AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Menetrögzítő kamerák
Autóhifi tartozék, szerelési anyag
Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

audi a4 b8 hangszóró, smart fortwo rádió, autórádió szekszárd, mogami kábel, szubcső, sal+2csatornas+autos, x ion szett, kia ceed rádió, engine start gomb be, autó hangszoro beköt

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
Xblitz Menetrögzítő kamerák
Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák

 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=8651&termek=65067
Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák https://www.autohifi-city.hu/images/cache/6/5/65067s400c45990.00i.jpg
45990
5 1
Xblitz
<br><a href="?oldal=2&kat=8651&gyarto=346" title="Xblitz Menetrögzítő kamerák">Xblitz Menetrögzítő kamerák</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=346" title="Xblitz Autóhifi">Xblitz Autóhifi</a>
RÖVID LEÍRÁS
Az Xblitz S8 egy autós kamera, amely 2,5 MP felbontásban rögzíti a filmeket. A amagas minõségû alkatrészek, amelyek lehetõvé teszik az ilyen nagy felbontás elérését, praktikus, ergonomikus házában lettek elrejtve. A Starvis érzékelõnek köszönhetõen 2560x1440p felbontású képet képes rögzíteni. Ez lehetõvé teszi a készülék számára, hogy sokkal több részletet rögzítsen, mint az átlag Full HD videofelvevõk. Az Xblitz S8 autókamera éjszakai üzemmód funkcióval van ellátva, amely tökéletesen kihasználja a Starvis érzékelõ speciális tulajdonságait, igy az éjszakai módban rögzített képeket sokkal nagyobb fényerõ és dinamika jellemzi. A legújabb NTK chip szettel rendelkezik, amely nagy logikai teljesítményt biztosít, lehetõvé téve az eszköz számára a felvételek helyes feldolgozását nagyfelbontású QHD-ben. Az Xblitz S8 videorögzítõt mindig magával viheti. Az aktív fogantyúnak köszönhetõen nem kell szenvednie a vezetékekkel, hogy leválassza az eszközt atápegységrõl, vagy amikor vissza akarja helyezni, egy kattintás elegendõ. A parkolási móddal biztonságban tudhatja autóját, még akkor is, ha távol van tõle. Például parkolási ütközés okozta rázkódás esetén az Xblitz S8 autókamera rövid videofelvételt készít, hogy filmre rögzítse a baleset elkövetõjét. Az Xblitz S8 adathordozók microSD memóriakártyák. A "Hurokfelvétel" funkciónak köszönhetõen nem kell aggódnia a helyhiány és az archivált fájlok folyamatos törlése miatt. A felvevõ folyamatos módban rögzíti a képet (hurokfelvétel), és ha nincs hely, az új fájlok felülírják a legrégebbi felvételeket, a G-szenzor funkció felelõs a kulcsadatok biztonságáért ütközés vagy hirtelen fékezés esetén. A kamera automatikusan megvédi a videofájlokat (a legközelebbi idõintervallumtól kezdve), felvétel folytatásakor nem írják felül.

Jellemzõk:

QHD felbontás, magas minõség, éles és részletezõ képek
Széles látókörû optika biztosítja, hogy minden részlet látható legyen
Kis mérete nem gátolja a vezetõt a kilátásban
Parkolási mód az álló helyzetben történt események rögzítéséhez
Folyamatos "hurokfelvétel" gondoskodik arról, hogy az út során a kártya ne teljen meg
Mûszaki adatok:

Processzor: NOVATEK 96675
Felvételi felbontás: 2560 x 1440 pixel 30 kép / mp, Full HD 60/30 kép / mp
Érzékelõ: SONY STARVIS 335
Lencse: 6G + IR / f1,8
Látószög: 140 °
Kijelzõ: 2 " TFT LCD
Memória: Micro SD kártyák 256 GB-ig, Class 10
Felvételi formátum: MP4 / H.265
Tápellátás: 5V
Portok: Kamera - Mikro USB / Tartó - Mini USB
Mikrofon / hangszóró: Beépített
Akkumulátor: Igen. Beépített újratölthetõ akkumulátor
G-szenzor: Igen
Parkolási mód: Igen
Éjszakai mód: Igen
Hurokfelvétel: Igen
WDR: Igen
Idõzítések: Igen
Rögzítés: Aktív konzol

Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
A termék ára/db: 45,990.- 36,213.- 9,777.-

(0 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

Menetrögzítő kamerák Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera autóhifiről ezt lehet tudni...


RÖVID LEÍRÁS
Az Xblitz S8 egy autós kamera, amely 2,5 MP felbontásban rögzíti a filmeket. A amagas minőségű alkatrészek, amelyek lehetővé teszik az ilyen nagy felbontás elérését, praktikus, ergonomikus házában lettek elrejtve. A Starvis érzékelőnek köszönhetően 2560x1440p felbontású képet képes rögzíteni. Ez lehetővé teszi a készülék számára, hogy sokkal több részletet rögzítsen, mint az átlag Full HD videofelvevők. Az Xblitz S8 autókamera éjszakai üzemmód funkcióval van ellátva, amely tökéletesen kihasználja a Starvis érzékelő speciális tulajdonságait, igy az éjszakai módban rögzített képeket sokkal nagyobb fényerő és dinamika jellemzi. A legújabb NTK chip szettel rendelkezik, amely nagy logikai teljesítményt biztosít, lehetővé téve az eszköz számára a felvételek helyes feldolgozását nagyfelbontású QHD-ben. Az Xblitz S8 videorögzítőt mindig magával viheti. Az aktív fogantyúnak köszönhetően nem kell szenvednie a vezetékekkel, hogy leválassza az eszközt atápegységről, vagy amikor vissza akarja helyezni, egy kattintás elegendő. A parkolási móddal biztonságban tudhatja autóját, még akkor is, ha távol van tőle. Például parkolási ütközés okozta rázkódás esetén az Xblitz S8 autókamera rövid videofelvételt készít, hogy filmre rögzítse a baleset elkövetőjét. Az Xblitz S8 adathordozók microSD memóriakártyák. A "Hurokfelvétel" funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia a helyhiány és az archivált fájlok folyamatos törlése miatt. A felvevő folyamatos módban rögzíti a képet (hurokfelvétel), és ha nincs hely, az új fájlok felülírják a legrégebbi felvételeket, a G-szenzor funkció felelős a kulcsadatok biztonságáért ütközés vagy hirtelen fékezés esetén. A kamera automatikusan megvédi a videofájlokat (a legközelebbi időintervallumtól kezdve), felvétel folytatásakor nem írják felül.

