AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

toyota yaris használati utasítás, opel astra h gyári rádió navigáció, suzuki vitara, 2DIN, peugeot 207 gyári rádió aux bemenet, opel vectra b rádió csatlakozó, iso c csatlakozó, nissan almera hangszoró, legjobb autóhangszóró marka, autó erosíto bekötése

Ingyen KENWOOD autórádió
Minden nap kisorsolunk egy ilyen KENWOOD autórádiót és semmit sem kérünk érte cserébe...
Megnézem
EDDIGI NYERTESEK
Ingyen KENWOOD autórádió nyertesek
Balogh József2019. 09. 17.
Cseszneki István2019. 09. 16.
Majnár Dániel2019. 09. 15.
Staudinger Henrietta2019. 09. 14.
Süveges Sándor2019. 09. 13.
Majláth Zoltán2019. 09. 12.
Beluch János2019. 09. 11.
Kovács Zsolt Pál2019. 09. 10.
Végi Lajos2019. 09. 09.
Beszer István2019. 09. 08.
További nyertesek

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók

Autóhifi címkék 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötéseAutórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Autórádió bekötése házilag, a gyári autórádió kiszerelése, autórádió ISO csatlakozó bekötése, az autórádió hangszóróinak a bekötése lépésről lépésre, képekkel videókkal.

Ha van egy régi, vagy gyári autórádiód, akkor azt első körben ki kell szedned.

 

Ha nincs rádió, csak a hűlt helye, akkor kattints ide: AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

 

 

A gyári autórádió kiszerelése

 

A gyári rádiók sokféle trükkös módszerrel lehetnek beszerelve, ha éppen nincsenek egybeépítve a középkonzollal, akkor egy speciális autórádió kiszedő villával, vagy kulccsal ki tudod őket húzni a helyükről.

 

Autórádió kiszerelő villa

A fenti autórádió kiszedő készlet sokféleségéből látszik, hogy nagyon nem egységesek a kiszedő kulcsok, de a két leggyakoribb eset, hogy egy lapos horoggal, vagy egy dupla villával kell kiszedni a gyári autórádiót, íme két videó segítség gyanánt...

 

Volkswagen csoportba tartozó gyári autórádiók kiszedése:

 

 

Ford, Opel gyári autórádiók kiszedése:

 

 

 

  

AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

 

Ha házilag akarod az autórádió bekötését elvégezni, akkor három különböző esettel találhatod magad szemben...

 

Válassz a lehetőségek közül:

 

1. Az autódból csak a kábelek lógnak ki

 

2. Az autódban speciális, azaz, nem szabványos ISO csatlakozó van és ezt nem tudod a rádiódhoz csatlakoztatni.

 

3. Az autódban szabványos ISO csatlakozó van, de a rádiód hátulján más a csatlakozás

 

 

 

1. Autórádió bekötés, ha az autóban csak kábelek vannak

 

Ebben az esetben szükséged lesz egy ISO csatlakozóra, amelyet többnyire beletettek az új autórádiód csomagolásába, ha nem, akkor itt meg is tudod rendelni tőlünk: ISO csatlakozók

ISO csatlakozó bekötése

A képen azt a szabványos ISO csatlakozót látod, amelyet az összes nem gyári és rengeteg gyári rádióhoz csatlakoztathatsz.

 

 

Autórádió ISO csatlakozó bekötése

 

ISO csatlakozó lábkiosztás

 

A következő képen az autórádiód hátulját látod. Színekkel jelöltem, hogy az ISO csatlakozóban lévő kábeleknek hova kell befutniuk.

 

A C. csatlakozóval nem kell foglalkoznod, az az erősítő kimeneti, CD-tár és kormánykerék csatlakozókat mutatja, de sok autórádió típuson ezek nem is itt vannak.

 

Autórádió ISO csatlakozó lábkiosztása

 

Itt láthatod, hogy a különböző színű kábeleket mire kell kötni, ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor olvass tovább bátran, mert lépésről lépésre leírom, hogyan megy az autórádió bekötése házilag.

 

A:ISO táp csatlakozó bekötés

 

4. (Sárga) Állandó pozitív Ezen a kábelen folyamatosan +12V-ot kell kapnia a rádiónak, mert ennek segítségével őrzi meg az eltárolt rádióállomásokat és beállításokat.
5. (Kék) Antenna kapcsoló szál Ezen a vezetéken +12V jelenik meg, amikor bekapcsold az autórádiót. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt.
6. (Narancs) Világítás Itt kikapcsolt világítás esetén testet, bekapcsolt világításnál +12V-ot kap a rádió és ettől függően kapcsolja ki és be a rádió a gombok világítását, vagy halványítja le a kijelzőt.
7. (Piros) Gyújtás +12V A kulcs elfordításakor itt +12V-ot kap a rádió és bekapcsol, amint nem kap +12V-ot kikapcsol.
8. (Fekete) Test  

 

B:ISO hangszóró csatlakozó bekötés

 

1. (Lila) Jobb hátsó +

 

2. (Lila/fekete) Jobb hátsó -  
3. (Szürke) Jobb első +  
4. (Szürke/fekete) Jobb első -  
5. (Fehér) Bal első +  
6. (Fehér/fekete) Bal első -  
7. (Zöld) Bal hátsó +  
8. (Zöld/fekete) Bal hátsó -  

 

 

 

AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

Melyik kábelt hova kössem?

