AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

saab 9 3, gyári autóhangszóró citroen c4, peugeot 206 hangszóró , peugeot 307 hangszóró, jvc kd-g351 használati útmutató, peugeot 307 jack dugó, pendrive formázása autóhifihez, alfa romeo 156 bose hifi, saru, mazda premacy beépitö keret 2 din

Ingyen KENWOOD autórádió
Minden nap kisorsolunk egy ilyen KENWOOD autórádiót és semmit sem kérünk érte cserébe...
Megnézem
EDDIGI NYERTESEK
Ingyen KENWOOD autórádió nyertesek
Danyi Robert2019. 07. 17.
Farkas Ádám2019. 07. 16.
Németh Máté2019. 07. 15.
Huszár Martin2019. 07. 14.
Zsiga Dalma 2019. 07. 13.
Szabó Lóránt2019. 07. 12.
Lestyán György2019. 07. 11.
Győri Attila Tamás2019. 07. 10.
Dornyi Tibor2019. 07. 09.
Tomkó Márk2019. 07. 08.
További nyertesek

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók

Autóhifi címkék 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötéseAutórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Autórádió bekötése házilag, a gyári autórádió kiszerelése, autórádió ISO csatlakozó bekötése, az autórádió hangszóróinak a bekötése lépésről lépésre, képekkel videókkal.

Ha van egy régi, vagy gyári autórádiód, akkor azt első körben ki kell szedned.

 

Ha nincs rádió, csak a hűlt helye, akkor kattints ide: AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

 

 

A gyári autórádió kiszerelése

 

A gyári rádiók sokféle trükkös módszerrel lehetnek beszerelve, ha éppen nincsenek egybeépítve a középkonzollal, akkor egy speciális autórádió kiszedő villával, vagy kulccsal ki tudod őket húzni a helyükről.

 

Autórádió kiszerelő villa

A fenti autórádió kiszedő készlet sokféleségéből látszik, hogy nagyon nem egységesek a kiszedő kulcsok, de a két leggyakoribb eset, hogy egy lapos horoggal, vagy egy dupla villával kell kiszedni a gyári autórádiót, íme két videó segítség gyanánt...

 

Volkswagen csoportba tartozó gyári autórádiók kiszedése:

 

 

Ford, Opel gyári autórádiók kiszedése:

 

 

 

  

AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

 

Ha házilag akarod az autórádió bekötését elvégezni, akkor három különböző esettel találhatod magad szemben...

 

Válassz a lehetőségek közül:

 

1. Az autódból csak a kábelek lógnak ki

 

2. Az autódban speciális, azaz, nem szabványos ISO csatlakozó van és ezt nem tudod a rádiódhoz csatlakoztatni.

 

3. Az autódban szabványos ISO csatlakozó van, de a rádiód hátulján más a csatlakozás

 

 

 

1. Autórádió bekötés, ha az autóban csak kábelek vannak

 

Ebben az esetben szükséged lesz egy ISO csatlakozóra, amelyet többnyire beletettek az új autórádiód csomagolásába, ha nem, akkor itt meg is tudod rendelni tőlünk: ISO csatlakozók

ISO csatlakozó bekötése

A képen azt a szabványos ISO csatlakozót látod, amelyet az összes nem gyári és rengeteg gyári rádióhoz csatlakoztathatsz.

 

 

Autórádió ISO csatlakozó bekötése

 

ISO csatlakozó lábkiosztás

 

A következő képen az autórádiód hátulját látod. Színekkel jelöltem, hogy az ISO csatlakozóban lévő kábeleknek hova kell befutniuk.

 

A C. csatlakozóval nem kell foglalkoznod, az az erősítő kimeneti, CD-tár és kormánykerék csatlakozókat mutatja, de sok autórádió típuson ezek nem is itt vannak.

 

Autórádió ISO csatlakozó lábkiosztása

 

Itt láthatod, hogy a különböző színű kábeleket mire kell kötni, ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor olvass tovább bátran, mert lépésről lépésre leírom, hogyan megy az autórádió bekötése házilag.

