AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

passat b5 2 din fejegység, renault laguna rádió, miért zug a subwoofer, autóhifi bolt debrecen, székesfehérvár berényi út, 15 din, renault laguna 2, opel astra g kompatibilis rádió, vxe7020, din mit jelent

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók
 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötéseAutórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Autórádió bekötése házilag, a gyári autórádió kiszerelése, autórádió ISO csatlakozó bekötése, az autórádió hangszóróinak a bekötése lépésről lépésre, képekkel videókkal.

Ha van egy régi, vagy gyári autórádiód, akkor azt első körben ki kell szedned.

 

Ha nincs rádió, csak a hűlt helye, akkor kattints ide: AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

 

 

A gyári autórádió kiszerelése

 

A gyári rádiók sokféle trükkös módszerrel lehetnek beszerelve, ha éppen nincsenek egybeépítve a középkonzollal, akkor egy speciális autórádió kiszedő villával, vagy kulccsal ki tudod őket húzni a helyükről.

 

Autórádió kiszerelő villa

A fenti autórádió kiszedő készlet sokféleségéből látszik, hogy nagyon nem egységesek a kiszedő kulcsok, de a két leggyakoribb eset, hogy egy lapos horoggal, vagy egy dupla villával kell kiszedni a gyári autórádiót, íme két videó segítség gyanánt...

 

Volkswagen csoportba tartozó gyári autórádiók kiszedése:

 

 

Ford, Opel gyári autórádiók kiszedése:

 

 

 

  

AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

 

Ha házilag akarod az autórádió bekötését elvégezni, akkor három különböző esettel találhatod magad szemben...

 

Válassz a lehetőségek közül:

 

1. Az autódból csak a kábelek lógnak ki

 

2. Az autódban speciális, azaz, nem szabványos ISO csatlakozó van és ezt nem tudod a rádiódhoz csatlakoztatni.

 

3. Az autódban szabványos ISO csatlakozó van, de a rádiód hátulján más a csatlakozás

 

 

 

1. Autórádió bekötés, ha az autóban csak kábelek vannak

 

Ebben az esetben szükséged lesz egy ISO csatlakozóra, amelyet többnyire beletettek az új autórádiód csomagolásába, ha nem, akkor itt meg is tudod rendelni tőlünk: ISO csatlakozók

ISO csatlakozó bekötése

A képen azt a szabványos ISO csatlakozót látod, amelyet az összes nem gyári és rengeteg gyári rádióhoz csatlakoztathatsz.

 

 

Autórádió ISO csatlakozó bekötése

 

ISO csatlakozó lábkiosztás

 

A következő képen az autórádiód hátulját látod. Színekkel jelöltem, hogy az ISO csatlakozóban lévő kábeleknek hova kell befutniuk.

 

A C. csatlakozóval nem kell foglalkoznod, az az erősítő kimeneti, CD-tár és kormánykerék csatlakozókat mutatja, de sok autórádió típuson ezek nem is itt vannak.

 

Autórádió ISO csatlakozó lábkiosztása

 

Itt láthatod, hogy a különböző színű kábeleket mire kell kötni, ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor olvass tovább bátran, mert lépésről lépésre leírom, hogyan megy az autórádió bekötése házilag.

 

A:ISO táp csatlakozó bekötés

 

4. (Sárga) Állandó pozitív Ezen a kábelen folyamatosan +12V-ot kell kapnia a rádiónak, mert ennek segítségével őrzi meg az eltárolt rádióállomásokat és beállításokat.
5. (Kék) Antenna kapcsoló szál Ezen a vezetéken +12V jelenik meg, amikor bekapcsold az autórádiót. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt.
6. (Narancs) Világítás Itt kikapcsolt világítás esetén testet, bekapcsolt világításnál +12V-ot kap a rádió és ettől függően kapcsolja ki és be a rádió a gombok világítását, vagy halványítja le a kijelzőt.
7. (Piros) Gyújtás +12V A kulcs elfordításakor itt +12V-ot kap a rádió és bekapcsol, amint nem kap +12V-ot kikapcsol.
8. (Fekete) Test  

 

B:ISO hangszóró csatlakozó bekötés

 

1. (Lila) Jobb hátsó +

 

2. (Lila/fekete) Jobb hátsó -  
3. (Szürke) Jobb első +  
4. (Szürke/fekete) Jobb első -  
5. (Fehér) Bal első +  
6. (Fehér/fekete) Bal első -  
7. (Zöld) Bal hátsó +  
8. (Zöld/fekete) Bal hátsó -  

 

 

 

AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

Melyik kábelt hova kössem?

 

Ne kókizz és ne hörcsögölj!

Az igénytelen módon végzett autórádió beszerelés veszélyes!!! A kábeleket forrasztani kell és nem összetekergetni, majd hebehurgya módon összeszigetelőszalagozni.

Minden esetben forrassz, használj a kötés szigeteléséhez zsugorcsövet, vagy jó minőségű szigetelőszalagot, mert ha lehullik a szigetelés, vagy szétcsúszik az összetekergetett vezeték, akkor nem csak az autórádiód mehet tönkre, hanem az egész autó is leéghet.

 

PróbalámpaA műszerfalból kilógó kábelek káosza első ránézésre ijesztő lehet, de nem kell megijedned. A kábelköteg kifésüléséhez és a káosz megszüntetéséhez egy egyszerű próbalámpát is használhatsz.

 

A csipeszes végét valahova az autó tiszta fém részéhez kell csatlakoztatnod, míg a másik hegyes végével a rádió helyéről kilógó kábelek végét kell megérintened.

 

Sárga vezeték bekötése

 

4. (Sárga) Állandó pozitív Ezen a kábelen folyamatosan +12V-ot kell kapnia a rádiónak, mert ennek segítségével őrzi meg az eltárolt rádióállomásokat és beállításokat.

 

A próbalámpát testre kötöd.

A próbalámpa segítségével meg kell találnod az egyetlen kábelt az autóban, amelyen gyújtás nélkül, az indítókulcs kihúzott állapotában is +12 Volt van, ergo világít a próbalámpa.

