Kedves Látogatóm! Október 27,28,29-én technikai okok miatt üzletünk zárva lesz és ezidõ alatt a csomagfeladás is szünetel. A rendeléseket fogadjuk, de a csomagfeladást csak hétfõn tudjuk megkezdeni.
AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFI


Aktív mélynyomó
Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó

Autóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

bmw e39 hátsó hangfa, autoradio, harman kardon, impact lk 602 350w, ducato gyári fejegys, mercedes w204, autórádió használati, suzuki swift gyári h, auto hifi peugeot 20, Fiat Punto

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
Mac Audio Aktív mélynyomó
Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó https://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=27&termek=40146
Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó https://www.autohifi-city.hu/images/cache/4/0/40146s400c54990.00i.jpg
54990
3.37837837838 37
Mac Audio
<div>A macAudio egy aut&oacute; hifi specialista c&eacute;g. Az itt dolgoz&oacute; emberek sokkal t&ouml;bbet tettek ann&aacute;l, minthogy arra k&ouml;telezt&eacute;k volna magukat, hogy a hifi technol&oacute;gia ir&aacute;nt &eacute;rzett szenved&eacute;ly&uuml;knek &eacute;ljenek. A macAudio-n&aacute;l term&eacute;szetes, hogy a hangs&uacute;lyt a fejleszt&eacute;sre fektetik: az &eacute;gető v&aacute;gy, hogy kicser&eacute;ljenek &eacute;s t&ouml;k&eacute;letes&iacute;tsenek dolgokat, valamint l&eacute;trehozni valami rendk&iacute;v&uuml;lit. Messzebb menve a term&eacute;kfejleszt&eacute;s fogalm&aacute;t&oacute;l, a macAudio hangm&eacute;rn&ouml;kei folyamatosan az &uacute;j&iacute;t&aacute;sok kitervel&eacute;s&eacute;n dolgoznak az&eacute;rt, hogy t&ouml;k&eacute;letes&iacute;ts&eacute;k a hang visszaad&aacute;s&aacute;t. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a f&uuml;l&uuml;nkkel &eacute;rz&eacute;kelj&uuml;k a k&ouml;r&uuml;l&ouml;tt&uuml;nk l&eacute;vő vil&aacute;got, hogy m&aacute;soknak is megmutassuk, hogy ez mennyire &eacute;lvezetes. A nemzetk&ouml;zi h&iacute;rn&eacute;v, a szak&eacute;rtői d&iacute;jak, az elm&eacute;let ir&aacute;nti rajong&aacute;s &eacute;s a haszn&aacute;latban rejlő &ouml;r&ouml;m&ouml;k egy egyszerű h&aacute;tt&eacute;rrel p&aacute;rosulva mind hozz&aacute;j&aacute;rultak ahhoz, hogy a legjobb minős&eacute;get kapjuk a kez&uuml;nkbe. Mindenki legnagyobb &ouml;r&ouml;m&eacute;re.</div><br><a href="?oldal=2&kat=27&gyarto=28" title="Mac Audio Aktív mélynyomó">Mac Audio Aktív mélynyomó</a><br><a href="?oldal=2&gyarto=28" title="Mac Audio Autóhifi">Mac Audio Autóhifi</a>
 Leírás
22cm-es hangszóróval szerelt aktív Bass Reflex láda. Kompakt méretű mélysugárzó láda, amelyet egybeépítettek egy D osztályú digitális erősítővel, verhetetlen áron!
 
 macAudio Mac Mobil Street Sub 108 A
 
Technikai adatok
22cm-es mélysugárzó Polipropilén membránnal
D osztályú beépített erősítő 200W teljesítménnyel
Fokozatmentesen beállítható hangerő
Fokozatmentesen állítható fázisvezérlés (0-180°)
Aluláteresztő szűrő: 90 - 190 Hz
Alacsony (RCA) és nagyjelszintű (hangszórójel) bemenetek
Bass Reflex MDF láda
Optimalizált áramlású reflexnyílás
Teljes védőrács
Csúszásgátló kárpit
200W max. teljesítmény
80W RMS teljesítmény
Frekvencia átvitel: 26 - 190 Hz
Méretek: 355 x 275 x 292/265 mm

Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó

  Bruttó    Nettó   ÁFA   
A termék ára/db: 54,990.- 43,299.- 11,691.-

(37 szavazat)Mennyire jó ez az autóhifi cucc?

aktív mélynyomó Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A autóhifiről ezt lehet tudni...