 

A:ISO táp csatlakozó bekötés

 

4. (Sárga) Állandó pozitív Ezen a kábelen folyamatosan +12V-ot kell kapnia a rádiónak, mert ennek segítségével őrzi meg az eltárolt rádióállomásokat és beállításokat.
5. (Kék) Antenna kapcsoló szál Ezen a vezetéken +12V jelenik meg, amikor bekapcsold az autórádiót. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt.
6. (Narancs) Világítás Itt kikapcsolt világítás esetén testet, bekapcsolt világításnál +12V-ot kap a rádió és ettől függően kapcsolja ki és be a rádió a gombok világítását, vagy halványítja le a kijelzőt.
7. (Piros) Gyújtás +12V A kulcs elfordításakor itt +12V-ot kap a rádió és bekapcsol, amint nem kap +12V-ot kikapcsol.
8. (Fekete) Test  

 

B:ISO hangszóró csatlakozó bekötés

 

1. (Lila) Jobb hátsó +

 

2. (Lila/fekete) Jobb hátsó -  
3. (Szürke) Jobb első +  
4. (Szürke/fekete) Jobb első -  
5. (Fehér) Bal első +  
6. (Fehér/fekete) Bal első -  
7. (Zöld) Bal hátsó +  
8. (Zöld/fekete) Bal hátsó -  

 

 

 

AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉSE

Melyik kábelt hova kössem?

 

Ne kókizz és ne hörcsögölj!

Az igénytelen módon végzett autórádió beszerelés veszélyes!!! A kábeleket forrasztani kell és nem összetekergetni, majd hebehurgya módon összeszigetelőszalagozni.

Minden esetben forrassz, használj a kötés szigeteléséhez zsugorcsövet, vagy jó minőségű szigetelőszalagot, mert ha lehullik a szigetelés, vagy szétcsúszik az összetekergetett vezeték, akkor nem csak az autórádiód mehet tönkre, hanem az egész autó is leéghet.

 

PróbalámpaA műszerfalból kilógó kábelek káosza első ránézésre ijesztő lehet, de nem kell megijedned. A kábelköteg kifésüléséhez és a káosz megszüntetéséhez egy egyszerű próbalámpát is használhatsz.

 

A csipeszes végét valahova az autó tiszta fém részéhez kell csatlakoztatnod, míg a másik hegyes végével a rádió helyéről kilógó kábelek végét kell megérintened.

 

Sárga vezeték bekötése

 

4. (Sárga) Állandó pozitív Ezen a kábelen folyamatosan +12V-ot kell kapnia a rádiónak, mert ennek segítségével őrzi meg az eltárolt rádióállomásokat és beállításokat.

 

A próbalámpát testre kötöd.

A próbalámpa segítségével meg kell találnod az egyetlen kábelt az autóban, amelyen gyújtás nélkül, az indítókulcs kihúzott állapotában is +12 Volt van, ergo világít a próbalámpa.

 

Erre a vezetékre kell ráforrasztanod az ISO csatlakozó sárga vezetékét, használj zsugorcsövet, vagy gondosan szigeteld a forrasztást, mert ez a kábel folyamatosan áram alatt van.

 

Piros vezeték bekötése

 

7. (Piros) Gyújtás +12V A kulcs elfordításakor itt +12V-ot kap a rádió és bekapcsol, amint nem kap +12V-ot kikapcsol.

 

Most keress egy olyan vezetéket a próbalámpával, amelyen akkor jelenik meg +12Volt, amikor ráadod az autóra a gyújtást. Sok autóban ez nem gyújtás függő, van a egy állás a gyújtás előtt is, bizonyos típusoknál ez az állás ad áramot a kábelre és addig rajta is tartja, míg a kulcsot ki nem húzod a gyújtáskapcsolóból.

 

Ha megtaláltad, akkor forraszd erre a kábelre az ISO csatlakozó piros kábelét.

 

Fekete vezeték bekötése

 

8. (Fekete) Test  

 

Az előbb felfedezett, sárga kábelre kötött állandó pozitív vezetékre csípteted a keresőlámpa csipeszét, majd megkeresed a kötegben azt a kábelt, amelyen test van, mondanom sem kell, ilyenkor világítani fog a próbalámpa.

 

Nem kötöd rá a fekete kábelt, mert a gyári kábelkötegben 2 kábelen is lesz negatív. Ez a másik kábel, a rádió világítását bekapcsoló vezeték, amely a helyzetjelzők bekapcsolásakor negatív helyett +12Voltot fog kiadni.

 

Ezért ha megtaláltad a negatívot adó kábelt, akkor kapcsold be a világítást az autón és ha ezután is világítani fog a keresőlámpa izzója, akkor biztos lehetsz benne, hogy a rendes test kábelt találtad meg, így rá is forraszthatod az ISO csatlakozó fekete kábelét a vezetékre.