 

Erre a vezetékre kell ráforrasztanod az ISO csatlakozó sárga vezetékét, használj zsugorcsövet, vagy gondosan szigeteld a forrasztást, mert ez a kábel folyamatosan áram alatt van.

 

Piros vezeték bekötése

 

7. (Piros) Gyújtás +12V A kulcs elfordításakor itt +12V-ot kap a rádió és bekapcsol, amint nem kap +12V-ot kikapcsol.

 

Most keress egy olyan vezetéket a próbalámpával, amelyen akkor jelenik meg +12Volt, amikor ráadod az autóra a gyújtást. Sok autóban ez nem gyújtás függő, van a egy állás a gyújtás előtt is, bizonyos típusoknál ez az állás ad áramot a kábelre és addig rajta is tartja, míg a kulcsot ki nem húzod a gyújtáskapcsolóból.

 

Ha megtaláltad, akkor forraszd erre a kábelre az ISO csatlakozó piros kábelét.

 

Fekete vezeték bekötése

 

8. (Fekete) Test  

 

Az előbb felfedezett, sárga kábelre kötött állandó pozitív vezetékre csípteted a keresőlámpa csipeszét, majd megkeresed a kötegben azt a kábelt, amelyen test van, mondanom sem kell, ilyenkor világítani fog a próbalámpa.

 

Nem kötöd rá a fekete kábelt, mert a gyári kábelkötegben 2 kábelen is lesz negatív. Ez a másik kábel, a rádió világítását bekapcsoló vezeték, amely a helyzetjelzők bekapcsolásakor negatív helyett +12Voltot fog kiadni.

 

Ezért ha megtaláltad a negatívot adó kábelt, akkor kapcsold be a világítást az autón és ha ezután is világítani fog a keresőlámpa izzója, akkor biztos lehetsz benne, hogy a rendes test kábelt találtad meg, így rá is forraszthatod az ISO csatlakozó fekete kábelét a vezetékre.

 

Narancssárga vezeték bekötése

 

6. (Narancs) Világítás Itt kikapcsolt világítás esetén testet, bekapcsolt világításnál +12V-ot kap a rádió és ettől függően kapcsolja ki és be a rádió a gombok világítását, vagy halványítja le a kijelzőt.

 

Ez lesz a második kábel, amelyen negatívot mérhetsz kikapcsolt világítás mellett. Ha a világítást ráadod, akkor +12Voltot találsz rajta a próbalámpával.

Ha így működik, akkor ezt is ráforraszthatod a helyére.

 

Kék vezeték bekötése

 

5. (Kék) Antenna kapcsoló szál Ezen a vezetéken +12V jelenik meg, amikor bekapcsold az autórádiót. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt.

 

Erre a kábelre kötöd az autóhifi erősítőd REM, vagy Remote vezetékét, ez többnyire az RCA kábelek közepén futó szál.

 

Ezzel kész is az autórádió ISO tápcsatlakozó bekötése, következhet a hangszóró csatlakozó...

 

 

Autórádió hangszóró ISO csatlakozó bekötése

 

Autórádió bekötése elemEhhez a művelethez már nem a próbalámpára, hanem egy jó kondiban lévő ceruzaelemre lesz szükséged.

 

Kezdd azzal, hogy a kábeldzsungelt valahogy kifésülöd és megpróbálod egymás mellé csoportosítani, azt a 4 pár kábelt, amely valószínűleg a hangszórók kábele lehet.

 

Ezeket minden autóban más színnel jelölik, sokszor a pozitív, vagy a negatív kábelt jelölik csíkkal, úgyhogy ne keress ilyen jellegű segítséget a kábeleken.

 

Annyi néha segíthet, hogy bizonyos autóknál egymás mellett futnak, vagy össze vannak csavarva az adott hangszórókhoz vezető kábelek úgy mint a következő képen.

 

Hangszóró vezeték bekötés

 

Segítség lehet még, hogy az utólag behúzott hangszóró vezetékek színkiosztása gyakran megegyezik az ISO csatlakozó színkiosztásával, de ki tudja hogyan lett bekötve a kábel másik vége, úgyhogy még ne kösd rá ezekre sem az ISO csatlakozót.

 

Ha nincsenek egymáshoz illesztve, vagy összetekerve, akkor szépen megblankolod a kábeleket és jöhet a ceruzaelem.

 

Hangszóró polaritás ellenőrzése

 

Az elem egyik végét érintsd hozzá az megblankolt kábelek egyikéhez, majd a másik végét egyenként a maradék 7 kábelhez. Ha valamelyik hangszóró érintésre recsegni kezd, akkor máris megtudtad, hogy melyik az adott hangszóróvezeték párja és azt is, hogy első, hátsó, jobb vagy baloldali hangszóróé az adott vezetékpár.

 

Egy dolgot nem tudsz még, hogy a hangszórópárból melyik a pozitív és melyik a negatív vezeték.

 

Autórádió bekötés esetén nagyon nem mindegy a hangszórók polaritása, mert a fordítva bekötött hangszórók kioltják egymás mélyhangjait így borzalmasan fog szólni a rendszered.

 

 

Keresd meg a helyes hangszóró polaritást

 

Kérd meg egy ismerősödet, hogy figyelje, vagy ha van rá lehetőség érintse meg a az adott hangszóró membránját.

 

Te elől az autórádiónál érintsd hozzá az elemet a hangszóró vezetékéhez és amennyiben a hangszóró membránja a mágnestől kifelé mozdul, akkor jó a polaritás, tehát az elem + sarka lesz a hangszóró pozitív vezetéke.

Hangszóró polaritás ellenörzése elemmel

 

Jó polaritás esetén a membrán kifelé mozdul

 

Ha az elem hozzáérintésekor a hangszóró membránja nem kifelé, hanem befelé, azaz a mágnes irányába mozdul el, akkor az elem negatív sarka van éppen azon a vezetéken, ahova az autórádió pozitív hangszóró kimenetét kell majd bekötnöd.

 

Ezzel a módszerrel meg tudod találni az összes hangszóró vezetéket és azt is meg tudod állapítani, melyek ezek közül a pozitív és negatív szálak.

