AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Clarion NZ501E DVD autórádió

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

gyöngyös, kenwood autórádió ha, ford focus rádió k, ures hangdoboz auto, olcsó kinai autóhi, fiat antenna, ca3613g, kormányvezérlő beköt, deh -09bt autórádió, mercedes b

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
Clarion
Clarion NZ501E DVD autórádió

 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Clarion NZ501E DVD autórádió https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&termek=21133&hp=1
Clarion NZ501E DVD autórádió https://www.autohifi-city.hu/images/cache/2/1/21133s400c239990.00i.jpg
239990
5 1
Clarion
<div> <div>Az 1940-ben alakult Jap&aacute;n v&aacute;llalat az aut&oacute; hifi ipar meghat&aacute;roz&oacute; szereplője a mai napig. Ő alkotta meg az első aut&oacute;r&aacute;di&oacute;t &eacute;s aut&oacute;s hangrendszert, t&ouml;rt&eacute;nete folyam&aacute;n mindig a szektor egyik vezetője volt. A Clarion-n&aacute;l elsődleges fontoss&aacute;got kapnak a j&aacute;rművezető ig&eacute;nyei &eacute;s ezen ig&eacute;nyek biztos technol&oacute;gi&aacute;kkal t&ouml;rt&eacute;nő t&aacute;mogat&aacute;sa - valamint az, hogy sz&aacute;rnyal&oacute; kreativit&aacute;suk eredm&eacute;nyek&eacute;pp sz&uuml;ntelen&uuml;l &uacute;jabbn&aacute;l &uacute;jabb egyed&uuml;l&aacute;ll&oacute; term&eacute;keket k&iacute;n&aacute;ljanak. Az aut&oacute;r&aacute;di&oacute;kt&oacute;l az audiovizu&aacute;lis eszk&ouml;z&ouml;k&ouml;n &aacute;t az aut&oacute;s navig&aacute;ci&oacute;s rendszerekig, ak&aacute;rhogy v&aacute;ltoznak is az idők, folytatj&aacute;k az aut&oacute;beli &eacute;s m&aacute;s mozg&oacute; k&ouml;rnyezetbeli &quot;ide&aacute;lis zenei &eacute;s inform&aacute;ci&oacute;s fel&uuml;let&quot;, a &quot;Clarion H.M.I.&quot; t&ouml;k&eacute;letes&iacute;t&eacute;s&eacute;t.&nbsp;</div> </div> <div>Ha kezdő aut&oacute;hifi rajong&oacute; vagy, akkor nem biztos, hogy sz&aacute;modra is ismerősen csengő m&aacute;rka a Clarion. Val&oacute;j&aacute;ban egy igencsak komoly &eacute;s nagy m&uacute;lt&uacute; aut&oacute;hifi gy&aacute;rt&oacute;r&oacute;l van sz&oacute;, akinek nem adatott meg a szerencse, hogy a sz&iacute;nes t&eacute;v&eacute;j&eacute;vel (mint a SONY), vagy a hifitornyaival (mint a PIONEER) bev&eacute;sse mag&aacute;t a k&ouml;ztudatba. Komolys&aacute;g&aacute;t, tal&aacute;n a PIONEER-hez tudn&aacute;m hasonl&iacute;tani. Fők&eacute;nt aut&oacute;r&aacute;di&oacute;ir&oacute;l h&iacute;res, &iacute;gy itt is igaz, hogy az aut&oacute;hifi erős&iacute;tői, m&eacute;lynyom&oacute;i &eacute;s hangsz&oacute;r&oacute;i eset&eacute;ben a 10-20% fel&aacute;rat fizetsz a m&aacute;rka miatt. Nagyon megb&iacute;zhat&oacute;, j&oacute;l &aacute;tgondolt tervez&eacute;sű aut&oacute;hifit kapsz, ha kos&aacute;rba dobod. Az aut&oacute;r&aacute;di&oacute;ira jellemző a j&oacute;l hallgathat&oacute;, de &bdquo;mon&oacute;s&rdquo; t&ouml;m&ouml;tt Clarion hang, van aki szereti, de ha egy kis &bdquo;k&ouml;nnyeds&eacute;gre, szellőre&rdquo; v&aacute;gysz, akkor &eacute;rdemes lesz m&aacute;s ismert aut&oacute;hifi gy&aacute;rt&oacute;k aut&oacute;r&aacute;di&oacute;it is meghallgatnod. Aj&aacute;nljuk, stabilan benne van a top 6 aj&aacute;nlott aut&oacute;r&aacute;di&oacute; gy&aacute;rt&oacute;ban.&nbsp;</div><br><a href="?oldal=2&kat=7&gyarto=10" title="Clarion DVD autórádió monitorral">Clarion DVD autórádió monitorral</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=10" title="Clarion Autóhifi">Clarion Autóhifi</a>
Technikai adatok
1 DIN méretű autórádió
Informatív, 17,7 cm-es érintőképernyő
Tükröződésmentes bevonat
Animált ikonok
Képarány: 16:9 - 4:3