 Leírás
22cm-es hangszóróval szerelt aktív Bass Reflex láda. Kompakt méretű mélysugárzó láda, amelyet egybeépítettek egy D osztályú digitális erősítővel, verhetetlen áron!
 
 macAudio Mac Mobil Street Sub 108 A
 
Technikai adatok
22cm-es mélysugárzó Polipropilén membránnal
D osztályú beépített erősítő 200W teljesítménnyel
Fokozatmentesen beállítható hangerő
Fokozatmentesen állítható fázisvezérlés (0-180°)
Aluláteresztő szűrő: 90 - 190 Hz
Alacsony (RCA) és nagyjelszintű (hangszórójel) bemenetek
Bass Reflex MDF láda
Optimalizált áramlású reflexnyílás
Teljes védőrács
Csúszásgátló kárpit
200W max. teljesítmény
80W RMS teljesítmény
Frekvencia átvitel: 26 - 190 Hz
Méretek: 355 x 275 x 292/265 mm

Ők vették meg ezt a terméket

span

span


Kistelek
Hozzászólások: 2
Reg.: 2015.04.22.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
victory76

victory76


Velence
Hozzászólások: 0
Reg.: 2016.06.13.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

Mac Audio autóhifi termékekről általában...
Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó

A macAudio egy autó hifi specialista cég. Az itt dolgozó emberek sokkal többet tettek annál, minthogy arra kötelezték volna magukat, hogy a hifi technológia iránt érzett szenvedélyüknek éljenek. A macAudio-nál természetes, hogy a hangsúlyt a fejlesztésre fektetik: az égető vágy, hogy kicseréljenek és tökéletesítsenek dolgokat, valamint létrehozni valami rendkívülit. Messzebb menve a termékfejlesztés fogalmától, a macAudio hangmérnökei folyamatosan az újítások kitervelésén dolgoznak azért, hogy tökéletesítsék a hang visszaadását. Mindezt nagy sikerrel teszik. Hallgatni, fejleszteni, tesztelni. Mi a fülünkkel érzékeljük a körülöttünk lévő világot, hogy másoknak is megmutassuk, hogy ez mennyire élvezetes. A nemzetközi hírnév, a szakértői díjak, az elmélet iránti rajongás és a használatban rejlő örömök egy egyszerű háttérrel párosulva mind hozzájárultak ahhoz, hogy a legjobb minőséget kapjuk a kezünkbe. Mindenki legnagyobb örömére.

Mac Audio Aktív mélynyomó
Mac Audio Autóhifi

Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó: Mélynyomó, aktív mélynyomó, autó hangszóró, subwoofer, aktivmélynyomó, autóhifi, mac+mobil+street+sub+108a+erosito+elado, mac audio mobil street sub 108a, mac aktív mélyláda bek%c3%b6tése, mac mobil street 108a v%c3%a8lem%c3%a8ny, mac+audio+mobil+street+sub108a++, mac+audio+mobil+street+sub108a+eladó, mac+audio+mobil+street+sub+108a, mac+audio+mobil+street108a, pioneer+fh-x700bt+mp3%2fcd+player%2fmp3+im+dash+empfanger, mac mobil street sub 108a
Az igazság az autóhifiről...

Tudnod kell, hogy az oldalon szereplő autóhifi terméktájékoztatók szövegeit nem mi, hanem a gyártók és forgalmazók írják. Minden gyártó természetesen a saját termékét tartja a legjobbnak, ezért a leírások - tisztelet a kivételnek - az egekig magasztalhatnak, olyan autóhifiket, amelyek valójában csúnyán elvéreznének hasonló árkategóriájú konkurenseik mellett, mind teljesítményben, hangminőségben, szolgáltatásokban, vagy megbízhatóságban.

Mennyire felel meg ez az autóhifi az igényeidnek?

Csak akkor tudod az igényeidhez és pénztárcádhoz legjobban illeszkedő autóhifi rendszert összeállítani, ha előtte egy olyan szakemberrel beszélsz, aki rengeteg autóhifi rendszert állított már össze. Hívd Zsoltit a 06 70 450 644 0 telefonon és kérdezd ki. Beszélj neki az igényeidről, mondd meg milyen zenét hallgatsz, milyen autód van és milyen az autóhifid többi alkotóeleme.

Hogyan tudod a kiválasztott autóhifit megrendelni?

A megrendeléshez nem kell előzetes regisztráció. Kattints a termék képe alatti kosár gombra, majd ezután a kosarad tartalma meg fog jelenni az oldal jobb felső sarkában, ahol tudod módosítani a kosárban lévő autóhifi darabszámát, vagy törölhetsz tételeket. Amint ezzel megvagy, a pénztár gombra kattintva kell megadnod a szállítási adataidat és extra kívánságaidat. Ez eddig nem jár vásárlási kötelezettséggel, mert mi minden esetben visszahívunk telefonon és egyeztetjük a részleteket.