 

1. (Lila) Jobb hátsó +

 

2. (Lila/fekete) Jobb hátsó -  
3. (Szürke) Jobb első +  
4. (Szürke/fekete) Jobb első -  
5. (Fehér) Bal első +  
6. (Fehér/fekete) Bal első -  
7. (Zöld) Bal hátsó +  
8. (Zöld/fekete) Bal hátsó -  

 

Nem maradt más dolgod, minthogy ezeket rákösd az ISO csatlakozóra a fenti táblázat szerint.

 

 

Próbáld ki,

hogy jól végezted-e az autórádió bekötést

 

Csatlakoztasd be a rádió hátuljába az ISO csatlakozót.

 

Elvileg kulcs nélkül nem kellene tudnod bekapcsolni, bár bizonyos rádiótípusok esetében, az ISO csatlakozó mellett lévő biztosítékot egy hellyel arrébb lehet tenni és ilyenkor a rádió kulcs nélkül is működik.

 

Csatlakoztasd az antennát.

 

Ha nem illeszkedik az autórádiódhoz, akkor egy filléres antenna átalakítóval könnyen orvosolható lesz a helyzet, amelyet nálunk is be tudsz szerezni.

Antenna átalakító pipa

Antenna átalakító pipa

Antenna átalakító dugó

Antenna átalakító dugó

 

Az antenna átalakítókat itt találod: Antenna csatlakozó átalakító

 

Ellenőrizd le hogy a gyújtáskulcs ki és bekapcsolja-e a rádiót.

 

Tárolj le a memóriába néhány állomást, majd vedd ki a kulcsot az autóból, várj egy percet, majd ellenőrizd le, hogy az autórádió bekapcsolása után megjegyezte-e a beállításokat.

 

Elfelejti a rádió a beállításokat?

 

Ha igen, akkor előfordulhat, hogy a sárga és piros kábelt meg kell cserélned az ISO csatlakozóban, vagy a rádió hátulján a biztosítékot át kell tenned a másik foglalatba.

 

Próbáld ki hogy helyesen működik-e a Balance és a Fader.

 

Ha olyan jelenséget tapasztalsz, hogy egy oldalra Balance-olva, vagy Fader-elve van mély, középső állásban pedig eltűnnek a mély hangok, akkor fordított polaritással van bekötve valamelyik hangszóród.

 

 

Az autórádió beszerelés utolsó lépése

 

Ha minden rendesen működik, megjegyzi a rádió a beállításokat és nem oltják ki a fordítva bekötött hangszórók egymás mélyhangjait, akkor vedd ki a rádiót.

 

Tekerd be bandázsszalaggal az egész összefogott kábelköteget, hogy csak egy vastagabb köteg érkezzen a rádióhoz.

 

Autórádió beszerelő keretTold be a rádiókeretet, majd a füleket kihajtva rögzítsd a műszerfalhoz.

 

Csatlakoztasd újra a rádiót. Told be finoman, ügyelve arra, hogy a fém részek nehogy elnyírják a kábelek szigetelést.

 

Addig kel tolnod a rádiót, míg a kereten lévő oldalsó rögzítő fülek be nem kattannak a rádió oldalába.

Ha kattan mindkét oldalon, akkor a rádiót már csak a hozzá kapott kiszedővel tudod majd kivenni.

 

Kész is!

 

 

  

2. Autórádió bekötés, ha az autóban speciális csatlakozó van

 

Semmi pánik!

Honda ISO autórádió csatlakozó

 

Nem kell levágnod a gyári csatlakozót, mert léteznek autóspecifikus átalakító csatlakozók, amelyek a gyári csatidat szabványos ISO csatlakozóra fordítják.

 

Itt találod őket: Autó specifikus ISO csatlakozó

 

Megrendeled, elküldjük postai levélként, összecsatlakoztatod és kész is.

 

Fontos! A gyári csatlakozót ne vágd le az autóról, mert eladáskor így vissza tudod tenni a gyári autórádiót, hiszen az új vevő nem fog felárat fizetni az utólagos rádiódért, ráadásul ezt a rádiót a következő autódban is használhatod.

 

A gyári autórádió kiszerelésének, az új autórádió fém keretének rögzítésének menetét fentebb görgetve megtalálod.

 

 

  

3. Autórádió bekötés, ha az autódban szabványos ISO csatlakozó van, de a rádiód hátulján más a csatlakozás

 

Ez a helyzet akkor szokott előállni, ha használt autórádiót vásárolsz és az előző tulaj az autójában felejtette az autórádió csatlakozóját.

 

Sok esetben a szabványos ISO csatlakozó nem az autórádió hátuljába van építve, hanem van egy köztes kábelköteg, melynek az autó felőli vége ISO, a rádió felőli vége speciális Pioneer, Kenwood, JVC, Sony, Clarion, stb. csatlakozó.

 

Ilyenkor, ha nem tudod már elkérni a régi tulajtól a csatlakozót, akkor rendelned kell egy rádióspecifikus csatlakozót, amelyeket itt találsz meg: Autórádió csatlakozók

 

Megrendeled, elküldjük postai levélként, összecsatlakoztatod és kész is.