Navigáció:
8 GB-os MicroSD memóriakártyára telepített prémium kategóriás iGo Primo térképprogram (Európa 43 országának teljes TeleAtlas térképe)
A készülék IGO Primo navigációs szoftveréhez elérhető a Magyarországi TMC szolgáltatás. A szolgáltatást a naviextras.com oldalon a készülék kiválasztása után lehet megrendelni. A szolgáltatásra egyszer csak kell előfizetni, mert az élethosszig tart.
31 nyelvű navigációs menű (magyar elérhető)
38 nyelvű navigációs hangutasítás (magyar elérhető)
Szöveg beszéddé alakítás (magyar nem érhető el)
Kifionomult és hatékony navigációs grafikák
Topográfiai nézet
Felszín modellezése 3D-ben
Teljes egészében személyre szabható beállítások
Külső mágneses GPS antenna tartozék (SIRF III)
Tartozék TMC antenna
- A TMC az RDS technológián alapul, amely a közutakon zajló forgalomról nyújt hasznos, valós idejű információkat a gépkocsikba szerelt FM rádióvevők kijelzőjén. Amíg az RDS csak egy SMS-szerű szöveges üzeneteket küld, addig a TMC együtt tud működni GPS-alapú navigációs szoftverrel, és lehetővé teszi az útvonal újratervezését az esetleges forgalmi dugók, balesetek, torlódások, útlezárások, forgalomelterelések, határátkelőhelyi várakozási idők függvényében. (Magyarországon nem elérhető)
Nagyítási funkció (térkép részleteinek nagyítása)
Automatikus nappal/éjszaka nézet
Sebbességhatár figyelés
Érintőképernyőről vezérelhető navigációs szolgáltatások
Internetes frissítési lehetőség a www.naviextras.com oldalról

DVD/CD lejátszó:
Lejátszható adathordozó formátum:
- CD-DA, CD-R, CD-RW, DVD (egy vagy kétrétegű), DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, USB
Lejátszható média formátumok:
- DVD Video, Audio CD, MP3, WMA, VCD, SVCD, MPEG 1/2, JPEG
Elektronikus rázkódásvédelem (A zenefolyam egy puffermemórián keresztül kerül lejátszásra, így a rezgésből, ütésből adódó adatvesztés nem jelentkezik)
Gyorskeresés 2x, 4x, 8x, vagy 16x sebességgel

iPod/iPhone funkciók:
Audio és video fájlok lejátszása
A lejátszó csatlakoztatása audio fájlok lejátszása esetén USB kábel segítségével történik (iPod/iPhone tartozék)
Video fájl lejátszásához külön megvásárolható CCA748 kábel szükséges)
iPod/iPhone készülék vezérlése az érintőképernyő segítségével
Album információk, lemezborítók megjelenítése
ABC Search szolgáltatás (gyorsabb hozzáférés a zeneszámokhoz)
Egyszerű vezérlési mód (iPod/iPhone vezérlővel kezelhető a készülék)

USB bemenet
Hátsó USB-csatlakozó direkt iPod vezérléssel
MP3/WMA fájlok lejátszása külső eszközről
Bluetooth illesztőprogram frissítési lehetőség

Bluetooth szolgáltatások:
Beépített parrot mobiltelefon kihangosító modul
Beépített előlapi Bluetooth mikrofon
Külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség (RCB199 Külön megvásárolható külső mikrofon)
Híváskezelés, tárcsázás, telefonkönyv elérés az érintőképernyő segítségével
Bluetooth 2.1 kompatibilitás (Hang és adat átvitel)
Az A2DB szabványnak köszönhetően mobiltelefonról MP3-as lejátszóról vezeték nélküli zeneátvitelre alkalmas
Több mint 10 méter hatótávolság
Nincs zavaró rádió interferencia
Kiváló minőségű sztereó hangzás
USB kapcsolaton keresztül frissíthető illesztőprogram