Hogyan jut el hozzád a megrendelt autóhifi?

A megrendelés beérkezése után mi minden esetben vissza fogunk hívni. Ekkor egyeztetjük az adatokat és a szállítási határidőket. A raktáron lévő autóhifi termékek 1-3 munkanap alatt jutnak el hozzád a Royal Sprint futárszolgálattal. A futárok többnyire délután 2 és 6 óra között szoktak a csomaggal érkezni. Ha a pénztár megjegyzés rovatában, vagy a visszahíváskor kéred, akkor megadhatjuk a futárnak hogy a csomag érkezése előtt hívjon fel telefonon, hogy a munkahelyedre, vagy a lakásodra vigye a csomagot. Fizetned minden esetben az autóhifi átvételekor a futárnak kell.

A megrendelt autóhifit személyesen is átveheted...

Ha szeretnéd a kiválasztott autóhifit személyesen kipróbálni, megnézni és megtapizni, akkor a megrendelés leadásakor jelezd ezt nekünk a megjegyzés rovatban és a telefonos visszajelzést követően szeretettel várunk a 4034 Debrecen Szentgyörgyi u. 8. alatti autóhifi beszerelő műhelyben.

Autohifi – City garancia

Azon felül, hogy Zsolti segítségét bármikor kérheted az autóhifi kiválasztásához, mégis előfordulhat, hogy valahogy más lesz a megrendelt termék, mint amire neked lenne szükséged. Semmi gond, hiszen az átvételtől számítva bő két hétig gondolkodhatsz azon, hogy válassz-e egy másik autóhifit helyette, vagy éppen visszakérd az árát. Bízunk a termékeinkben, bízunk Zsolti szakértelmében, úgyhogy 15 napos visszavásárlási garanciát adunk minden autóhifi készülékre.

Autóhifi házhozszállítás díjak

  • 50.000 Ft feletti vásárlás esetén: Ingyenes (Kivételek ezalól a túlsúlyos, pl: bitumenlap, vagy túlméretes csomagok, amelyekre a rendelés beérkezése után egyedi ajánlatot fogunk neked adni.)
  • Helyszíni átvétel a debreceni autóhifi üzletben: Ingyenes
  • Pénteki autóhifi házhozszállítás: 1.890.- Ft
  • Futárstolgálat 1 munkanap alatt: 2.190.- FtKérdezz az autóhifiről... Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó


Stilo 3 ajtós

 Szia!
Tanácsot szeretnék kérni. Adott egy 3 ajtós stilo 2005 ös, és van benne egy pioneer fh-x720bt fejegység, gyári hangszórókkal. Szeretnék bele egy mélyládát venni ami nem foglal túl nagy helyet és beépített erősítős, nem kell hogy brutál teljesítményű legyen, de azért érezzem hogy van ott hátul valami ami meg tud szólalni. Inkább rap,hip-hop zenék azok amik mennek de disco és dubstep is akad. Mit tudnál ajánlani? Én ezt a macet nézegettem, mi a véleményed? Ja és a beszereléshez mit kell még hozzá vásárolnom? Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gaben - 2015-04-20 21:38:10
Válasz erre a hozzászólásraStilo 3 ajtós

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

 Szia!

Teljesen jó választás.

Kompakt méretű de a hangja a méretéhez képest nagyon jó.

Ha kellemes kisegítő mélyeket szeretnél, akkor ez a tökéletes választás.

A beépítéséhez csupán egy kábel szettre van szükséged:

[katt]

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-04-20 21:43:02
Válasz erre a hozzászólásraCabrio mely nyomó

 szia tegnap telefonon ajánlottal mely nyomot cabrioba , kérdés: zárt Lada vagy reflex a csomag tartó térfogat nem nagy kb 250 liter melyik variációval szólna szebben?
koszi Hanzi

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hanzi - 2015-04-21 09:50:13
Válasz erre a hozzászólásraCabrio mely nyomó

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

 Szia!

Szebben, minden képen a zárt. De mivel Cabrio az autó, én inkább reflexet raknék be.

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-04-21 19:59:29
Válasz erre a hozzászólásraMazda 323f

 Szia! Segítségedet szeretném kérni, ez és a mac audio xtreme 2000 szett között gondolkodom.
Mazda 323f(ba)- ba lenne a zene. A fejegység egy pioneer mvh-1400ub. 2 pár gyári hangszóró van az ajtókban. Élvezhető, nem túl nagy zenét szeretnék. Te melyiket ajánlanád hozzá? Köszönöm a válaszod!  