 

Narancssárga vezeték bekötése

 

6. (Narancs) Világítás Itt kikapcsolt világítás esetén testet, bekapcsolt világításnál +12V-ot kap a rádió és ettől függően kapcsolja ki és be a rádió a gombok világítását, vagy halványítja le a kijelzőt.

 

Ez lesz a második kábel, amelyen negatívot mérhetsz kikapcsolt világítás mellett. Ha a világítást ráadod, akkor +12Voltot találsz rajta a próbalámpával.

Ha így működik, akkor ezt is ráforraszthatod a helyére.

 

Kék vezeték bekötése

 

5. (Kék) Antenna kapcsoló szál Ezen a vezetéken +12V jelenik meg, amikor bekapcsold az autórádiót. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt.

 

Erre a kábelre kötöd az autóhifi erősítőd REM, vagy Remote vezetékét, ez többnyire az RCA kábelek közepén futó szál.

 

Ezzel kész is az autórádió ISO tápcsatlakozó bekötése, következhet a hangszóró csatlakozó...

 

 

Autórádió hangszóró ISO csatlakozó bekötése

 

Autórádió bekötése elemEhhez a művelethez már nem a próbalámpára, hanem egy jó kondiban lévő ceruzaelemre lesz szükséged.

 

Kezdd azzal, hogy a kábeldzsungelt valahogy kifésülöd és megpróbálod egymás mellé csoportosítani, azt a 4 pár kábelt, amely valószínűleg a hangszórók kábele lehet.

 

Ezeket minden autóban más színnel jelölik, sokszor a pozitív, vagy a negatív kábelt jelölik csíkkal, úgyhogy ne keress ilyen jellegű segítséget a kábeleken.

 

Annyi néha segíthet, hogy bizonyos autóknál egymás mellett futnak, vagy össze vannak csavarva az adott hangszórókhoz vezető kábelek úgy mint a következő képen.

 

Hangszóró vezeték bekötés

 

Segítség lehet még, hogy az utólag behúzott hangszóró vezetékek színkiosztása gyakran megegyezik az ISO csatlakozó színkiosztásával, de ki tudja hogyan lett bekötve a kábel másik vége, úgyhogy még ne kösd rá ezekre sem az ISO csatlakozót.

 

Ha nincsenek egymáshoz illesztve, vagy összetekerve, akkor szépen megblankolod a kábeleket és jöhet a ceruzaelem.

 

Hangszóró polaritás ellenőrzése

 

Az elem egyik végét érintsd hozzá az megblankolt kábelek egyikéhez, majd a másik végét egyenként a maradék 7 kábelhez. Ha valamelyik hangszóró érintésre recsegni kezd, akkor máris megtudtad, hogy melyik az adott hangszóróvezeték párja és azt is, hogy első, hátsó, jobb vagy baloldali hangszóróé az adott vezetékpár.

 

Egy dolgot nem tudsz még, hogy a hangszórópárból melyik a pozitív és melyik a negatív vezeték.

 

Autórádió bekötés esetén nagyon nem mindegy a hangszórók polaritása, mert a fordítva bekötött hangszórók kioltják egymás mélyhangjait így borzalmasan fog szólni a rendszered.

 

 

Keresd meg a helyes hangszóró polaritást

 

Kérd meg egy ismerősödet, hogy figyelje, vagy ha van rá lehetőség érintse meg a az adott hangszóró membránját.

 

Te elől az autórádiónál érintsd hozzá az elemet a hangszóró vezetékéhez és amennyiben a hangszóró membránja a mágnestől kifelé mozdul, akkor jó a polaritás, tehát az elem + sarka lesz a hangszóró pozitív vezetéke.

Hangszóró polaritás ellenörzése elemmel

 

Jó polaritás esetén a membrán kifelé mozdul

 

Ha az elem hozzáérintésekor a hangszóró membránja nem kifelé, hanem befelé, azaz a mágnes irányába mozdul el, akkor az elem negatív sarka van éppen azon a vezetéken, ahova az autórádió pozitív hangszóró kimenetét kell majd bekötnöd.

 

Ezzel a módszerrel meg tudod találni az összes hangszóró vezetéket és azt is meg tudod állapítani, melyek ezek közül a pozitív és negatív szálak.

 

1. (Lila) Jobb hátsó +

 

2. (Lila/fekete) Jobb hátsó -  
3. (Szürke) Jobb első +  
4. (Szürke/fekete) Jobb első -  
5. (Fehér) Bal első +  
6. (Fehér/fekete) Bal első -  
7. (Zöld) Bal hátsó +  
8. (Zöld/fekete) Bal hátsó -  

 

Nem maradt más dolgod, minthogy ezeket rákösd az ISO csatlakozóra a fenti táblázat szerint.