DVB-T TV tuner funkciók:
A készülék elő van készítve digitális TV tuner csatlakoztatására
Teljes funkció vezérlése érintőképernyőn keresztül

Rádióvevő:
24 FM és 16 MW/LW memóriahely
RDS EON szolgáltatás (Radio Data System)
Ez a rendszer a digitális adatokat FM rádiójelekkel együttesen továbbítja. A készülék az alábbi önműködő RDS szolgáltatásokat használja:
- AF: Alternatív frekvenciaválasztás (ha egy csatornához több jel is elérhető, automatikusan kiválasztja a legerősebbet)
- TA/TP: Közlekedési információk (közlekedési hírekre kapcsol automatikusan)
- PTY: Műsortípusok (A pillanatnyi műsor típusát jelzi. Az állomások között műsortípus szerint is kereshet)
- CT: Pontos idő (automatikusan beállítja a pontos időt.)

Erősítő:
4 × 50 wattos erősítő
BeatEQ 3 sávos parametrikus ekvalizer (A BeatEQ, amellett, hogy három, előre beállított hangszínszabályozási sémát ad, lehetővé teszi, hogy Ön állítsa be az egyes sémáknál a mély, a közepes és a magas hangszínt és tartományt egy háromsávos parametrikus hangszínszabályozóval.)
2 AV bemenet (3,5mm jack + RCA)
Tolatókamera RCA-bemenet (CC4001E Színes CMOS-kamera megvásárolható)
Mélysugárzó hangerejének szabályozása
24 bites D/A átalakító (Ez a kifinomult digitális-analóg átalakító a CD-n rögzített 16 bites digitális adatokat teljes 24 bites formátumúvá alakítja a tökéletes felbontás és tisztaság biztosítása érdekében. Az 1 bites D/A átalakítók előnyös jellemzőit szélesebb dinamikával és roppant alacsony zajszinttel ötvözi, és ezzel a három dimenziós hangzás zenei árnyalatokban és a hangszerek felharmonikusaiban gazdag, teljesen új világát nyitja meg.)
MAGNA BASS EX dinamikus basszuserősítés (Ez a basszusfokozó a 60 Hz körüli ultramély frekvenciák kiemelésére szolgál – szemben a 100 Hz körüli tartományban működő hagyományos loudness-vezérlő körökkel. A kiemelés mértéke a hangerő szintjétől függ)
Beépített felüláteresztő szűrő és aluláteresztő szűrők (Olyan szűrők, amelyek lehetővé teszik a jelek áteresztését egy keresztezési frekvencia alatt (LPF), illetve fölött (HPF). Ez optimalizálja az audiojel magas- és alacsony frekvenciájú visszaadását abban az esetben, ha a rendszerben van mélysugárzó, illetve magassugárzók.
6 csatornás 4V audio előerősített kimenet
2-csatornás audio előkimenet a 2 zónához
Kétzónás szórakoztatás elöl és hátul külön forrásvezérlés (Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az első és a hátsó ülésen utazók szórakoztatásáról külön-külön videoés audiocsatorna gondoskodjon.)
Gyári (OEM) kormány-távvezérlés opcionális adapterrel
Teljes távvezérlés
ISO csatlakozó 

Clarion NZ501E DVD autórádió

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
A termék ára/db: 239,990.- 188,969.- 51,021.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

DVD autórádió Clarion NZ501E autóhifiről ezt lehet tudni...


Technikai adatok
1 DIN méretű autórádió
Informatív, 17,7 cm-es érintőképernyő
Tükröződésmentes bevonat
Animált ikonok
Képarány: 16:9 - 4:3