 

A gyári autórádió kiszerelésének, az új autórádió fém keretének rögzítésének menetét fentebb görgetve megtalálod.(138 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: autórádió bekötése rajz, autórádió bekötési rajz, alfa 159 autorádió bekötés, sal wb 2000 autórádió bekötése, skoda iso csatlakozó átalakító, iso csatlakozó bekötése autóhifi, rd3 autórádió csatlakozó, fiat punto 1 autórádio iso csatlakozo egyforma?, ford iso csatlakozó, autórádió bekotése

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így előre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifiről... Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése


Sony

Tiszteletem! Az antennaerősítő piros vezetékét hova kell bekötni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Mihály - 2019-07-16 15:25:40
Válasz erre a hozzászólásraSony

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Gyújtás 12V-ra Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-07-16 19:31:50
Válasz erre a hozzászólásra2 din bekötés

Szia segítség kellene laguna2 ph1 be be kötöttem egy kínai fejegység -et ha elindulok ki -be kapcsol álló helyzetbe tökéletes mi lehet a hiba ? Köszi.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
pataki Ferenc - 2019-07-19 23:26:50
Válasz erre a hozzászólásra2 din bekötés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Hívj fel Hétfőn. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-07-20 15:37:58
Válasz erre a hozzászólásraHitelre van szüksége? Komoly hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, vállalatoknak és befektetőknek. Hiteleket kínálunk autóknak, autóhiteleknek, karácsonyi kölcsönöknek, személyi kölcsönöknek, jelzáloghiteleknek, 2000 és 100 000 000 euró közötti hitel, 2% -os kamatláb, nagyon kedvező kamatlábak. Lépjen kapcsolatba velünk: (georgeanderson.loanfirm255(a)gmail.com) Hitel ajánlat

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hitelre van szüksége, írjon nekünk most:georgeanderson.loanfirm255@gmail.com - 2019-07-23 18:50:07
Válasz erre a hozzászólásraBekötés/JVC rádió

Szia, Van egy Opel Astra G amelybe egy JVC KD-S73R-t szereltek be még a márkaszervízben amikor az autó megvásárlásra került ezelőtt sok évvel. A "probléma" hogy a rádió gyújtás nélkül is üzemel, igazából a gyújtás ráadása semmi hatással nincs rá. Az iso csatlakozót átmérve az látszik hogy kap egy állandó 12-t akkuról amikor gyújtás nincs rajta és máshol nem kap áramot, gyújtás alatt pedig kap azon a kábelen is aminek gyújtás alatt kell áram alatt lennie. Mi lehet az oka hogy megy gyújtás nélkül is, illetve mit lehet tenni hogy ne legyen így? előfordult már párszor hogy emiatt merült be az akku mivel nem is kapcsol le amíg teljesen le nem szívja az akksit

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mihawk - 2019-07-30 17:39:00
Válasz erre a hozzászólásraVilágítás

Üdv. Olyan problémám van hogy gyújtás és kulcs kivétele után a rádió folyamatosan világít. Nem csak az óra hanem minden. A gyári csatlakozóra van rádugva a rádióhoz kapott csatlakozó. Hogy tudom megoldani hogy kulcs kivétel után ne vilagítson minden mint a karácsonyfa? Vagy mitől lehet ez? Golf 4

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Attila - 2019-08-13 22:29:35
Válasz erre a hozzászólásraVilágítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Meg tudnál holnap csörgetni? 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-14 19:14:54
Válasz erre a hozzászólásraIso csatlakozó

Szia! Lenne egy elég alap láma kérdésem, szóval elnézést. Ha az autómból (Skoda Fabia 1) kivettem a régi gyári rádiót és szeretnék betenni egy újonnan vásároltat és megvan az Iso csatlakozó a kocsiban, akkor az új rádiót simán csak rádugom és ennyi? (Mármint nem kell a vezetékeket átrendezni-átkötni, vagy ilyesmi?) Köszi. szépen.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kohlrusz Kristóf - 2019-08-16 10:40:20
Válasz erre a hozzászólásraIso csatlakozó

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Meg tudsz csörgetni holnap délelőtt? 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-16 19:25:36
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot 307sw 2002. rádió csere

A gyári egy cds rd3-as fejegység pug iso csatival. Az új egy névtelen, de bt, aux, usb képes fejegység. Mindkét csatija jó bele, hangszórók üzemelnek, rdió, minden megy. A gond, hogy gyújtás levételével elfelejt mindent. Mit cseréljek meg a csatkakozóban?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
nagy ferenc - 2019-08-22 11:48:23
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot 307sw 2002. rádió csere

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Meg kell cserélni az állandó, és a kapcsolt pluszt. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-22 18:49:50
Válasz erre a hozzászólásraIso

[katt] Ezzel is mehet pl.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kohlrusz Kristóf - 2019-08-22 18:53:21
Válasz erre a hozzászólásraIso

Mármint kérdés akart lenni.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kohlrusz Kristóf - 2019-08-22 18:54:26
Válasz erre a hozzászólásraIso

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Igen. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-22 19:00:52
Válasz erre a hozzászólásraIso

Köszi.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kohlrusz Kristóf - 2019-08-22 19:04:32
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot307 sw 2002. rádió csere

lehetséges, hogy a két zöldet kell megcserélni? ha jól tudom a pug valamiért nem a szabvány bekötést használja. így néz ki jelenleg a gyári bekötés a csatlakozóban. [katt] a fejegység csatijában meg nincs minden bekötve. gyárilag nincs ott tüske.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Nagy Ferenc - 2019-08-22 19:09:34
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot307 sw 2002. rádió csere

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Próbalámpával nézd meg. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-22 20:41:33
Válasz erre a hozzászólásraCivic rádió javítás

Szia! Vettem egy 2000-es Honda Civic-et amiben az iso csatlakozó le volt henkölve róla. Namost én ráforrasztottam egy iso csatit. Minden jól működik csak a vétel nem olyan jó rajta. Az a kérdésem, hogy az automata antenna csatit nem kellett volna rákötnöm? Az autóban hagyományos antenna van. Előre is köszi! Üdv, Dávid

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dávid - 2019-08-24 12:59:21
Válasz erre a hozzászólásraCivic rádió javítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Pontosan milyen évjáratú az autó? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-24 18:07:53
Válasz erre a hozzászólásraCivic rádió javítás

Honda Civic 1.4i S 2000-es évjáratú autóról van szó. ej9 szedán. Üdv, Dávid

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dávid - 2019-08-25 00:05:15
Válasz erre a hozzászólásraCivic rádió javítás

A szóban forgó rádió pedig egy kenwood kdc-4557u.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dávid - 2019-08-25 00:11:22
Válasz erre a hozzászólásraCivic rádió javítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Annak normál antennája van, így az a szál nem kell. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-08-25 18:18:30
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió bekötése