 

 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Attila - 2015-07-24 00:46:05
Válasz erre a hozzászólásraMazda 323f autóhifi

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Ém mindenképpen a Mac Xtreme 2000-et ajánlanám. Sokkalta meggyőzőbbek a mélyei.
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-07-25 16:28:52
Válasz erre a hozzászólásraHelp Opel Astra G

Spityu

Spityu


Pincehely
Hozzászólások: 14
Reg.: 2017.06.23.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia Zsolti. Olyan kérdésem lenne hozzád ,hogy van egy Opel Astra G Caravan autóm. Rendeltem tőletek még tavaly Opel Astra G Opel Astra (1 szint) hangszóró szettet és egy KENWOOD KMM-303BT autó rádiót. Szépen szól nincs rá panaszom de azért hiányzik az a mély hangzás és érzés. Néztem ezt a Mac Audio-t meg a Renegade RXV 1000A aktív mélynyomót, melyiket ajánlanád?? Meg olyan kérdésem lenne ,hogy mi a különbség az aktív és passzív mélynyomó közt /mármint tudom ,hogy az aktív tartalmaz beépített erősítőt a passzívhoz külön kell / de mivel jobb illetve mivel rosszabb az egyik mint a másik? A hangszóró szettet is te ajánlottad és nem bántam meg ,csak azért hiányzik az a dübörgés. Mit ajánlanál aktív vagy passzív azon belül is melyiket? Köszönöm szépen válaszod előre is

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Spityu - 2018-04-03 20:36:05
Válasz erre a hozzászólásraHelp Opel Astra G

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Én mindenképpen passzív párti vagyok, mivel a külön erősítő, és láda összeállítás sokkalta jobb. Meg ha egy tényleg igazán jó aktívat akarsz venni, az ugyan annyiba van, mint a külön erősítő és láda összeállítás. Ha gondolod hívj fel holnap. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-04-03 21:21:20
Válasz erre a hozzászólásraSpityu

Spityu


Pincehely
Hozzászólások: 14
Reg.: 2017.06.23.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Délután hívhatlak?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Spityu - 2018-04-04 10:08:20
Válasz erre a hozzászólásraAutó hifi

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Természetesen. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2018-04-04 11:24:24
Válasz erre a hozzászólásraPasszív mélyláda variációk

Spityu

Spityu


Pincehely
Hozzászólások: 14
Reg.: 2017.06.23.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia Zsolti. Várom, hogy milyen ajánlatod van a számomra. Köszönöm szépen előre is.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Spityu - 2018-04-04 14:25:36
Válasz erre a hozzászólásraPasszív mélyláda variációk

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ezeket tudnám ajánlani: [katt] [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-04-04 18:12:02
Válasz erre a hozzászólásraSpityu

Spityu


Pincehely
Hozzászólások: 14
Reg.: 2017.06.23.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Köszönöm szépen a segítséget....így már könnyebb a választás

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Spityu - 2018-04-04 20:34:31
Válasz erre a hozzászólásraAktív vagy más?

Hello hello! Szeretnék érdeklődni, hogy egy 2007-es 5 ajtós Grande Puntoba mit tudnál ajánlani? Esetleg ezt a MAC-et? Egy Kenwood KDC-BT 40 U fejegység és Gladen Audio első van az autóban. A legnagyobb baj, hogy időnként szükség lenne a teljes csomagtartóra, szóval az is szempont, hogy mennyire nehéz ki-be rakodni. Válaszod előre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
NBen - 2018-04-09 12:33:27
Válasz erre a hozzászólásraAktív vagy más?

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Igen jó. Ha kellemes kisegítő mélyeket szeretnél, akkor tökéletes. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-04-09 19:02:22
Válasz erre a hozzászólásraZorro8000

Zorro8000


Székesfehérvár
Hozzászólások: 1
Reg.: 2018.04.17.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ennél az aktív mélynyomónál van aluláteresztő szűrő. Tegyük fel beállítom 190 Hz-re, azaz csak az ez alatti frekvenciákon szólal meg. Az első 10 cm-es szettem ebben az esetben csak a 190 Hz felett fog működni? Azért kérdezem, mert jelenleg csak első szettem van (Pioneer TS-G1020F), ami próbálkozik a mélyekkel, de nagyon torz, puffog, ha felhangosítom. Vennék egy aktív mélynyomót hátra és tudni szeretném, hogy ekkor elöl csak a magasakat adja le az első szett és nyugodtan felhangosíthatom, nem fog erőlködik a mélyekkel, nem megy tönkre esetleg? Válaszod előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zorro8000 - 2018-06-24 01:05:30
Válasz erre a hozzászólásraSubwoofer