 

Ne kókizz és ne hörcsögölj!

Az igénytelen módon végzett autórádió beszerelés veszélyes!!! A kábeleket forrasztani kell és nem összetekergetni, majd hebehurgya módon összeszigetelőszalagozni.

Minden esetben forrassz, használj a kötés szigeteléséhez zsugorcsövet, vagy jó minőségű szigetelőszalagot, mert ha lehullik a szigetelés, vagy szétcsúszik az összetekergetett vezeték, akkor nem csak az autórádiód mehet tönkre, hanem az egész autó is leéghet.

 

PróbalámpaA műszerfalból kilógó kábelek káosza első ránézésre ijesztő lehet, de nem kell megijedned. A kábelköteg kifésüléséhez és a káosz megszüntetéséhez egy egyszerű próbalámpát is használhatsz.

 

A csipeszes végét valahova az autó tiszta fém részéhez kell csatlakoztatnod, míg a másik hegyes végével a rádió helyéről kilógó kábelek végét kell megérintened.

 

Sárga vezeték bekötése

 

4. (Sárga) Állandó pozitív Ezen a kábelen folyamatosan +12V-ot kell kapnia a rádiónak, mert ennek segítségével őrzi meg az eltárolt rádióállomásokat és beállításokat.

 

A próbalámpát testre kötöd.

A próbalámpa segítségével meg kell találnod az egyetlen kábelt az autóban, amelyen gyújtás nélkül, az indítókulcs kihúzott állapotában is +12 Volt van, ergo világít a próbalámpa.

 

Erre a vezetékre kell ráforrasztanod az ISO csatlakozó sárga vezetékét, használj zsugorcsövet, vagy gondosan szigeteld a forrasztást, mert ez a kábel folyamatosan áram alatt van.

 

Piros vezeték bekötése

 

7. (Piros) Gyújtás +12V A kulcs elfordításakor itt +12V-ot kap a rádió és bekapcsol, amint nem kap +12V-ot kikapcsol.

 

Most keress egy olyan vezetéket a próbalámpával, amelyen akkor jelenik meg +12Volt, amikor ráadod az autóra a gyújtást. Sok autóban ez nem gyújtás függő, van a egy állás a gyújtás előtt is, bizonyos típusoknál ez az állás ad áramot a kábelre és addig rajta is tartja, míg a kulcsot ki nem húzod a gyújtáskapcsolóból.

 

Ha megtaláltad, akkor forraszd erre a kábelre az ISO csatlakozó piros kábelét.

 

Fekete vezeték bekötése

 

8. (Fekete) Test  

 

Az előbb felfedezett, sárga kábelre kötött állandó pozitív vezetékre csípteted a keresőlámpa csipeszét, majd megkeresed a kötegben azt a kábelt, amelyen test van, mondanom sem kell, ilyenkor világítani fog a próbalámpa.

 

Nem kötöd rá a fekete kábelt, mert a gyári kábelkötegben 2 kábelen is lesz negatív. Ez a másik kábel, a rádió világítását bekapcsoló vezeték, amely a helyzetjelzők bekapcsolásakor negatív helyett +12Voltot fog kiadni.

 

Ezért ha megtaláltad a negatívot adó kábelt, akkor kapcsold be a világítást az autón és ha ezután is világítani fog a keresőlámpa izzója, akkor biztos lehetsz benne, hogy a rendes test kábelt találtad meg, így rá is forraszthatod az ISO csatlakozó fekete kábelét a vezetékre.

 

Narancssárga vezeték bekötése

 

6. (Narancs) Világítás Itt kikapcsolt világítás esetén testet, bekapcsolt világításnál +12V-ot kap a rádió és ettől függően kapcsolja ki és be a rádió a gombok világítását, vagy halványítja le a kijelzőt.

 

Ez lesz a második kábel, amelyen negatívot mérhetsz kikapcsolt világítás mellett. Ha a világítást ráadod, akkor +12Voltot találsz rajta a próbalámpával.

Ha így működik, akkor ezt is ráforraszthatod a helyére.

 

Kék vezeték bekötése

 

5. (Kék) Antenna kapcsoló szál Ezen a vezetéken +12V jelenik meg, amikor bekapcsold az autórádiót. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt.

 

Erre a kábelre kötöd az autóhifi erősítőd REM, vagy Remote vezetékét, ez többnyire az RCA kábelek közepén futó szál.

 

Ezzel kész is az autórádió ISO tápcsatlakozó bekötése, következhet a hangszóró csatlakozó...

 

 

Autórádió hangszóró ISO csatlakozó bekötése

 

Autórádió bekötése elemEhhez a művelethez már nem a próbalámpára, hanem egy jó kondiban lévő ceruzaelemre lesz szükséged.

 

Kezdd azzal, hogy a kábeldzsungelt valahogy kifésülöd és megpróbálod egymás mellé csoportosítani, azt a 4 pár kábelt, amely valószínűleg a hangszórók kábele lehet.

 

Ezeket minden autóban más színnel jelölik, sokszor a pozitív, vagy a negatív kábelt jelölik csíkkal, úgyhogy ne keress ilyen jellegű segítséget a kábeleken.