Szia, van egy f astrám kivettem belőle a gyári rádiót, hogy bekössek egy másikat mert tönkrement. Mindent úgy csináltam a bekötésnél ahigy kell de 2 pozitív kábel van egy hejett és nincs olyan kábel ami gyújtás alatt lenne áramalá helyezve. A test kábel is megvan az barna. De ha elkezdem bekötni akkor kicsapja a rádió biztiét mihelyst negatívit bekötön. Nem tudok rájönni, hogy kössem be, hogy jólegyen, ebbe kérném a segítségedet.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
János - 2019-08-29 19:35:31
Válasz erre a hozzászólásra2din fejegység

Gery44

Gery44


Balatonakali
Hozzászólások: 0
Reg.: 2019.09.15.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! A segítséged szeretném kérni. Az alany egy 2004-es vw passat b5.5 multikormánnyal. Szeretném lecserélni a gyári rádiót. Passatos csoportban már érdeklődtem, és egy hozzáértő márkatárs azt a tanácsot adta, hogyha nem akarom elveszteni a multikormány funkciót akkor olyan fejegységet keressek, amelyiken iso remote c kimenet is van. Sokat megnéztem már, a 3-400 ezres kategóriában is, nem találtam olyat, amin lett volna, és ennyit nem is szánok rá. (100-120) A kérdés, hogy tudsz-e ajánlani olyat amin van? (Ezeket a márkákat ajánlották: Nakamichy, yamada, sony, kenwood, alpine. A pioneert nem említette, de az már volt és meg voltam vele elégedve, ha azzal is össze lehetne hozni az jó lenne.) Valamint meg lehet-e oldani átalakítóval a dolgot? A lényeg, hogy a gyári kormánnyal működjön minden. Köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gergő - 2019-09-15 18:47:54
Válasz erre a hozzászólásraKormány távvezérlőre kötés

Üdv! Adott egy 2001- es Mk3-as Ghia felszereltségű Mondeo , amelyen a kormány távvezérlőjére szeretném rákötni, vagy is onnan működtetni a Pioneer MVH-190UBG tipusu fejegységet. Milyen interfész, kábel szükséges a bekötéshez, honnan tudnám beszerezni? Válaszodat előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Opóczki Péter - 2019-09-17 18:12:45
Válasz erre a hozzászólásraKormány távvezérlőre kötés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ez kell hozzá: [katt] Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-09-17 18:36:13
Válasz erre a hozzászólásraÜdv, Igen ezt néztem én is , de azt írj hogy kivéve a Ghia, az enyém Ghia felszereltségű, fog müködni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Péter - 2019-09-18 08:41:41
Válasz erre a hozzászólásraKormány távvezérlőre kötés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ha nem aktív erősítős a rendszer, akkor ahhoz is jónak kell, hogy legyen. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-09-18 19:41:27
Válasz erre a hozzászólásraGolf 5 RCN210 világitás.

Adott egy Golf 5. Kicseréltem a gyári rádiot egy vw RCN 210-re,járt hozzá megfelelő csatlakozó is,rendben működik viszont ha azt szeretném,hogy a gombok világitsanak is és gyujtás levételkor kikapcsoljon,bekell kötni egy plusz vezetéket is,kérdésem az lenne hogy ezt pontosan hova is kell,rádio oldalon és auto kábelköteg oldalon.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Váradi Ferenc - 2019-09-22 13:38:52
Válasz erre a hozzászólásraGolf 5 RCN210 világitás.

Adott egy Golf 5. Kicseréltem a gyári rádiot egy vw RCN 210-re,járt hozzá megfelelő csatlakozó is,rendben működik viszont ha azt szeretném,hogy a gombok világitsanak is és gyujtás levételkor kikapcsoljon,bekell kötni egy plusz vezetéket is,kérdésem az lenne hogy ezt pontosan hova is kell,rádio oldalon és auto kábelköteg oldalon.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Váradi Ferenc - 2019-09-22 13:39:32
Válasz erre a hozzászólásraHiányzik a világítás szál

Üdv! Van egy 1998-as régi suzuki swift-em. Vettem egy JVC KD-X342BT-t bele. A bekötése világos, egy gondom van: Az ISO csatlakozón (ami nem a hangszóróké) 4 vezeték van. Hiányzik a világítás bekapcsolásakor aktiválódó ötödik szál, viszont a rádió ISO csatija ilyet is tartalmaz. Még nem szereltem be, de a kérdésem, hogy ez okozhatja, hogy nem fog világítani a kijelző? Ha igen honnan lenne érdemes ennek a szálnak áramot adni? Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: András

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Balatincz András - 2019-10-09 06:40:42
Válasz erre a hozzászólásraHiányzik a világítás szál

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ennek csupán annyi a jelentősége, hogy ha ráadod a világítás, lehalványitja a kijelző megvilágítást. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-10-09 19:50:40
Válasz erre a hozzászólásraHiányzik a világítás szál 2.0

Szia! Először is köszönöm a gyors választ Közben megvolt a bekötés és kiderült, hogy rosszul emlékeztem, a világítás szál az megvan a "Kék" szál az ami hiányzik. Ha jól értem akkor ez elektromos antennákhoz van és erősítőkhöz, viszont nekem a gyári kézzel kihúzós antennám van és erősítő pluszban sincs a kocsiban, így erre tettem egy zsugorcsövet szigetelésként és a rádióból a kocsi felé nem vezettem el sehová. Minden jól működik, egy dologban kérném még a tanácsod: Ezzel az új rádióval az van, hogy ha bent a kulcs és fordítok rajta egyet (még nem gyújtás, az az előtti állás) akkor van rádió, ha kiszedem a kulcsot akkor nincs és be sem tudom kapcsolni. Kimértem jelzőlámpával a sárgán állandó 12V van a piroson gyújtásra 12V, próbáltam megcserélni is a kettőt, de ugyan az, ha bent a kulcs és egyet fordítok megy a rádió, ha kiveszem a kulcsot nem tudom bekapcsolni. Az előző Sencor-ral ment a dolog ezért nem értem. Esetleg erre valami ötlet? Előre is köszönöm András

