezem a kiváltást mert ez multi kormányról is müködik. Üdv: Csaba

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Harkai Csaba - 2020-06-28 21:00:47
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
SONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztatóSONY CDX-GT270MP MP3/CD rádió autórádió
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: kifutott

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

HozzászólásokÚj autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Szia! VW PASSAT B5.5 gyári GPS-es antennát illetve antennakábelt cserélném. GPS-re nincs szükségem, egyelőre a gyári navis fejegység van az autóban, esetleg későbbiek folyamán cserélve lesz. Melyik antennára és antennakábelre lenne szükségem?
Köszönöm szépen!
Üdv!

A 2004-es opel astra g-be szeretném kicserélni a hátsó ajtó alsó hangszórót. JVC CS-J520X hangszórót néztem bele. Szerinted ez jó lehet? Vagy van valami ajánlásod?
Köszönöm előre is a választ!
JVC kérdés

Hello. Szeretném megkérdezni,hogy régebbi JVC modelleket tudtok e még valahonnan szerezni,akár használt is megfelelne ha nem hibás és nincs agyonkarcolva.Ami érdekelne a KD-AVX sorozatból a 33,40,55,77 ezek közül bármelyik.Tudom régi darabok,de egy kérdést megért.A választ előre is köszönöm. Üdv: Richard
Autohifi City 20:47: Szia!
A készülékhez adtak fémkeretet, és díszkeretet?
Üdv.
Szia Zsolt: van egy 2Din-es [katt] ...össze lehet hozni az általatok ajánlott 2Din-es kerettel?aminek a cikszáma 571998-ATT majd elfelejtettem az autó amibe szeretném 2004-es Suzuki Ignis,és azon kívül kell-e még valami hozzá? Válaszod Köszönöm előre is,Köszönettel:Böszörményi Gyula.

Üdv!

Adott autóm egy 2004-es kiadású Alfa Romeo 156.

A gyári rádiómat szeretném lecserélni erre JVC KD-R992BT Autórádió USB bemenettel és Bluetooth csatlakozással autórádió.
Érdeklődnék hogy milyen beépítőkeretre, csatlakozókra illetve adapterre lenne szükségem hogy a multikormányomról is tudjam vezérelni?

Előre is köszönöm válaszod.
Szias! Van egy Peugeot 207 SW-m . 2008-as évjárat. Szeretném a gyári fejegységet kiegészíteni egy másik 1 dines fejegységgel,és kicserélni a hangszórókat is jobbakra.Van valami amit tudnátok ajánlani? Nem tudom mekkora hangszórók vannak benne. Mind a négy ajtóban van, plusz a műszerfal van 2db.Fejegységre 20-25e Ftvan,ládára erősítőre hangszórókra kb 100e Ft. Segítségeteket előre is köszönöm! Tisztelt Tóth Sándor!
Szia Zsolti! A múltkoriban beszéltél apukámmal, viszont kérésére (mivel én többet olvastam utána a dolgoknak) én írom neked az üzenetet. Először is leírnám, hogy miből is tevődik össze az a bizonyos autóhifi:
Fejegység: Pioneer MVH-190UBG
Első szett: Pioneer TS-A173CI
Erősítő: Mac Energy 6000
Mélynyomó: Hertz DBX 30.3
Az erősítő hajtja meg az első szettet is, illetve a mélynyomót is. Mivel a fejegységnek csak egy pár RCA kimenete van (Egy bal és egy jobb), így egy Y elsztóval oldottuk meg az erősítést. És az autó egy Alfa Romeo 155, ami egy 4 ajtós sedan. (Tehát a csomagtartó "el van szigetelve" az utastértől. Általában rock zenét hallgat(unk), ezért is vettünk zárt ládát, mivel mindenhol azt írták, hogy az sokkal pontosabb mélyeket ad. Szóval a probléma maga annyi, hogy nincs elég basszus. Azaz van, de csak hogyha az erősítőn található "Bass Boost"-ot feljebb tekerjük. Azt olvastam, hogy a Bass Boost annyit tesz, hogy a ~45Hz-es tartományt felhangosítja, viszont ez úgynevezett "clipping"-et okozhat, ami nem tesz jót se a mélynyomónak, se az erősítőnek. (Javíts ki kérlek ha tévedek, koránt sem vagyok otthon a témában. ) Nyilván nem szeretnénk kárt tenni semmibe sem, ezért kérdezünk téged. Mit tudnánk tenni? Esetleg az erősítőn a basszus "Level"-t fel lehet tekerni maximumra, azzal nem okozunk bajt? Vagy mi az a beállítás, amivel "több basszust" tudnánk elérni, a lehető legkevesebb károkozással? Illetve még egy kisebb kérdés: Hogyha az erősítőre van kötve az első szett is illetve a láda is (hídba van kötve a láda), akkor nekünk 3 vagy 4 csatornát kell kiválasztani az erősítőn? Előre is nagyon szépen köszönjük mind a ketten!
Szia! A Pionner MVH-S320BT fejegységem van. Ha a kihangosítót használom nagyon zúg , gerjed . Hogyan lehet ezen állítani háttér zajt hangminőséget? Sajna nincs hozzá részletes magyar nyelvű használati utasítás. Köszi előre is.
Szervusz! Astra F 96' hoz kellene rádió bekötéshez adapter kábel. (Gyári csatihoz való csatlakozáshoz) köthető, vagy isos. (Antenna toldóval!) Tudtok beszerezni, ha igen milyen áron, mikorra? Bemennék érte ha van. A választ előre is köszi.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


tvservice
tvservice
Kiskunfélegyháza

Farkasnyom
Farkasnyom
Békéscsaba

sh_st
sh_st
Salgótarján

Bpeti
Bpeti
Mátraszőlős

PPaul63
PPaul63
Szentendre