 

Annyi néha segíthet, hogy bizonyos autóknál egymás mellett futnak, vagy össze vannak csavarva az adott hangszórókhoz vezető kábelek úgy mint a következő képen.

 

Hangszóró vezeték bekötés

 

Segítség lehet még, hogy az utólag behúzott hangszóró vezetékek színkiosztása gyakran megegyezik az ISO csatlakozó színkiosztásával, de ki tudja hogyan lett bekötve a kábel másik vége, úgyhogy még ne kösd rá ezekre sem az ISO csatlakozót.

 

Ha nincsenek egymáshoz illesztve, vagy összetekerve, akkor szépen megblankolod a kábeleket és jöhet a ceruzaelem.

 

Hangszóró polaritás ellenőrzése

 

Az elem egyik végét érintsd hozzá az megblankolt kábelek egyikéhez, majd a másik végét egyenként a maradék 7 kábelhez. Ha valamelyik hangszóró érintésre recsegni kezd, akkor máris megtudtad, hogy melyik az adott hangszóróvezeték párja és azt is, hogy első, hátsó, jobb vagy baloldali hangszóróé az adott vezetékpár.

 

Egy dolgot nem tudsz még, hogy a hangszórópárból melyik a pozitív és melyik a negatív vezeték.

 

Autórádió bekötés esetén nagyon nem mindegy a hangszórók polaritása, mert a fordítva bekötött hangszórók kioltják egymás mélyhangjait így borzalmasan fog szólni a rendszered.

 

 

Keresd meg a helyes hangszóró polaritást

 

Kérd meg egy ismerősödet, hogy figyelje, vagy ha van rá lehetőség érintse meg a az adott hangszóró membránját.

 

Te elől az autórádiónál érintsd hozzá az elemet a hangszóró vezetékéhez és amennyiben a hangszóró membránja a mágnestől kifelé mozdul, akkor jó a polaritás, tehát az elem + sarka lesz a hangszóró pozitív vezetéke.

Hangszóró polaritás ellenörzése elemmel

 

Jó polaritás esetén a membrán kifelé mozdul

 

Ha az elem hozzáérintésekor a hangszóró membránja nem kifelé, hanem befelé, azaz a mágnes irányába mozdul el, akkor az elem negatív sarka van éppen azon a vezetéken, ahova az autórádió pozitív hangszóró kimenetét kell majd bekötnöd.

 

Ezzel a módszerrel meg tudod találni az összes hangszóró vezetéket és azt is meg tudod állapítani, melyek ezek közül a pozitív és negatív szálak.

 

1. (Lila) Jobb hátsó +

 

2. (Lila/fekete) Jobb hátsó -  
3. (Szürke) Jobb első +  
4. (Szürke/fekete) Jobb első -  
5. (Fehér) Bal első +  
6. (Fehér/fekete) Bal első -  
7. (Zöld) Bal hátsó +  
8. (Zöld/fekete) Bal hátsó -  

 

Nem maradt más dolgod, minthogy ezeket rákösd az ISO csatlakozóra a fenti táblázat szerint.

 

 

Próbáld ki,

hogy jól végezted-e az autórádió bekötést

 

Csatlakoztasd be a rádió hátuljába az ISO csatlakozót.

 

Elvileg kulcs nélkül nem kellene tudnod bekapcsolni, bár bizonyos rádiótípusok esetében, az ISO csatlakozó mellett lévő biztosítékot egy hellyel arrébb lehet tenni és ilyenkor a rádió kulcs nélkül is működik.

 

Csatlakoztasd az antennát.

 

Ha nem illeszkedik az autórádiódhoz, akkor egy filléres antenna átalakítóval könnyen orvosolható lesz a helyzet, amelyet nálunk is be tudsz szerezni.

Antenna átalakító pipa

Antenna átalakító pipa

Antenna átalakító dugó

Antenna átalakító dugó

 

Az antenna átalakítókat itt találod: Antenna csatlakozó átalakító

 

Ellenőrizd le hogy a gyújtáskulcs ki és bekapcsolja-e a rádiót.

 

Tárolj le a memóriába néhány állomást, majd vedd ki a kulcsot az autóból, várj egy percet, majd ellenőrizd le, hogy az autórádió bekapcsolása után megjegyezte-e a beállításokat.

 

Elfelejti a rádió a beállításokat?

 

Ha igen, akkor előfordulhat, hogy a sárga és piros kábelt meg kell cserélned az ISO csatlakozóban, vagy a rádió hátulján a biztosítékot át kell tenned a másik foglalatba.

 

Próbáld ki hogy helyesen működik-e a Balance és a Fader.

 

Ha olyan jelenséget tapasztalsz, hogy egy oldalra Balance-olva, vagy Fader-elve van mély, középső állásban pedig eltűnnek a mély hangok, akkor fordított polaritással van bekötve valamelyik hangszóród.

 

 

Az autórádió beszerelés utolsó lépése

 

Ha minden rendesen működik, megjegyzi a rádió a beállításokat és nem oltják ki a fordítva bekötött hangszórók egymás mélyhangjait, akkor vedd ki a rádiót.

 

Tekerd be bandázsszalaggal az egész összefogott kábelköteget, hogy csak egy vastagabb köteg érkezzen a rádióhoz.