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Balatincz András - 2019-10-09 22:17:01
Válasz erre a hozzászólásraMercédes Rádio Gyári: APS 50 A CLASSC autó. A DVD, CD lejátszó a berakott lemezt, vagy tartalmát nem is fel. Ki is írja. Minden müködik rajta. Szeretném használni. ebben a fejegységben 6 lemezes tároló van. A szervizek nem javítanak rádiót. Tejes fejegységet cserélnek csak. Kérdem önt van megadás a DVD javítására Köszönettel Hajnal István. Ha valakit ajánlani tud a javításra meg köszönnőm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hajnal István - 2019-10-27 20:01:59
Válasz erre a hozzászólásraMercedes

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Sajnos ezeket a 6 lemezeseket nem lehet javítani. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-10-27 21:08:17
Válasz erre a hozzászólásraSkoda Fabia rádió

Szia Zsolti! Van egy szuper Skoda Fabia I-esem,2005-ös,sedanban,nagyon szeretem! Nem tudom miért veszi ki ezekből az autókból szinte mindenki a gyári Symphony rádiót. Én vettem bele egyet-mert az enyémből is kivette az előző tulaj! Azt szeretném kérdezni,hogy miért csak a középső-az első ajtóban lévő nagy hangszórók szólnak? Mit tudnál mondani? Az első ajtóban lévő kicsi és a hátsó ajtóban lévő szintén kicsi hangszórók nem szólnak. Nincsenek bekötve? ...vagy mi lehet a baj? Vagy a rádió nem teljesen kompatibilis az összes hangszóróval? Várom válaszod. Üdvözlettel: Béa!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Sámson Béla - 2019-11-02 19:52:46
Válasz erre a hozzászólásraSkoda Fabia rádió

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Alap kivitel, így csak az első ajtókban van hangszóró. Nézd meg a rádiónál a hangszóró csatlakozó ISO csatit. Csak 2 pár vezeték van benne. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-11-03 09:28:47
Válasz erre a hozzászólásraSkoda fabia

Köszi a szakszerű választ.Egy kérdés még! Ha veszek bele hangszórókat akkor a bekötés után simán szólni fog? Mind a hat? A gyári rádióval?

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Sámson Béla - 2019-11-04 12:06:58
Válasz erre a hozzászólásraSkoda fabia

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Természetesen. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-11-04 19:28:53
Válasz erre a hozzászólásraFehegység végetterül az akku

Üdvözlöm! Olyan kérdésem lenne van egy dacia logan 2007 es, raktam bele egy jvc fejegységet, a piros sárga kábelt megfordtottam hogy a beállításokat ne veszít se el, viszont ha 2 napig nem megyünk az autóval lemeríti az akkumulátort, Ha vissza cserélem a piros sárga kábeleket akkor ha 4 napig ál az autó akkor nem merítí le az akkut, és be is indul, viszont a beállítasok nem maradnak meg, iso átalakitóval van össze kötve, mi lehet a probléma előre is köszönöm válaszát.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolt - 2019-11-16 19:04:51
Válasz erre a hozzászólásraBlaupunkt tokyo 110

Üdvözlöm. Egy olyan krdsem lenne, hogy egy mercedes A140- be betettem egy blaupunkt tokyo 110-es fejegysget. A problmám, hogy gyujtáson illetve járó motornál kiválóan müködik, de amint elindulok az autóval kikapcsol. Ezt mirt csinálja s hogy orvosolhatom? Negativ földelst mg nem adtam neki, ez lehet megoldás? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Szabó Gergely

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Gergely - 2019-11-20 19:52:11
Válasz erre a hozzászólásraBlaupunkt tokyo 110

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Csörgess meg holnap. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-11-20 20:21:57
Válasz erre a hozzászólásraPNI V7270 2 DIN GPS MP5 (kinai ?) bekotese

Titibacsi

Titibacsi


Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.11.29.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Segitseget kernek 1 PNI V7270 2 DIN cu GPS MP5 keszulek bekotesehez Nissan Navara 2006 osba. A regi keszuleket kivettem es egesz mas csatlakozoja van mint amit a PNI hez kaptam - 2 db ISO dugasz. Az ISO dugaszok bekoteset tokeletesen megertettem a cikknek koszonhetoen, de aregi keszulek szalait nem tudom megkapni hogy melyik mire valo. A keszulek hatuljan 2 darab dugasz van: egy NS 08 (3 kijovetelfelul, 5 alul) es egy NS 16 (hosszabb - 4 a 16 kijovetelbol elvalasztva) A regi cd radio keszuleken (Nissan) nem talaltam semmi rajzot, csak ennyit: Nissan part no 28185 EB300, model no: PN-265ON, 12V minus ground, Clarion Co, made in China, elol a keszuleken irja: NISSAN, CY02A Sehol nem talaltam pont ehez a kodokhoz rajzot vagy leirast, csak hasonlokhoz, kaptam rajzot NS8 es NS16 csatlakozohoz de nem talalnak a szalak egyikkel sem. Megkaptam az allando + szalat(sarganak megfelelo), a testet, es az acc/contact(piros) es a hanfalaknak a 8 szalat es reakottem az ISO ra es eddig mukodik. Segitsegre lenne szuksegem a tobbi szal beazonositasaban, peldaul melyik lehet az antenna, stb Ill (vilagitast) nem talaltam a kontakt lampas modszerrel, es a kicsi NS8-as csatlakozonal az 5 vezetek kozul sem tudom melyik mi lehet es hogy lehet kiprobalni . Koszonom elore is a segitseget ha valakinek barmi otlete van.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Titibacsi - 2019-11-29 11:56:05
Válasz erre a hozzászólásra7 inch lcd radio

Hello vettem egy autoradiot es van rajta egy kezifek uzem annak mit kell adni pluszt hogy engedelyeze a film lejatszast vagy hova kell kotni valaszod elore is koszonom

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szalai Robert - 2019-12-09 19:57:54
Válasz erre a hozzászólásra7 inch lcd radio

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Testre kell lekötni. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-12-09 20:36:14
Válasz erre a hozzászólásraRadió csere után