Navigáció:
8 GB-os MicroSD memóriakártyára telepített prémium kategóriás iGo Primo térképprogram (Európa 43 országának teljes TeleAtlas térképe)
A készülék IGO Primo navigációs szoftveréhez elérhető a Magyarországi TMC szolgáltatás. A szolgáltatást a naviextras.com oldalon a készülék kiválasztása után lehet megrendelni. A szolgáltatásra egyszer csak kell előfizetni, mert az élethosszig tart.
31 nyelvű navigációs menű (magyar elérhető)
38 nyelvű navigációs hangutasítás (magyar elérhető)
Szöveg beszéddé alakítás (magyar nem érhető el)
Kifionomult és hatékony navigációs grafikák
Topográfiai nézet
Felszín modellezése 3D-ben
Teljes egészében személyre szabható beállítások
Külső mágneses GPS antenna tartozék (SIRF III)
Tartozék TMC antenna
- A TMC az RDS technológián alapul, amely a közutakon zajló forgalomról nyújt hasznos, valós idejű információkat a gépkocsikba szerelt FM rádióvevők kijelzőjén. Amíg az RDS csak egy SMS-szerű szöveges üzeneteket küld, addig a TMC együtt tud működni GPS-alapú navigációs szoftverrel, és lehetővé teszi az útvonal újratervezését az esetleges forgalmi dugók, balesetek, torlódások, útlezárások, forgalomelterelések, határátkelőhelyi várakozási idők függvényében. (Magyarországon nem elérhető)
Nagyítási funkció (térkép részleteinek nagyítása)
Automatikus nappal/éjszaka nézet
Sebbességhatár figyelés
Érintőképernyőről vezérelhető navigációs szolgáltatások
Internetes frissítési lehetőség a www.naviextras.com oldalról

DVD/CD lejátszó:
Lejátszható adathordozó formátum:
- CD-DA, CD-R, CD-RW, DVD (egy vagy kétrétegű), DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, USB
Lejátszható média formátumok:
- DVD Video, Audio CD, MP3, WMA, VCD, SVCD, MPEG 1/2, JPEG
Elektronikus rázkódásvédelem (A zenefolyam egy puffermemórián keresztül kerül lejátszásra, így a rezgésből, ütésből adódó adatvesztés nem jelentkezik)
Gyorskeresés 2x, 4x, 8x, vagy 16x sebességgel

iPod/iPhone funkciók:
Audio és video fájlok lejátszása
A lejátszó csatlakoztatása audio fájlok lejátszása esetén USB kábel segítségével történik (iPod/iPhone tartozék)
Video fájl lejátszásához külön megvásárolható CCA748 kábel szükséges)
iPod/iPhone készülék vezérlése az érintőképernyő segítségével
Album információk, lemezborítók megjelenítése
ABC Search szolgáltatás (gyorsabb hozzáférés a zeneszámokhoz)
Egyszerű vezérlési mód (iPod/iPhone vezérlővel kezelhető a készülék)

USB bemenet
Hátsó USB-csatlakozó direkt iPod vezérléssel
MP3/WMA fájlok lejátszása külső eszközről
Bluetooth illesztőprogram frissítési lehetőség

Bluetooth szolgáltatások:
Beépített parrot mobiltelefon kihangosító modul
Beépített előlapi Bluetooth mikrofon
Külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség (RCB199 Külön megvásárolható külső mikrofon)
Híváskezelés, tárcsázás, telefonkönyv elérés az érintőképernyő segítségével
Bluetooth 2.1 kompatibilitás (Hang és adat átvitel)
Az A2DB szabványnak köszönhetően mobiltelefonról MP3-as lejátszóról vezeték nélküli zeneátvitelre alkalmas
Több mint 10 méter hatótávolság
Nincs zavaró rádió interferencia
Kiváló minőségű sztereó hangzás
USB kapcsolaton keresztül frissíthető illesztőprogram

DVB-T TV tuner funkciók:
A készülék elő van készítve digitális TV tuner csatlakoztatására
Teljes funkció vezérlése érintőképernyőn keresztül

Rádióvevő:
24 FM és 16 MW/LW memóriahely
RDS EON szolgáltatás (Radio Data System)
Ez a rendszer a digitális adatokat FM rádiójelekkel együttesen továbbítja. A készülék az alábbi önműködő RDS szolgáltatásokat használja:
- AF: Alternatív frekvenciaválasztás (ha egy csatornához több jel is elérhető, automatikusan kiválasztja a legerősebbet)
- TA/TP: Közlekedési információk (közlekedési hírekre kapcsol automatikusan)
- PTY: Műsortípusok (A pillanatnyi műsor típusát jelzi. Az állomások között műsortípus szerint is kereshet)
- CT: Pontos idő (automatikusan beállítja a pontos időt.)