 

Autórádió beszerelő keretTold be a rádiókeretet, majd a füleket kihajtva rögzítsd a műszerfalhoz.

 

Csatlakoztasd újra a rádiót. Told be finoman, ügyelve arra, hogy a fém részek nehogy elnyírják a kábelek szigetelést.

 

Addig kel tolnod a rádiót, míg a kereten lévő oldalsó rögzítő fülek be nem kattannak a rádió oldalába.

Ha kattan mindkét oldalon, akkor a rádiót már csak a hozzá kapott kiszedővel tudod majd kivenni.

 

Kész is!

 

 

  

2. Autórádió bekötés, ha az autóban speciális csatlakozó van

 

Semmi pánik!

Honda ISO autórádió csatlakozó

 

Nem kell levágnod a gyári csatlakozót, mert léteznek autóspecifikus átalakító csatlakozók, amelyek a gyári csatidat szabványos ISO csatlakozóra fordítják.

 

Itt találod őket: Autó specifikus ISO csatlakozó

 

Megrendeled, elküldjük postai levélként, összecsatlakoztatod és kész is.

 

Fontos! A gyári csatlakozót ne vágd le az autóról, mert eladáskor így vissza tudod tenni a gyári autórádiót, hiszen az új vevő nem fog felárat fizetni az utólagos rádiódért, ráadásul ezt a rádiót a következő autódban is használhatod.

 

A gyári autórádió kiszerelésének, az új autórádió fém keretének rögzítésének menetét fentebb görgetve megtalálod.

 

 

  

3. Autórádió bekötés, ha az autódban szabványos ISO csatlakozó van, de a rádiód hátulján más a csatlakozás

 

Ez a helyzet akkor szokott előállni, ha használt autórádiót vásárolsz és az előző tulaj az autójában felejtette az autórádió csatlakozóját.

 

Sok esetben a szabványos ISO csatlakozó nem az autórádió hátuljába van építve, hanem van egy köztes kábelköteg, melynek az autó felőli vége ISO, a rádió felőli vége speciális Pioneer, Kenwood, JVC, Sony, Clarion, stb. csatlakozó.

 

Ilyenkor, ha nem tudod már elkérni a régi tulajtól a csatlakozót, akkor rendelned kell egy rádióspecifikus csatlakozót, amelyeket itt találsz meg: Autórádió csatlakozók

 

Megrendeled, elküldjük postai levélként, összecsatlakoztatod és kész is.

 

A gyári autórádió kiszerelésének, az új autórádió fém keretének rögzítésének menetét fentebb görgetve megtalálod.(122 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: autórádió bekötése rajz, autórádió bekötési rajz, alfa 159 autorádió bekötés, sal wb 2000 autórádió bekötése, skoda iso csatlakozó átalakító, iso csatlakozó bekötése autóhifi, rd3 autórádió csatlakozó, fiat punto 1 autórádio iso csatlakozo egyforma?, ford iso csatlakozó, autórádió bekotése

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így előre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifiről... Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése


Autórádió más csatlakozó

tamas.pandur

tamas.pandur


Harta
Hozzászólások: 3
Reg.: 2018.12.27.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Kedves Autohifi, Az autóm Chevrolet Aveo 2008, a rádió amit kaptam: Pioneer MVH-29BT. Az autóban levő csatlakozó kétszer 8-as, míg a rádióhoz kapott az egyben van, tehát különböző. Mi a teendőm? Sajnos képet nem enged csatolni.. Köszönöm:

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pandur Tamás - 2018-12-27 18:41:27
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió más csatlakozó

tamas.pandur

tamas.pandur


Harta
Hozzászólások: 3
Reg.: 2018.12.27.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Kedves Autohifi, Az autóm Chevrolet Aveo 2008, a rádió amit kaptam: Pioneer MVH-29BT. Az autóban levő csatlakozó kétszer 8-as, míg a rádióhoz kapott az egyben van, tehát különböző. Mi a teendőm? Sajnos képet nem enged csatolni. Köszönöm:

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
tamas.pandur - 2018-12-27 18:45:45
Válasz erre a hozzászólásrafejegység helyzetjelő probléma

Szia Zsolti! Fiat Punto II gyári tápcsatlakozó kábelét ha rádugom az új fejegységre a helyzetjelző lámpák kigyulladnak, gyújtással és gyújtás nélkül egyaránt. A fejegység ettől függetlenül működik. Hogyan orvosolható a probléma? Válaszod előre is köszönöm. üdv. Tamás

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Sz Tamás - 2019-01-25 11:06:12
Válasz erre a hozzászólásrafejegység helyzetjelő probléma

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Milyen rádiót raktál az autóba? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-25 11:25:07
Válasz erre a hozzászólásrafejegység helyzetjelző probléma

A rádió Blaupunkt Brighton 170 BT

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Sz Tamas - 2019-01-25 11:29:56
Válasz erre a hozzászólásrafejegység helyzetjelző probléma

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Akkor valamelyik kábel a gyári csatiban zavar be. Fel tudasz hívni? 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-25 12:20:15
Válasz erre a hozzászólásraRádiócsere