Sziasztok. Van egy Opel Astra J autóm. Most vettem bele egy pioneer 2dines rádiót. can bus adapterrel stb. Az a bajom hogy minden müködik viszont a gyári kijelző nem. Pedig annak is kellene. Néztem videókat ott megy nálam nem. Nem tudom tudsz e valami okosat mondani.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tamas Borbola - 2019-12-13 15:29:38
Válasz erre a hozzászólásraBekötés után nincs rádió adás

Szia, egy 98-as Skoda Octaviaban csereltunk radiot es kotottuk be a leiras alapjan. A radio egy Sencor SCT 3018MR, ami rendelkezett standard ISO csatlakozoval, igy csak siman radugtuk az auto csatlakozoit. Annnyi volt a problema, hogy a memoria torlodott kulcs kivetel utan, viszopnt az FM radio tokeletesen szolt. Tanulmanyozva az irast rajottunk(le is mertuk), hogy az allando pozitiv es a gyujtas 12 volt meg van cserelve. Eleg keves volt a kabel, igy nem atkotottuk, hanem az ISO A dugaszban levo(autoban levo dugo) kabeleket atkotottuk a radiohoz kapott dugora. Ujramertuk, igy a memoria problema megoldodott, viszont az FM radio most nem mukodik. A radiohoz kapott csomagban az ISO A dugaszon csak negy kabel kivezetes van, megpedig a 4,5,8,7 vegek vannak bekotve. Az autoban levo dugoban eredetileg az 1,4,5,6,7,8 volt. Az atkotes utan a test es a 12V-os csatlakozok velemenyem szerint mukodnek, egyedul az Antenna kapcsolo szalat nem tudtam ellenorizni. Van esetleg valami otlet a leirtak alapjan miert nem sug a radio? Elore is koszonom Udv, Balint

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pathó Bálint - 2019-12-27 15:27:39
Válasz erre a hozzászólásra2. nekifutás

Szia, egy Sunker AMP1-esre hasonlito antenna erosito van a kocsiban. Meg azt is le tudtuk merni, hogy az erosito kap taplalalast a radiotol. Gyanitom a radio erositovel lesz a gond, csak azert bizonytalanodtunk el, mert az atkotes elott tokeletesen szolt, most pedig mint utobb kiderult adas van, csak nem olyan tokeletes es nem talal annyi radio adot. Ha ezek fuggvenyeben ugy gondolod, hogy az antenna erositovel lehet gond, tudnal ajanlani a nalatok kaphatoak kozul egy megfelelot? Udv, Balint

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pathó Bálint - 2020-01-04 17:46:44
Válasz erre a hozzászólásra2. nekifutás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Milyen autóról van szó? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-05 07:37:54
Válasz erre a hozzászólásra2. nekifutás

Szia, egy 98-as Skoda Octaviarol. A "Bekötés után nincs rádió adás" cimu komment is ugyan ez az eset. Ott az elozemenyeket tudod elolvasni. A 2. nekifutas ertelem szeruen a 2. nekifutas volt a bekotesnek Elore is koszi

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pathó Bálint - 2020-01-05 11:15:27
Válasz erre a hozzászólásra2. nekifutás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Hívj fel holnap. 06704506440 Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-05 17:29:47
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió csere

Szia! Adott egy audi a3 autó,szeretnék bele egy új autórádiót,természetesen gyárit. A kérdés az lenne,hogy a régi autórádió kódját fogja kérni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kitti - 2019-12-27 16:42:20
Válasz erre a hozzászólásraAndroid fejegység bekötése

Üdv Attila vagyok, Citroen C4 grand Picasso-ba vásároltam egy androidos multimédiát,kimértem az állandó 12w-ot,és megvan a kapcsolt 12w-is .kérdésem az lenne hogy az állandó 12w kell az androidnak?az nem felejt ha nem kap áramot.csak volt olyan eset az előző droidomnál,hogy néhány napig nem használtam az autót,és úgy vettem észre, hogy sokkal nehezebben indult el (dízel)új akkumulátor.kell az állandó 12w?Vagy elég a kapcsolt12w?Mert ha logikusan gondolkodunk akkor ha a droid állandóan áram alatt van (stand by)akkor ő a háttérben futtat kitudja mennyi alkalmazást, amihez neki áram kell.köszönöm a segítséget.MagyarAttila szeged

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Magyar Attila - 2020-01-05 05:11:59
Válasz erre a hozzászólásraAndroid fejegység bekötése

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Mindenképpen kell az állandó 12V-is. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-05 07:41:47
Válasz erre a hozzászólásraMazda CX-7

Kedves Zsolt! A fent említett autómba rendeltem kínából egy elvileg autóspecifikus 2DIN-es fejegységet. Az eredeti egységet (EH64 66 ARX) kivéve összekötöttem az új androidos készülékhez kapott csatlakozókábelt az eredeti csatlakozókkal. A végeredmény az lett, hogy a készülék elindult, de semmi hang nem jön ki belőle, illetve a kormánykapcsolók se vezérlik. Az eredeti fejegységben 2db csatlakozó volt, ezek közül a nagyobbikhoz adtak egy átalakító kábelt, nem tudom, mit működtet a kisebbik csatlakozó. Ebben olyan színű vezetékek vannak, mint amit a hangszórók bekötéséhez szoktak használni, de ha ezt a kisebbik fehér csatit nem dugom vissza a készülékbe, akkor is szól hangszóró. Tudnál segíteni? Előre is köszönöm: Gábor

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hamvas Gabor - 2020-01-19 20:08:13
Válasz erre a hozzászólásraMazda CX-7

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Bose zene van benne gyárilag? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-20 18:45:43
Válasz erre a hozzászólásraMazda CX 7

Szia. Igen, BOSE eredeti zene cucc van benne. És annyit még nem irtam az előző levelemben, hogy az új androidos fejegység hátulján egy több csatlakozós fehér csati is van. Ebbe kell bekötni a tolatókamera, a 2db USB kábel, és a bekötőkábel egyik csatlakozóját. És a hozzá kapott bekötőkábelre van egy doboz a canbus rendszer miatt. Köszi: Gábor

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hamvas Gábor - 2020-01-20 20:34:40
Válasz erre a hozzászólásraMazda CX 7

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7665
Reg.: 2008.01.01.
6361 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Csörgess meg ma 9 után. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2020-01-21 05:47:47
Válasz erre a hozzászólásraLe kell e testezni az erősítős antennát?