Erősítő:
4 × 50 wattos erősítő
BeatEQ 3 sávos parametrikus ekvalizer (A BeatEQ, amellett, hogy három, előre beállított hangszínszabályozási sémát ad, lehetővé teszi, hogy Ön állítsa be az egyes sémáknál a mély, a közepes és a magas hangszínt és tartományt egy háromsávos parametrikus hangszínszabályozóval.)
2 AV bemenet (3,5mm jack + RCA)
Tolatókamera RCA-bemenet (CC4001E Színes CMOS-kamera megvásárolható)
Mélysugárzó hangerejének szabályozása
24 bites D/A átalakító (Ez a kifinomult digitális-analóg átalakító a CD-n rögzített 16 bites digitális adatokat teljes 24 bites formátumúvá alakítja a tökéletes felbontás és tisztaság biztosítása érdekében. Az 1 bites D/A átalakítók előnyös jellemzőit szélesebb dinamikával és roppant alacsony zajszinttel ötvözi, és ezzel a három dimenziós hangzás zenei árnyalatokban és a hangszerek felharmonikusaiban gazdag, teljesen új világát nyitja meg.)
MAGNA BASS EX dinamikus basszuserősítés (Ez a basszusfokozó a 60 Hz körüli ultramély frekvenciák kiemelésére szolgál – szemben a 100 Hz körüli tartományban működő hagyományos loudness-vezérlő körökkel. A kiemelés mértéke a hangerő szintjétől függ)
Beépített felüláteresztő szűrő és aluláteresztő szűrők (Olyan szűrők, amelyek lehetővé teszik a jelek áteresztését egy keresztezési frekvencia alatt (LPF), illetve fölött (HPF). Ez optimalizálja az audiojel magas- és alacsony frekvenciájú visszaadását abban az esetben, ha a rendszerben van mélysugárzó, illetve magassugárzók.
6 csatornás 4V audio előerősített kimenet
2-csatornás audio előkimenet a 2 zónához
Kétzónás szórakoztatás elöl és hátul külön forrásvezérlés (Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az első és a hátsó ülésen utazók szórakoztatásáról külön-külön videoés audiocsatorna gondoskodjon.)
Gyári (OEM) kormány-távvezérlés opcionális adapterrel
Teljes távvezérlés
ISO csatlakozó 

DVD autórádió Clarion NZ501E egy kifutott autóhifi, de...

Ezt az autóhifi terméket már nem gyártják, DE!
Meghagytuk az autóhifi bolt kínálatában, hiszen gyakran előfordul, hogy még modelváltás után is be tudjuk szerezni az ilyen kifutott autóhifiket.
 
Hívj a 06 70-450-64-40 telefonszámon, hogy utánanézhessünk, van e valamelyik partnerünknél elfekvőben ez a típusú autóhifi. Ha van ilyen autóhifi egy partnerünknél, akkor mindenképpen megszerezzük neked...
 
Ha nem ragaszkodsz mindenáron ehhez az autóhifi típushoz, akkor is telefonálj, mert elképzelhető, hogy egy ettől sokkal jobb vételt tudunk neked ajánlani. (a jobb vétel nem azt jelenti, hogy többet keresünk rajta, hanem azt, ami jobban szól, jobb szolgáltatásokkal, vagy megbízhatósággal bír) :)
 
A következő autóhifi készülékek hasonlóak, ezért ha a fenti autóhifit nem is de ezeket biztosan tudjuk neked adni... 


Clarion autóhifi termékekről általában...
Clarion NZ501E DVD autórádió

Az 1940-ben alakult Japán vállalat az autó hifi ipar meghatározó szereplője a mai napig. Ő alkotta meg az első autórádiót és autós hangrendszert, története folyamán mindig a szektor egyik vezetője volt. A Clarion-nál elsődleges fontosságot kapnak a járművezető igényei és ezen igények biztos technológiákkal történő támogatása - valamint az, hogy szárnyaló kreativitásuk eredményeképp szüntelenül újabbnál újabb egyedülálló termékeket kínáljanak. Az autórádióktól az audiovizuális eszközökön át az autós navigációs rendszerekig, akárhogy változnak is az idők, folytatják az autóbeli és más mozgó környezetbeli "ideális zenei és információs felület", a "Clarion H.M.I." tökéletesítését. 
Ha kezdő autóhifi rajongó vagy, akkor nem biztos, hogy számodra is ismerősen csengő márka a Clarion. Valójában egy igencsak komoly és nagy múltú autóhifi gyártóról van szó, akinek nem adatott meg a szerencse, hogy a színes tévéjével (mint a SONY), vagy a hifitornyaival (mint a PIONEER) bevésse magát a köztudatba. Komolyságát, talán a PIONEER-hez tudnám hasonlítani. Főként autórádióiról híres, így itt is igaz, hogy az autóhifi erősítői, mélynyomói és hangszórói esetében a 10-20% felárat fizetsz a márka miatt. Nagyon megbízható, jól átgondolt tervezésű autóhifit kapsz, ha kosárba dobod. Az autórádióira jellemző a jól hallgatható, de „monós” tömött Clarion hang, van aki szereti, de ha egy kis „könnyedségre, szellőre” vágysz, akkor érdemes lesz más ismert autóhifi gyártók autórádióit is meghallgatnod. Ajánljuk, stabilan benne van a top 6 ajánlott autórádió gyártóban. 