Suzuki ignisben tönkrement a gyári rádió kicseréltem egy AKAI CA014A-6246AU a fentiekben ábrázoltak alapján csatlakoztattam a vezetékeket a rádió szépen üzemel, de a kulcs kivétele után eldobja a memóriába programozott beállításokat. Mit cseszhettem el a bekötésnél? Lehet e olyan cstlakozót kapni amivel a rádiót és az ignis gyári iso csatlakozója összeköthető? Választ köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Fehér Roland - 2019-01-25 16:19:53
Válasz erre a hozzászólásraRádiócsere

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Az állandó és a kapcsolt pluszt meg kell cserélni. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-25 18:53:14
Válasz erre a hozzászólásrajvc ks-f380R tipus rádiom

üdvözlöm segics3get szeretnék kérni fent emlitet tipus rádom látom a jegyzeteket hogy én piros fekte 12v tápra tetem a rádio muködig viszont a hangzás mély nagyon de hangszorok egy kábelen menek ez lene probléma vagy áz feszülcséget kötötem roszul

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
matyika - 2019-01-29 19:52:42
Válasz erre a hozzászólásraSegítség világítással

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a narancs szálat hova kössem, mert az szabadon van, hogy a rádió ne villogjon lámpa felkapcsolásra? Kössem rá testre? Köszi ha segítesz.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Fecó - 2019-01-31 19:01:18
Válasz erre a hozzászólásraSegítség világítással

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Az autó ISO csatijában keress egy olyan szálat ami alapállapotban test, de mikor ráadod a világitást megjelenik rajta a 12V. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-02-01 21:51:44
Válasz erre a hozzászólásraAutó hifi

Szia! A következő problémám van, gyári Mercedes rádiót kicseréltem egy kínai 2dines rádióra és csatlakoztattam az iso -t , antennát is! Ha a gyujtást ráadom pillanatra be,majd kikapcsol folyamatosan ki be,ki be! De ha leveszem a gyújtást a rádió tökéletesen működik!!! Mi lehet a probléma??? Előre is köszönöm a válaszodat! Üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Porpáczy Gergely - 2019-02-20 20:23:34
Válasz erre a hozzászólásraHello! Olyan kérdésem lenne hogy kicseréltem a régi cd-s rádiónkat egy érintő kijelzős rádióra csatik minden egyezik be is kapcsol szépen szól de ha elindulunk az autóval ugrál a kép szaggatottan megy a rádió miért ( seat cordoba) előre is köszönöm a segítséget

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szalai József - 2019-02-22 10:09:15
Válasz erre a hozzászólásraKamera bekötése mp5 7020b

Szia szeretnélek megkérni segíts hogyan kössem be a tolatókamerát. Mert beszereltem Ahogy lükvercbe teszem a rádió ki is írja hogy revers de nemjön be a kép de a park konturja se jalanik meg. Valamit nemjó helyre kötöttem? Segítségedet szeretném kérni. Üdv Trézsi

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Trézsi - 2019-03-06 07:38:04
Válasz erre a hozzászólásraKamera bekötése mp5 7020b

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Hívj fel holnap. Ezt telefonon egyszerűbb elmesélni. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-03-06 18:38:35
Válasz erre a hozzászólásraCsipogó hangszóró bekötése. Hova?

Helló, Lenne egy olyan kérdésem hogy a csipogót hova kell rákötni? Oda kell rákötni mint a rendes hangszórót? Mehet ugyan oda? Vagy hogy is van ez? Az alany egy vw Golf 4 lenne, elől gyári hangszórók vannak és most hátra is szeretném bekötni a hangszórókat (a csipogót is). Köszi előre is a választ.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tommy - 2019-03-08 18:56:17
Válasz erre a hozzászólásraCsipogó hangszóró bekötése. Hova?

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Gyári hangszórókról van szó? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-03-09 18:52:31
Válasz erre a hozzászólásraCsipogó hangszóró bekötése. Hova?

Igen, gyári hangszóró.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tommy - 2019-03-10 13:20:01
Válasz erre a hozzászólásraCsipogó hangszóró bekötése. Hova?

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Akkor csak annyi, hogy a mélyközépre kell kötni párhuzamosan. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-03-10 18:09:16
Válasz erre a hozzászólásraSegítség kérés

csoky73

csoky73


Lakitelek
Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.03.09.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Vettem egy audiovox 9415 ös autós egységet .....mindent nagyon faínul bekötöttem kivéve a break kábelt .. elindítok egy dvd-t vagy Klippet s azt írja hogy veszély...... álljak meg s húzzam be a kéziféket a folytatáshoz egy Volkswagen ventó 1.9 TDI -be szeretném.....De hová kössem azt a BREAK Kábelt mert szerintem -e miatt ír veszélyt............a választ előre is köszönöm

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
csoky73 - 2019-03-09 19:59:19
Válasz erre a hozzászólásraSegítség kérés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Kösd le testre a Break kábelt. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-03-10 18:03:19
Válasz erre a hozzászólásraKösy

csoky73

csoky73


Lakitelek
Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.03.09.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Nagyon szépen köszönöm.......Működik

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
csoky73 - 2019-03-11 20:05:29
Válasz erre a hozzászólásraSegítség kérés

csoky73

csoky73


Lakitelek
Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.03.09.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Vettem egy audiovox 9415 ös autós egységet .....mindent nagyon faínul bekötöttem kivéve a break kábelt .. elindítok egy dvd-t vagy Klippet s azt írja hogy veszély...... álljak meg s húzzam be a kéziféket a folytatáshoz egy Volkswagen ventó 1.9 TDI -be szeretném.....De hová kössem azt a BREAK Kábelt mert szerintem -e miatt ír veszélyt............a választ előre is köszönöm