Szia, vettem egy erősítős antennát, amihez egy rövidke test kábelt adtak. Így az elhelyezésből adódóan nem kötöttem be. Lehet e ennek valami kihatása az antenna teljesítményére? (Bizonyos adások esetén jobban súg az elvártnál) Előre is köszi Üdv, Balázs

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Balazs - 2020-01-23 19:15:36
Válasz erre a hozzászólásraFejegység tápellátása

Szia! Az ISO csatiban gyárilag a piros vezeték a piroshoz, sárga a sárgához volt kötve, de a kulcs önindítóba való bedugása után (elfordítás nélkül is!) a rádió automatikusan mindig rögtön bekapcsolt. Ezek után tegnap átdugtam a sárgát a pirosba, erre az akksi ma reggelre csutkára lemerült! Akkor most hogyan kössem úgy össze a kábeleket, h. a rádiót csak a kulcs egyszeri, ill. dupla elfordításával lehessen bekapcsolni, de az magától mégse kapcsoljon be!? A rádiót tegnap este kikapcsoltam, de az erősítőn mindezek ellenére egy kis zöld led (Power protector) és a kondi fesz.-kijelzője még világított, mikor lezártam a kocsit. Bekapcsolva maradt az erősítő, vagy a kondi szívta le az akksit?! Köszönöm az infót!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Balázs - 2020-01-28 12:00:11
Válasz erre a hozzászólásraElőző oldal6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése, autórádió bekotése, ford iso csatlakozó, fiat punto 1 autórádio iso csatlakozo egyforma?, rd3 autórádió csatlakozó, iso csatlakozó bekötése autóhifi, skoda iso csatlakozó átalakító, sal wb 2000 autórádió bekötése, alfa 159 autorádió bekötés, autórádió bekötési rajz, autórádió bekötése rajz

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


16:02: Sziasztok, MIB1-es gyári hifihez, első ajtóba ez okés lenne? Hátul már VOLKSWAGEN CRUNCH GTI ...
Audison AP 6.5 Ohm2 SP PRIMA mély-közép hangszórópár, 2 Ohm, 210W, VW Golf VII-hez Kick Bass hangszóró
Autohifi17 12:37: Szia,tudom hogy már nem kapható dld 122-ő,csak annyi lenne a kérdésem hogy mivel kéne ...
DLD DL-12-1 30 cm-es autóhifi mélysugárzó
Laci01 11:10: Szia. Próbáltalak hívni. A terv Az csomagtartoba egy Rockford P3 D12 sub ehez kellene erősítő. ...
Segítség autóhifi választáshoz
Autohifi City 06:09: Szia! Mik az elvárások a készülékkel ...
Phonocar 3/325 Opel autórádió keret, fekete Autospecifikus rádiókeret 1DIN
Autohifi City 06:07: Szia! Tökéletes ...

00:41: szoasztok. 2004-es Ignis gyári blaupunkt fejegységet szeretném lekicsinyiteni átalakítani egy ...
Phonocar 3/325 Opel autórádió keret, fekete Autospecifikus rádiókeret 1DIN

Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Autohifi City 21:33: Szia!
Meg tudsz csörgetni Hétfőn.
06704506440
Üdv.
Üdv!

Adott egy 2000-es 3 ajtós 2-es clio. Jelenleg elől Magnat Utra 213-as hangszórók vannak. Szeretnék bele valami normális hangzást varázsolni nem milliókból.
Sal Voxbox VB 6000-es rádióm van. (tudom lehetne jobb is)

Mit tudnál ajánlani? (csak előre két hangszóró, szubláda, stb...)
Köszönöm szépen a választ!
Autohifi City 18:50: Csörgess meg holnap.
06704506440
Üdv.
Jelenleg még csak próba képen (lengőbe)bedugtam a mikrofon mini jacket a hátsó aljzatba. Nincs berakva az A oszlopba.
De ennek szerintem nincs köze ahhoz, hogy be van -e szerelve.
Autohifi City 08:12: Szia!
Amit a rádióhoz kaptál mikrofont be van szerelve?
Üdv.
Üdv Zsolti!
A W124 mercis vagyok, aki a BT-306 bluetooth-os rádiót vettem, majd egy antenna átalakítóért mentem Apudhoz. Létezik, hogy a gyári mikrofon nem működik a telefonos használat közben ? Mert engem nem hallanak. Vagy van valami titkos beállítás amit nem állítottam be ?
Köszönettel várom válaszod : Leslie.
Szia! VW PASSAT B5.5 gyári GPS-es antennát illetve antennakábelt cserélném. GPS-re nincs szükségem, egyelőre a gyári navis fejegység van az autóban, esetleg későbbiek folyamán cserélve lesz. Melyik antennára és antennakábelre lenne szükségem?
Köszönöm szépen!
Üdv!

A 2004-es opel astra g-be szeretném kicserélni a hátsó ajtó alsó hangszórót. JVC CS-J520X hangszórót néztem bele. Szerinted ez jó lehet? Vagy van valami ajánlásod?
Köszönöm előre is a választ!
JVC kérdés

Hello. Szeretném megkérdezni,hogy régebbi JVC modelleket tudtok e még valahonnan szerezni,akár használt is megfelelne ha nem hibás és nincs agyonkarcolva.Ami érdekelne a KD-AVX sorozatból a 33,40,55,77 ezek közül bármelyik.Tudom régi darabok,de egy kérdést megért.A választ előre is köszönöm. Üdv: Richard
Autohifi City 20:47: Szia!
A készülékhez adtak fémkeretet, és díszkeretet?
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


Bundras
Bundras
Győr

Laci01
Laci01
Pécs

domeg12
domeg12
Kunszentmárton

horryking
horryking
Köröstarcsa

Jokka
Jokka
Ráckeresztúr