 

 

Próbáld ki,

hogy jól végezted-e az autórádió bekötést

 

Csatlakoztasd be a rádió hátuljába az ISO csatlakozót.

 

Elvileg kulcs nélkül nem kellene tudnod bekapcsolni, bár bizonyos rádiótípusok esetében, az ISO csatlakozó mellett lévő biztosítékot egy hellyel arrébb lehet tenni és ilyenkor a rádió kulcs nélkül is működik.

 

Csatlakoztasd az antennát.

 

Ha nem illeszkedik az autórádiódhoz, akkor egy filléres antenna átalakítóval könnyen orvosolható lesz a helyzet, amelyet nálunk is be tudsz szerezni.

Antenna átalakító pipa

Antenna átalakító pipa

Antenna átalakító dugó

Antenna átalakító dugó

 

Az antenna átalakítókat itt találod: Antenna csatlakozó átalakító

 

Ellenőrizd le hogy a gyújtáskulcs ki és bekapcsolja-e a rádiót.

 

Tárolj le a memóriába néhány állomást, majd vedd ki a kulcsot az autóból, várj egy percet, majd ellenőrizd le, hogy az autórádió bekapcsolása után megjegyezte-e a beállításokat.

 

Elfelejti a rádió a beállításokat?

 

Ha igen, akkor előfordulhat, hogy a sárga és piros kábelt meg kell cserélned az ISO csatlakozóban, vagy a rádió hátulján a biztosítékot át kell tenned a másik foglalatba.

 

Próbáld ki hogy helyesen működik-e a Balance és a Fader.

 

Ha olyan jelenséget tapasztalsz, hogy egy oldalra Balance-olva, vagy Fader-elve van mély, középső állásban pedig eltűnnek a mély hangok, akkor fordított polaritással van bekötve valamelyik hangszóród.

 

 

Az autórádió beszerelés utolsó lépése

 

Ha minden rendesen működik, megjegyzi a rádió a beállításokat és nem oltják ki a fordítva bekötött hangszórók egymás mélyhangjait, akkor vedd ki a rádiót.

 

Tekerd be bandázsszalaggal az egész összefogott kábelköteget, hogy csak egy vastagabb köteg érkezzen a rádióhoz.

 

Autórádió beszerelő keretTold be a rádiókeretet, majd a füleket kihajtva rögzítsd a műszerfalhoz.

 

Csatlakoztasd újra a rádiót. Told be finoman, ügyelve arra, hogy a fém részek nehogy elnyírják a kábelek szigetelést.

 

Addig kel tolnod a rádiót, míg a kereten lévő oldalsó rögzítő fülek be nem kattannak a rádió oldalába.

Ha kattan mindkét oldalon, akkor a rádiót már csak a hozzá kapott kiszedővel tudod majd kivenni.

 

Kész is!

 

 

  

2. Autórádió bekötés, ha az autóban speciális csatlakozó van

 

Semmi pánik!

Honda ISO autórádió csatlakozó

 

Nem kell levágnod a gyári csatlakozót, mert léteznek autóspecifikus átalakító csatlakozók, amelyek a gyári csatidat szabványos ISO csatlakozóra fordítják.

 

Itt találod őket: Autó specifikus ISO csatlakozó

 

Megrendeled, elküldjük postai levélként, összecsatlakoztatod és kész is.

 

Fontos! A gyári csatlakozót ne vágd le az autóról, mert eladáskor így vissza tudod tenni a gyári autórádiót, hiszen az új vevő nem fog felárat fizetni az utólagos rádiódért, ráadásul ezt a rádiót a következő autódban is használhatod.

 

A gyári autórádió kiszerelésének, az új autórádió fém keretének rögzítésének menetét fentebb görgetve megtalálod.

 

 

  

3. Autórádió bekötés, ha az autódban szabványos ISO csatlakozó van, de a rádiód hátulján más a csatlakozás

 

Ez a helyzet akkor szokott előállni, ha használt autórádiót vásárolsz és az előző tulaj az autójában felejtette az autórádió csatlakozóját.

 

Sok esetben a szabványos ISO csatlakozó nem az autórádió hátuljába van építve, hanem van egy köztes kábelköteg, melynek az autó felőli vége ISO, a rádió felőli vége speciális Pioneer, Kenwood, JVC, Sony, Clarion, stb. csatlakozó.