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Csóka Tamás - 2019-03-09 20:00:10
Válasz erre a hozzászólásraHonda civic 2008

Szia nekem olyan gondom lenne hogy egy Honda Civic 2008 -as kocsim van ,méjládát szeretnék bekötni volt a másik kocsimbanis oda sikerült bekötnöm ,de it nem tudom hogyan honan jutassan az aksitól be az lábelt a csomagtartóba ,egyszerűen a motortélből nem tudol hol húzam be a kábelt a a kocsiba ! Nincsen ötletted

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Molnár Kálmán - 2019-03-17 12:51:49
Válasz erre a hozzászólásraHonda civic 2008

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Csörgess meg holnap. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-03-17 18:05:29
Válasz erre a hozzászólásraCan bus-Iso

Szép napot. Érdeklődnék, hogy Opel Astra H típusú autóba , ami Can Bus-os belehet-e kötni Iso csatlakozós multimédiás fejegységet. A bekötéshez vagy átalakításhoz mi szükséges.. A kormány nem multikormány. Válaszát előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Nagy Róbert - 2019-04-07 13:29:35
Válasz erre a hozzászólásrakérdés

Üdv. Vettem Oepl omegába 2002-es hevxm 7018g egységet. Ezen milyen az op. rendszer? GPS nem indul "keresi" SD kártyán a térképet..( Rádió nem talál állomást... Köszi előre is... Szép Húsvétot Laja

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Fövenyessy Lajos - 2019-04-20 15:22:26
Válasz erre a hozzászólásraVw bora gyári

Vw bora gyári cd re vagy magnóra szeretnék ráköttetni erösitöt legyecséges e?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Norbert - 2019-05-04 22:23:49
Válasz erre a hozzászólásraVw bora gyári

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Igen, jelszint átalakítóval. Hány csatornás erősítőt szeretnél rákötni? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-05-05 09:09:17
Válasz erre a hozzászólásraRádió indítás

Üdv fiat punto 2 lévő rádió nem indul el a gyújtás rá adáskor csak külön bekapcsolva indul. Gyári aljzat van .mit tudok tenni hogy bekapcsoljon inditaskor?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Tamás - 2019-05-16 19:46:31
Válasz erre a hozzászólásraRádió indítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Az állandó és a kapcsolt plusz megfelelően van bekötve? Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-05-17 09:16:18
Válasz erre a hozzászólásraRádió indítás

Sajnos ehez nem értek esetleg tudol segíteni ha jól látom szombaton nyitva vagy.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Tamás - 2019-05-17 18:46:43
Válasz erre a hozzászólásraSwift csati

Üdv! Adott egy 2003-as évjáratú suzuki swift. Nem találok a csatlakozó vezetékezéséről semmit. Magyarán , nem tudom melyik vezetéknek mi a szerepe.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolt - 2019-05-17 06:57:22
Válasz erre a hozzászólásraSwift csati

Üdv! Sehol nem találok képet/leírást, hogy a 2003-as swift gyári autorádió csatlakózójában melyik vezetéknek mi a szerepe. Ha lenne erről valami , akkor megköszönném.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolt - 2019-05-17 06:59:15
Válasz erre a hozzászólásratitok

Senki nem tudja tenyleg?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolt - 2019-06-12 06:59:41
Válasz erre a hozzászólásraSwift csati

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Van hozzá átalakító: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-06-12 17:56:38
Válasz erre a hozzászólásraProblema

Nem fogalmaztam teljesen egyertelmuen, valaki levagta a csatit, csak szines vezetekek lognak, arra nem tudok atalakitot tenni

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolt - 2019-06-12 18:31:10
Válasz erre a hozzászólásraProblema

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Hívj fel ma 15-16 óra közt. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-06-13 05:51:08
Válasz erre a hozzászólásraSwift csati

Üdv! Sehol nem találok képet/leírást, hogy a 2003-as swift gyári autorádió csatlakózójában melyik vezetéknek mi a szerepe. Ha lenne erről valami , akkor megköszönném.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolt - 2019-05-17 06:59:42
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Szia Nekem egy olyan problémám van hogy be van kötve a fejegység az autóba szól is de ha kikapcsolom a fejegységet meg visszakapcsolom nem ad ki hangot csak ha széthúzom a hangszórók csatiját meg vissza összedugom! Ez mitöl lehet?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Norbi - 2019-05-21 18:29:10
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Meg kellene nézni, hogy nem ér le esetleg valamelyik hangszóró érintkezője testre. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-05-21 18:57:19
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Szia Elvileg nem!A gyári magnójával nem volt probléma!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Norbi - 2019-05-22 09:42:44
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Szia Nekem egy olyan problémám van hogy be van kötve a fejegység az autóba szól is de ha kikapcsolom a fejegységet meg visszakapcsolom nem ad ki hangot csak ha széthúzom a hangszórók csatiját meg vissza összedugom! Ez mitöl lehet? Opel Astra F

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Norbi - 2019-05-21 18:31:09
Válasz erre a hozzászólásraPioneer MVH29BT

Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy Pioneer mvh29bt rádióhoz milyen iso csatlakozó kell? Olyan aminél a sárga és a piros vezetéken van biztosíték vagy pedig nem kell rá? A választ előre is köszönöm Üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Horváth Gergő - 2019-05-29 16:45:42
Válasz erre a hozzászólásraPioneer MVH29BT

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Fel tudsz hívni holnap? 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-05-29 20:01:31
Válasz erre a hozzászólásraZárlat

Szia! Vettem egy használt Kenwood kmm 122y fejegységet. Bekötöttem direkte a sárga és piros vezeték a biztosíték után összekapcsolva és az aksi+pólusára kötve majd a feketét a testre. A rádió működik de kikapcsolta állapotban meríti az aksit illetve ha a kábelt leveszem a saruról majd újra hozzá érintene szikrázik. Kikapcsolta állapotban rámértem az aksira 13,60 majd egy félóra elteltével újra mértem 13,45 és így tovább csökkent. Kérdésem az hogy a fejegységet lehet zárlatos vagy csak a bekötést szúrtam el?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Péter - 2019-06-26 21:34:43
Válasz erre a hozzászólásraZárlat

Szia! Vettem egy használt Kenwood kmm 122y fejegységet. Bekötöttem direkte a sárga és piros vezeték a biztosíték után összekapcsolva és az aksi+pólusára kötve majd a feketét a testre. A rádió működik de kikapcsolt állapotban meríti az aksit illetve ha a kábelt leveszem a saruról majd újra hozzá érintem szikrázik. Kikapcsolta állapotban rámértem az aksira 13,60 majd egy félóra elteltével újra mértem 13,45 és így tovább csökkent. Kérdésem az hogy a fejegység lehet zárlatos vagy csak a bekötést szúrtam el?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Péter - 2019-06-26 21:38:51
Válasz erre a hozzászólásraBMW E30

Szia Egy kenwood autoradiot szeretnék kicserélni blaupunktra egy e30-as bmw-ben. Nem szeretnék nagyobb káoszt csinálni, mint ami most van. Nem kaptam csatlakozót az új radiohoz, nem tudom, milyet kellene vennem hozzá, és hogy az egyáltalán megoldaná a helyzetet, vagy akkor is kell valamit még szerelni. Lefotóztam a mostani bekötést, nem igazodom ki rajta. Hálás lennék egy kis segítségért. Köszönettel Mark

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mark - 2019-06-30 10:07:19
Válasz erre a hozzászólásraE30

Szia Egy kenwood autoradiot szeretnék kicserélni blaupunktra egy e30-as bmw-ben. Nem szeretnék nagyobb káoszt csinálni, mint ami most van. Nem kaptam csatlakozót az új radiohoz, nem tudom, milyet kellene vennem hozzá, és hogy az egyáltalán megoldaná a helyzetet, vagy akkor is kell valamit még szerelni. Lefotóztam a mostani bekötést, nem igazodom ki rajta. Hálás lennék egy kis segítségért. Köszönettel Mark

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mark - 2019-06-30 10:08:11
Válasz erre a hozzászólásraE30

Szia Egy kenwood autoradiot szeretnék kicserélni blaupunktra egy e30-as bmw-ben. Nem szeretnék nagyobb káoszt csinálni, mint ami most van. Nem kaptam csatlakozót az új radiohoz, nem tudom, milyet kellene vennem hozzá, és hogy az egyáltalán megoldaná a helyzetet, vagy akkor is kell valamit még szerelni. Lefotóztam a mostani bekötést, nem igazodom ki rajta. Hálás lennék egy kis segítségért. Köszönettel Mark

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
mark - 2019-06-30 10:13:17
Válasz erre a hozzászólásraE30

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Új Blaupunkt? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-06-30 19:44:28
Válasz erre a hozzászólásraE30

Brisbane 270 BT Bocs, hogy az előbb 3szor küldtem, azt írta mindig, hogy hibás email cím.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mark - 2019-06-30 20:32:24
Válasz erre a hozzászólásraE30

Egyébként új, nem használt, ha az számít.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mark - 2019-06-30 21:07:54
Válasz erre a hozzászólásraE30

Nem vagyok türelmetlen, csak kérdezem, hogy reménytelen eset a Blaupunkttal? Köszi, ha segítesz!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mark - 2019-07-03 12:40:12
Válasz erre a hozzászólásraE30

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 7053
Reg.: 2008.01.01.
6042 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Hívj fel 5 után. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-07-03 13:35:13
Válasz erre a hozzászólásraSony

Tiszteletem! Kérdésem az lenne, hogy az antenna erősítő piros kábelét hová kell kötni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Mihály - 2019-07-16 15:21:50
Válasz erre a hozzászólásraElőző oldal5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése, autórádió bekotése, ford iso csatlakozó, fiat punto 1 autórádio iso csatlakozo egyforma?, rd3 autórádió csatlakozó, iso csatlakozó bekötése autóhifi, skoda iso csatlakozó átalakító, sal wb 2000 autórádió bekötése, alfa 159 autorádió bekötés, autórádió bekötési rajz, autórádió bekötése rajz