Jellemzők:

QHD felbontás, magas minőség, éles és részletező képek
Széles látókörű optika biztosítja, hogy minden részlet látható legyen
Kis mérete nem gátolja a vezetőt a kilátásban
Parkolási mód az álló helyzetben történt események rögzítéséhez
Folyamatos "hurokfelvétel" gondoskodik arról, hogy az út során a kártya ne teljen meg
Műszaki adatok:

Processzor: NOVATEK 96675
Felvételi felbontás: 2560 x 1440 pixel 30 kép / mp, Full HD 60/30 kép / mp
Érzékelő: SONY STARVIS 335
Lencse: 6G + IR / f1,8
Látószög: 140 °
Kijelző: 2 " TFT LCD
Memória: Micro SD kártyák 256 GB-ig, Class 10
Felvételi formátum: MP4 / H.265
Tápellátás: 5V
Portok: Kamera - Mikro USB / Tartó - Mini USB
Mikrofon / hangszóró: Beépített
Akkumulátor: Igen. Beépített újratölthető akkumulátor
G-szenzor: Igen
Parkolási mód: Igen
Éjszakai mód: Igen
Hurokfelvétel: Igen
WDR: Igen
Időzítések: Igen
Rögzítés: Aktív konzol


Xblitz autóhifi termékekről általában...
Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák


Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

50.000 Ft feletti vásárlás esetén: Ingyenes
Helyszíni átvétel a debreceni autóhifi üzletben: Ingyenes
Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.600.- Ft
Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 1.800.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A4-es postai levélként: 1100.- Ft
Előre utalásnál, kis termék esetén A5-es postai levélként: 900.- FtKérdezz az autóhifiről... Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák autohifihez hasonló termékek:

Ezek az autohifi készülékek közel azonos árban és autóhifi márka alatt kaphatóak...
Xblitz S8 Autós eseményrögzítõ kamera Menetrögzítő kamerák
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: általában raktáron

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

HozzászólásokÚj autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Befér az Ignisembe ez elöre ez a kétutas JVC CS DR 420?
Hátra rendeltem egy 13 cm -est szintén kétutast az állítólag tutira befér.
Előre talán határeset...
A Hertz-et ajánlják,vagy a MAC Street 13-2 audiót.
Szertném kérni a tanácsát!
Autohifi City 15:08: Szia!
Én ezt ajánlanám:
[katt]
[katt]
[katt]
Üdv.
Sziasztok!

Feleségem 2007-es Suzuki Ignisében szeretném kicserlni ezt a csoda Blaupunkt gyári 2DIN-es rádiót költséghatékonyan. Nagy igények nincsenek, elég lenne egy 1DIN-es fej ami tud AUX+USB-t beépítő kerettel. Van valakinek erre bejáratott szépen beszerelhető "szettje" ? Előre is köszönöm !
Üdv,
M
Szia Katona Zoltán!
Telefonos beszélgetésünk alapján megrendelem tx-120 hátsó hangfal párat (kerek) a w202 1995 c200 MB gépjárművemhez.
+36 20 9516398 telefonszámon elérhető vagyok. Címem 2192 Hévízgyörk, Akácfa utca 14. átvételnél fizetném ki az árut.
Köszönöm
Schapira Balázs
tataratatata 19:30: Üdv mindenkinek! Segítsetek nekem abban,
hogy a Pioneer TS-WX130EA mélynyomomhoz hol lehet esetleg vásárolni új hangszórót,
mert a jelenlegi megadta magát.
Remélem, hogy van bele megfelelő hangszóró,
mert így használhatatlan. Köszi, a mielőbbi válaszokat.
redboy2009 13:27: Üdv. Szeretnék vásárolni Iso átalakitó kábelt Pioneer MVH-S110UB tipusu készülékhez.Mgtenné,hogy belinkeli,hogy melyiket rendeljem önöktől?Köszönöm. Robi.
Autohifi City 18:15: Szia!
Mindenképpen a DLD lenne jobb választás.
Üdv.
Melyik lenne jobb választás Dld 500+ pro, vagy Renegade RXV1002 ?
Előre is köszönöm!
Szia! lenne egy olyan kérdésem, hogy Megakick imperator 2000w erősitő meg tudná e hajtani a dld 500-t? Vagy esetleg az 500 pro-t? Talán a pro 3-t? Melyikhez ajánlanád?
Válaszod előre is köszönöm szépen!
Autohifi City 18:37: Szia!
A DLD jobb választás a megfelelő erősítővel.
Üdv.

Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriákA fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


W.Kornél
W.Kornél
Szolnok

mezofi
mezofi
Pécs

peti98
peti98
Pilisszentkereszt

Dobos67
Dobos67
Fót

Szuren
Szuren
Baktalórántháza