Clarion DVD autórádió monitorral
Clarion Autóhifi

Clarion NZ501E DVD autórádió: Autórádió, DVD autórádió, autóhifi, clarion nz501e ár, clarion nz501e miskolc
Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

50.000 Ft feletti vásárlás esetén: Ingyenes
Helyszíni átvétel a debreceni autóhifi üzletben: Ingyenes
Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.600.- Ft
Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 1.800.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A4-es postai levélként: 1100.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A5-es postai levélként: 900.- FtKérdezz az autóhifiről... Clarion NZ501E DVD autórádió


Szofver

Szia. Érdeklődnék hogy clarion NZ 501e típushoz telepítő szoftvert hol lehet találni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Bora Adrián - 2021-04-05 15:20:44
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Clarion NZ501E DVD autórádió

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztatóClarion NZ501E DVD autórádió
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: kifutott

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

HozzászólásokÚj autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Autohifi City 15:08: Szia!
Én ezt ajánlanám:
[katt]
[katt]
[katt]
Üdv.
Sziasztok!

Feleségem 2007-es Suzuki Ignisében szeretném kicserlni ezt a csoda Blaupunkt gyári 2DIN-es rádiót költséghatékonyan. Nagy igények nincsenek, elég lenne egy 1DIN-es fej ami tud AUX+USB-t beépítő kerettel. Van valakinek erre bejáratott szépen beszerelhető "szettje" ? Előre is köszönöm !
Üdv,
M
Szia Katona Zoltán!
Telefonos beszélgetésünk alapján megrendelem tx-120 hátsó hangfal párat (kerek) a w202 1995 c200 MB gépjárművemhez.
+36 20 9516398 telefonszámon elérhető vagyok. Címem 2192 Hévízgyörk, Akácfa utca 14. átvételnél fizetném ki az árut.
Köszönöm
Schapira Balázs
tataratatata 19:30: Üdv mindenkinek! Segítsetek nekem abban,
hogy a Pioneer TS-WX130EA mélynyomomhoz hol lehet esetleg vásárolni új hangszórót,
mert a jelenlegi megadta magát.
Remélem, hogy van bele megfelelő hangszóró,
mert így használhatatlan. Köszi, a mielőbbi válaszokat.
redboy2009 13:27: Üdv. Szeretnék vásárolni Iso átalakitó kábelt Pioneer MVH-S110UB tipusu készülékhez.Mgtenné,hogy belinkeli,hogy melyiket rendeljem önöktől?Köszönöm. Robi.
Autohifi City 18:15: Szia!
Mindenképpen a DLD lenne jobb választás.
Üdv.
Melyik lenne jobb választás Dld 500+ pro, vagy Renegade RXV1002 ?
Előre is köszönöm!
Szia! lenne egy olyan kérdésem, hogy Megakick imperator 2000w erősitő meg tudná e hajtani a dld 500-t? Vagy esetleg az 500 pro-t? Talán a pro 3-t? Melyikhez ajánlanád?
Válaszod előre is köszönöm szépen!
Autohifi City 18:37: Szia!
A DLD jobb választás a megfelelő erősítővel.
Üdv.

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy e46 coupe autóba, melyik lenne jobb választás? Egy JBL GT-BASSPRO 12 vagy DLD 500+ láda. A cél erőteljes mély.(fejegség : Jvc kd-r841 )
Válaszát előre is köszönöm !

Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


BPeter
BPeter
Budapest

Doba
Doba
Eger

KNIGHT RIDER
KNIGHT RIDER
Miskolc

Hpeti91
Hpeti91
Felsőtárkány

stivadar
stivadar
Debrecen