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


Borniweld 20:10: Kedves Zsolt ! Ford focus mk2 kombi autóba szeretnek 2dines autó rádió vagy Dvd monitort vásárolni ...
Segítség autóhifi választáshoz
Autohifi City 19:33: Szia! A kérdés az lenne, hogy kell e cd mechanika, vagy nem? Szeretnél e Bluetooth-ot vagy ...
Mac Audio Edition 213 13 cm-es elsőszett
19:10: Hát igazából annyi lenne hogy 4 hangszórót bírjon el, és ha minden úgy megy ahogy kéne később ...
Mac Audio Edition 213 13 cm-es elsőszett
Autohifi City 18:43: Szia! Mik az elvárások a rádióval ...
Mac Audio Edition 213 13 cm-es elsőszett
Autohifi City 18:40: Szia! Meg tudsz csörgetni ...
Segítség autóhifi választáshoz
18:39: Szia! Vásárolni szeretnék egy Renault Laguna 2-be autós rádiót és hangszorót. Igazából nem értek ...
Mac Audio Edition 213 13 cm-es elsőszett

Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Szia! Nem vagyok otthon e témában,segítségedet szeretném kérni.Nem akarok nagy rendszert,csak ami tűrhetően szól.Fejegység 4x45,a gyári hangszórók ovál 9x15 4db. Mit ajánlanál? Előre is köszönöm!Tisztelettel Józsi.
Szia Zsolti!

Vásároltam egy használt Swiftet, amiben a régi tulaj benne hagyta a lecserélt fejegységet KENWOOD DMX7017BTS-t és a kalaptartóba szerelt két Kicx PRO693 hangszórót, de kivette az erősítőt és a mélyládát (a vezetékek megmaradtak).
Jelenleg a gyári hangszórókat hajtja a fejegység, de szeretném a két nagyobb hangszórót is működtetni - mivel úgy gondolom, hogy azok jobb eredményt adnának.
Egy helyi (békéscsabai) szerelő nem javasolta közvetlenül a fejegységre kötni őket, hanem azt mondta, hogy vegyek a MEDIA MARKTba egy olcsóbb (20 ezer körüli) kétcsatornás erősítőt.
Kinéztem kettőt, a SONY XMN 502, vagy PIONEER GM-A 3702.
Kérem tanácsodat, hogy ezek közül válasszak, vagy jobban illeszkedik a fejegységhez és a hangszírókhoz, így jobb eredményt kapok a Kicx RTS-2.60, vagy a KENWOOD KAC5206, esetleg egy hasonló ár fekvésű általad forgalmazott egyéb márka valamelyikével?

Köszönöm válaszod, üdvözlettel: Pista bácsi

Autohifi City 19:12: Szia!
Ez egy roppant érdekes dolog.
Fel tudsz holnap hívni?
06704506440
Üdv.
Kedves Zsolt! Az új erősítőm alapállapotban zúg, ha rálépek a fékre, akkor nem. Szerinted mi lehet a baj? Esetleg van valami tipped?
Köszönöm szépen: Móni
Szia Zsolti.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy 2003-as Mondeo Kombi. Ebben van nekem egy JVC KDR-401 fej. Olcsón szereztem egy régi Mac Energy 6000-es erősítőt. Van egy BR. MNC. láda. Most úgy van bekötve, hogy a fejről megy a 4 ajtóba a gyári hangszóró, és egy nevesincs 100w erősítőről a láda. A gyárihoz képest jobb a hang, de a 4 csatis erősítőt akarom betenni, úgy hogy hídba hajtaná a ládát és előre kellene ebbe a rendszerbe egy 16-os szett. Mivel szinte minden alkotóelem alsó kategória, ehhez tudnál ajánlani valami első szettet, ami jobban muzsikál mint a 4 gyári hangszóró, de árban ehhez a szinthez közelít?
Előre is köszi. Üdv. Zsolt.
Helló!
Golf 4-esbe keresnék max 100 000 ft-ig 2 din-es fejegységet.Nem tudok választani a lényeg a gps lenne hogy azt tudja.Valamint az ajtókba szeretnék hangszórókat a gyári helyett.Érdekelne mit tudnátok ajánlani.
További szép napot hete.

Szeretném megkérdezni, hogy hogy tudom kikapcsolni az autósinfot (utinform hírek), amikor usbről zene közben bekapcsol Pioneer mvh-x370bt típusú rádiónál. Köszönöm. Róbert
Autohifi City 05:46: Szia!
Nagyon valószínű, hogy a bluetooth modul meghalt.
Üdv.

Érdeklődnék, hátha van ötlet, mitől lehet, hogy Dacia Logan 2013-as autó gyári rádiójának a bluetoothja egyszercsak nem villog, nem keresi a kapcsolatot másik eszközzel, de a rádió többi funkciója működik? Köszi!
Köszi szépen.
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


nabakker73 Normál autóhifije
sony autóhifi
din Hangminőség autóhifije
autóhifi
Tony Normál autóhifije
autóhifi
fustiistvan Hangminőség autóhifije
pioneer autóhifi
Pisti666 Normál autóhifije
sal autóhifi
További autóhifi rendszerek...

Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


Acsy0309
Acsy0309
Vásárosnamény

Charly911
Charly911
Kemendollár

Jakoutsu
Jakoutsu
Vác

szazasgumi69
szazasgumi69
Törökbálint

kokanyv
kokanyv
Budapest