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Igen van rajta LPF szűrő. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-06-24 08:22:22
Válasz erre a hozzászólásraRenault Fluence

Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy ez a mélynyomó egy 4 ajtós sedanban is jól szól? Zárt csomagtérből is szépen hangzik? Egy Renault Fluencem van és az első hangszórókat már cseréltem, de a mély az még kevés. Elsősorban modern zenéket hallgatok és fontos lenne a szép feszes basszus ami nem búg. Előre is köszi a választ!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gábor - 2019-02-22 23:16:45
Válasz erre a hozzászólásraRenault Fluence

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Sajnos ez kevés az autódhoz. Sedanba valami izmosabb kellene, vagy az utastérbe egy űlés alatti mélynyomó: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-02-23 16:12:40
Válasz erre a hozzászólásraBeállítás

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a mélynyomót beállítom 90hz-re, akkor az első szettet hol vágjam el? 60-80-100hz lehetőségeim vannak.(Androidos, DSP-s fejegység, JBL club 6500C első szettel. Köszönöm a válaszod.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
János - 2021-04-03 10:54:44
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A Aktív mélynyomó autohifihez hasonló termékek:

Ezek az autohifi készülékek közel azonos árban és autóhifi márka alatt kaphatóak...
Mac Audio Mac Mobil Street Sub 108 A aktív mélynyomó
A termék eladója: Fulldigital Kft.
Elérhetőség: általában raktáron

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

HozzászólásokÚj autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Hello!

Hatha mar belefutottal valami hasonloba.

Pioneer AVIC-Z830DAB, egy honapos keszulek.

Az AV input valaszto kepernyore bokve elkezdi ciklikusan frissiteni az elerheto forrasok listajat, es minden frissitesnel kulonbozo elerheto elemeket mutat.

A ket lista kozotti kulonbseg az USB1, USB2 es a Wifi Audio elemek, melyek nem szerepelnek az egyik listaban.

Ez magaban is eleg zavaro, mert megneheziti a listaelemek kivalasztasat (atrendezodik a lista ugyeber, nah psze pont akkor amikor boknel), de ami nagyobb baj, hogy iszonyatosan be is lassul a masina, neha le is fagy, csak ki/be kapcsolas segit.

Az, hogy van e egyseg bedugva az USB poortokba, az nem szamit, viszont a Wifi kapcsolata is elkezdett bizonytalankodni, sokszor nem hajlando kapcsolodni a telefonhoz, tobbszori probalkozas utan sem.

Valami tipp esetleg?

Elore is koszi!
Üdvözlöm!
Van egy Sony CDX-G1300U autós cdrmagnóm és szeretnék hozzá egy tápkábelt ami EU szabvány szerinti csatlakozós. Milyen lenne jó hozzá? Köszönöm.
T. Autóhifi City! Ezt a típusú terméket szertném beépíteni, egy Mercedes Sprinter 2010-es 519be és egy Renault Trafic 2007-be, beépítő kereteket illetve a Renaultnál a kormányvezerlőt tud e ajánlani? Továbbá szeretném kérdezni, hogy a termékhez van e gyárilag csomagolva mikrofon vagy egyátalán kell e hozzá, mert a bépített elegendő? Az autó ment zaja miatt én lehet tennék, ha van. Köszönettel: Németi Róbert
Autohifi City 09:32: A szerviz könyvben benne kell lenni a kódnak.
Ha az nincs, akkor alvázszám alapján az Opel-től.
Üdv.
szia. sanyi vagyok.van egy opel corzám 2014-es. akkut kellett cserélni és azota nem működik a multimédiás rendszer, mert nem ismerem a kódot hogyan tudnám ki kódolni.
Autohifi City 07:40: Szia!
Mik az elvárások a készülékkel szemben?
Üdv.
Sziasztok!
1999-es Ford Ka-ban szeretném kicserélni az autorádiót. Melyiket ajánljátok?
Köszönöm
miért van kint olyan termék ami már nem kapható??
Autohifi City 14:27: Ha van kint a gyártónál akkor kb 1 hét.
Üdv.
Gyumadár 19:37: Szia! Ha megrendelnék egy Helix v eight dsp mk2 erősítőt, mennyi idő alatt jut el hozzám?
Köszönöm!
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifikÚj autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


kopasz1205
kopasz1205
Gyál

kaszas0623
kaszas0623
Budakeszi

Rohmann
Rohmann
Budapest

gr3ddy
gr3ddy
Budapest

Hofi
Hofi
Budapest