 

Ilyenkor, ha nem tudod már elkérni a régi tulajtól a csatlakozót, akkor rendelned kell egy rádióspecifikus csatlakozót, amelyeket itt találsz meg: Autórádió csatlakozók

 

Megrendeled, elküldjük postai levélként, összecsatlakoztatod és kész is.

 

A gyári autórádió kiszerelésének, az új autórádió fém keretének rögzítésének menetét fentebb görgetve megtalálod.(118 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: autórádió bekötése rajz, autórádió bekötési rajz, alfa 159 autorádió bekötés, sal wb 2000 autórádió bekötése, skoda iso csatlakozó átalakító, iso csatlakozó bekötése autóhifi, rd3 autórádió csatlakozó, fiat punto 1 autórádio iso csatlakozo egyforma?, ford iso csatlakozó, autórádió bekotése

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így előre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifiről... Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése


Kínai multimédia

Szia! Kínából rendeltem egy csodálatos androidos multimédiát. Gyönyörűen működik, 3G-től a tolatóradarig, szinte mindent tud. Egy gondom van vele, hogy hiába van be-ki kapcsoló gomb a multimédián, gyújtásra bekapcsol. Suzuki SX4-be van beszerelve, autóspecifikus átalakítót vettem hozzá. Megoldható, hogy gyújtáskor, ne kapcsoljon be?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kurucz Gábor - 2018-08-04 18:42:27
Válasz erre a hozzászólásraBekötés

Helló! Van egy Smailo Music X2 rádióm, ez volt az autóban. Folyton elfelejti a rásió adásokat és USB ről ha benne marad a leállításkor akkor nem tudom visszakapcsolni. Most felcseréltem a 4 és 5 pozícióban megjelölt kábeleket, így a rádiót be lehet kapcsolni akkor is ha nincs a kulcs a gyujtáskapcsolóban és megjegyzi, hogy az USB-n hol tartott, de a rádió része még mindíg nem működik, Valami probléma lehet a felcserélt vezetékekből? És mi lehet a gond egyáltalán? A vezetékeket kimértem, de kicsit másként vannak a dolgok, a sárgán pl. egyáltalán nincs folyamatos +12V.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Török András - 2018-08-05 21:51:01
Válasz erre a hozzászólásraFejegység csere

Azt szeretném kérdezni hogy az ingadozó áram mikor elindítom az autót de a lejátszó már megy ki tudja sütni a fejegységet?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kovács László - 2018-08-11 07:15:16
Válasz erre a hozzászólásraFejegység csere

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Nem lesz semmi baja. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-08-11 20:02:36
Válasz erre a hozzászólásraFejegység csere

Azt szeretném kérdezni hogy az ingadozó áram mikor elindítom az autót de a lejátszó már megy ki tudja sütni a fejegységet?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kovács László - 2018-08-11 07:17:06
Válasz erre a hozzászólásracsatlakozó keresés

Van egy Sencor SCT 3016mr autórádióm tudna segíteni milyen ISO csatlakozó jó hozzá?ami az autómban van gyárilag nem pontosan olyan(suzuki swift 2000-es).Köszönöm válaszát előre is! Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kun Attila - 2018-08-13 00:13:26
Válasz erre a hozzászólásraradio jel erosito

udv nekem az a problemam hogy radiora a jel erositot nemtudom hova kell bekotni mert ugye nincs rca bement a gyari auitoradion... a jobb meg a ball oldalra kell rakotni de meik szinu kabel a jobb meg ball a kb 20 kabel kozul . meg ugyan az a szinu az osszeshez ? forsd focus 2005

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tomi - 2018-09-06 22:12:02
Válasz erre a hozzászólásraradio jel erosito

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Nem értem mit szeretnél. Hívj fel holnap délelőtt. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-09-07 21:00:04
Válasz erre a hozzászólásraBekötés

Helo van egy Fiat Punto 2-em.Beszeretném kötni a magnomat,de van egy ojan gondom,hogy kimértem,az auto índitás,nálkül,12v-ot ad le,ha beínditom,14v-ot,és a magnó vezetékénél,is 14v-ot van,jó ez így? vagy valahóva máshóva kössem át,így is így vettem az autót hogy valami nem értő nyúlt hozzá.Köszönöm elöre is segitséged.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Power - 2018-09-08 11:58:40
Válasz erre a hozzászólásraBekötés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ez teljesen normális. Az autók töltőfeszültsége 14-14.2V. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-09-08 16:01:39
Válasz erre a hozzászólásraBekötés

Köszönöm segitséged akkor semmi átalakitó nem kel hozzá,beköthetem,simán?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Power - 2018-09-08 16:05:28
Válasz erre a hozzászólásraJvc autórádió hiba

Üdvözlöm. Jvc-kdx34bt rádió a bekötés után bekapcsoláskor azt írja ki CHECK WIRING THEN PWR ON MISWIRING.Az autó Fiat ducato 250. Válaszát előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mapis - 2018-09-11 16:43:28
Válasz erre a hozzászólásraJvc autórádió hiba

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Elviekben valamelyik hangszóró zárlatban van. Húzd le a hangszóró csatlakozó részt, és nézd meg akkor mit csinál. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-09-11 17:52:06
Válasz erre a hozzászólásraKöszi,ez a probléma.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mapis - 2018-09-11 17:56:25
Válasz erre a hozzászólásraCantech

Szép estét! Affelől szeretnék érdeklődni, hogy mi a véleménye a Cantech márkáról mélynyomók területén? Megéri őket megvásárolni?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsigmond Attila - 2018-09-21 21:07:30
Válasz erre a hozzászólásraLejatszo

Szeva. Olyan kerdesem lenne hogyan tudom azt megoldani h ne csak gyujtason kapcsolodjon be a lejátszo

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pocsai Lajos - 2018-09-28 19:13:36
Válasz erre a hozzászólásraLejatszo

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! A piros kábelt is állandó pluszra kell kötni. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2018-09-30 10:05:07
Válasz erre a hozzászólásraKínai fejegység

Szép napot! Hátha találkoztál ilyennel. Vettem egy kínai fejegységet, minden elég jól beazonosítható de van két/négy/ szál amit nem tudok beazonosítani. Az egyikre key3 van írva barna /fekete, a másik key4 feliratos, ez narancs/fekete. van még egy narancs, meg egy fekete, ami a magnón szereplö ábra szerint üres. Van egy pink amin back felirat szerepel gondolom ez a tolatókamera kapcsolószála, egy barna, amin brake szerepel, gondolom ezt a kézifék kapcsoló szálra kéne kötni, hogy menet közben ne lehessen videózni.... Tehát: ez egy 2002es voyagerbe kerülne de addig nem állnék neki amíg ki nem tudom deríteni hogy ez a key feliratú szál, szálak kellenek-e valahová, valamint a gyári aljzat telefon némítás szálát kell-e kötni valahová? Köszi előre is, és bocs a hosszú felvezetésért!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Huszár György - 2018-10-14 11:36:55
Válasz erre a hozzászólásraKínai fejegység

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ez a kormányvezérlő előkészítés. Ha nincs interface, és multikormányod akkor nem kell használni. A többit jól gondolod. A break szálat kösd le testre. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-10-14 17:16:43
Válasz erre a hozzászólásraMiért nem müködik a kormányvezérlés?

geda72

geda72


Miskolc
Hozzászólások: 1
Reg.: 2018.11.04.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Üdvözlöm. Vettem egy JVJ 8871 es multimédiát,ami tökéletesen müködik(rádióhang,blutuszos telefon kihangositás...stb) csak a kormányrol nem tudom vezérelni,pedig vettem hozzá kormányvezérlö adaptert is.A kocsi tipusa Nissan Tiida 2008-as évjárat.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Mádli Attila - 2018-10-30 15:22:22
Válasz erre a hozzászólásraIgnis

Szabi1234

Szabi1234


Csonkahegyhát
Hozzászólások: 0
Reg.: 2018.11.08.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Heló! Ignis-be széretnék rádiót venni de nem tudom hogy milyen kábelek/átalakítók kellenek. A rádió típusa:7060B és itt egy kép róla: [katt] előre is köszönöm a választ!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabi - 2018-11-08 19:22:33
Válasz erre a hozzászólásraIgnis

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Nem lesz egyszerű. Hívj fel holnap. 06704506440 Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-11-08 20:54:21
Válasz erre a hozzászólásraIgnis

Szabi1234

Szabi1234


Csonkahegyhát
Hozzászólások: 0
Reg.: 2018.11.08.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Heló. Ignis-be szeretnék egy 7060B típusú rádiót venni de nem tudom hogy milyen kábel/átalakító kell hozzá. Itt egy kép róla.: [katt] Előra is köszönöm a válaszodat.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabi - 2018-11-08 19:24:45
Válasz erre a hozzászólásrakikapcsol a rádióm

Van egy autórádióm bent a szobába s kivettem az autobol 1nem tudom bekötni 2 magasab hangnál kikapcsolt amikor az autóba volt

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
danika - 2018-11-18 13:14:05
Válasz erre a hozzászólásrakikapcsol a rádióm

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Milyen tápról megy? Milyen hangfalak vannak rákötve? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-11-19 08:22:48
Válasz erre a hozzászólásrakikapcsol

Magasab hangnál kikapcsol az auto rádio miért

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
dani - 2018-11-18 13:22:43
Válasz erre a hozzászólásraAutorádió memória

Hello! Nekem olyan problémám van, hogy a skoda fabia-ban a rádió mindent elfelejt ha kiveszem a kulcsot. Az előző autórádiónál is ugyanez volt. Az volna a kérdésem, hogy ezt hogyan tudnám megoldani, hogy ne felejtsen el mindent? Ha lehet részletes választ kérnék, mert nem vagyok egy nagy szaki! Köszönöm!!!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gyuri - 2018-11-21 17:54:41
Válasz erre a hozzászólásraAutorádió memória

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Meg kellene cserélni, az állandó és a kapcsolt plusz szálat. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-11-21 18:08:30
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Kata

Kata


Budapest
Hozzászólások: 4
Reg.: 2018.11.25.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Üdvözlöm! Adva van egy Blaupunkt Brighton 170 BT autórádió. Berakta a fiam, csatlakoztatta a dugókat, ahova kell. Álló helyzetben működik, nagyon szépen szól. Beindított, járó motorú autónál is,de amint elindulok, 2-3 másodpercen belül "0"-ra leveszi a hangot és menet közben nem szól,nem lehet visszahangosítani. A rádió világítása nem kapcsol ki. Várom válaszát! Köszönöm előre is.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Wittmann Kata - 2018-11-25 08:38:42
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Mikori a készülék? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2018-11-25 09:56:12
Válasz erre a hozzászólásraKata

Kata


Budapest
Hozzászólások: 4
Reg.: 2018.11.25.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Kb egyhetes. Tegnap szerelte be a gyerek.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kata - 2018-11-25 10:17:54
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Az a gond, hogy a Blaupunkt már Kínai teljesen, és borzalmas a minősége. Mielőtt belelett rakva az új volt benne másik rádió? Az működött rendesen? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2018-11-25 12:05:49
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Kata

Kata


Budapest
Hozzászólások: 4
Reg.: 2018.11.25.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Igen, volt benne egy régi Blaupunkt Wiesbaden RCR148, az működött benne rendesen. Egy másik fórumon olvastam egy hozzászólást ugyan ilyen problémával,de arra az illető nem kapott választ.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Wittmann Kata - 2018-11-25 12:40:14
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Mivel a másik működött rendesen, én csak a fejegységre gondolnék. Vagy valami a Merci oldaláról menet közben a fejegységre visszadumál. Én azt próbálnám meg, hogy a Merci oldaláról lévő ISO csatiból minden szálat kikötnék az állandó plusz, kapcsolt plusz, és a test kivételével és kipróbálnám. Ha így is fenn áll a probléma, akkor tuti, hogy a rádió nem jó. Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-11-25 13:02:45
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Kata

Kata


Budapest
Hozzászólások: 4
Reg.: 2018.11.25.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Megpróbáljuk ezt a megoldást, ha így sem akkor visszaviszem az üzletbe.Köszönöm a segítséget. Szép napot kívánok!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kata - 2018-11-25 13:09:48
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Kata

Kata


Budapest
Hozzászólások: 4
Reg.: 2018.11.25.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Üdvözlöm! Adva van egy Blaupunkt Brighton 170 BT autórádió. Berakta a fiam, csatlakoztatta a dugókat, ahova kell. Álló helyzetben működik, nagyon szépen szól. Beindított, járó motorú autónál is.,de amint elindulok, 2-3 másodpercen belül "0"-ra leveszi a hangerőt és menet közben nem lehet visszahangosítani, a rádió világítása működik. Válaszát előre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Wittmann Kata - 2018-11-25 08:43:21
Válasz erre a hozzászólásraMercedes A160 2001

Kata

Kata


Budapest
Hozzászólások: 4
Reg.: 2018.11.25.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Igen, volt benne egy régi Blaupunkt Wiesbaden RCR148, az működött benne rendesen. Egy másik fórumon olvastam egy hozzászólást ugyan ilyen problémával,de arra az illető nem kapott választ.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kata - 2018-11-25 12:42:34
Válasz erre a hozzászólásrakenwood betegség

vettem egy KDC 5751SD rádiot. marha jo. de. inditozáskor összeomlik, aztán pár másodperc mulva magára talál. de ez igy idegesitö. pedig az aksi jo az önindito teker, és a villany sem halványul el. más elötte használt rádio nem csinált ilyet. ez valami kenwood betegség. lehet hogy rakok bele egy soros diodát meg egy pár ezer mikros kondit. más. van ezekben valami memoria féle ami eltárolja a beállitásokat áramszünet idelyére? mert marha bonyolult mindent bálligatni rajta és jo lenne ha nem felejtené el, vagy vissza lehetne hivni.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kormos tamás - 2018-11-28 20:09:58
Válasz erre a hozzászólásraMemória szál

Szia! Nemrég vásároltam egy Pioneer magnót az autómba. Mivel előtte is az volt benne, gondoltam a bekötéssel nem lesz gond. Kihúzom bedugom passz. Nagyjából így is volt, de az új fejegység minden leállítás után elveszti a beállított dolgokat. Rádióadók, hangszín, nyelv, stb. A bekötés terén hibázik valami? Vagy a beállításoknál kell még keresgélnem? Válaszod előre is Köszönöm ?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Laci - 2018-12-07 15:49:43
Válasz erre a hozzászólásraMemória szál

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Fordítsd meg az állandó és a kapcsolt pluszt. Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-12-07 18:12:02
Válasz erre a hozzászólásraMemória szál

Egyszerű volt, és ezt követően minden rendben. Köszönöm valszod. Hali

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Laci - 2018-12-10 06:48:22
Válasz erre a hozzászólásraSAL VB4100

Üdv! Vásároltunk egy SAL VB 4100 rádiót '95-ös Seat Cordoba kocsiba, van benne ISO csatlakozó, de máshogy van kötve, mint az amit a rádióhoz adtak. A rádióhoz kapott csatlakozóban 4 vezeték van. Az autóban szintén. A 4-ből 2-nek van meg a párja (test, +). A rádió csatlakozójában van még egy gyújtáskapcsoló által vezérelt kábel és egy az erősítőhöz. Az autóban a gyújtáskapcsolósnak nincs meg a párja, 4. vezeték pedig a világítás. (Ilyen nincs a rádió csatlakozójában.) Melyiket hova kell kötni, hogy a rádió működjön? Előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Imi - 2018-12-08 18:42:19
Válasz erre a hozzászólásraSAL VB4100

Üdv! Vásároltunk egy SAL VB4100 autórádiót egy '95-ös Seat Cordobába. ISO csatlakozás megvan, de máshogy van kötve, mint ahogy a rádióé. A test és + megvan, az autóban nincs gyújtás által vezérelt kábel. Van viszont világítás által vezérelt, az meg a rádió csatlakozóján nincs. 4 szálas vezeték van. Hogy kössem, hogy működjön a rádió? Köszönöm előre is.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Imi - 2018-12-08 18:46:42
Válasz erre a hozzászólásraSAL VB4100

Üdv! Vásároltunk egy SAL VB4100 autórádiót egy '95-ös Seat Cordobába. ISO csatlakozás megvan, de máshogy van kötve, mint ahogy a rádióé. A test és + megvan, az autóban nincs gyújtás által vezérelt kábel. Van viszont világítás által vezérelt, az meg a rádió csatlakozóján nincs. 4 szálas vezeték van. Hogy kössem, hogy működjön a rádió? Köszönöm előre is.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Imi - 2018-12-08 18:51:20
Válasz erre a hozzászólásraMotor inditásakor újra bootol

Szia, Daewoo Lanos-ba beépitésre került egy androidos fejegység Iso átlakitó segitségével. Valamiért a minden egyes motor indításánál kikapcsol a fejegység és a rajtalévő Android teljesen előröl bootolni. A beállítások érdekes mód megmaradnak, de nem normális, hogy nem marad készenléti módban. Ugyanilyen típusú fejegység került már már be más autó típusba és ott nem volt vele ilyen probléma. Esetleg cseréljük fel az ACC és az állandó + szálat? Köszönöm

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gábor - 2018-12-08 19:53:52
Válasz erre a hozzászólásraNissan iso csatlakozó átalakító

Szia! Érdeklődni szeretnék,hogy vettem egy Nissan iso csatlakozó átalakító kábelt, összedugtam a eredeti csatlakozóval,de semmi nem történt, Se kép se hang, fel sem villant, minden sötét maradt. Ez előfordulhat-e vagy rossz a multimédia? Válaszod előre is Köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Attila - 2018-12-25 08:31:27
Válasz erre a hozzászólásraNissan iso csatlakozó átalakító

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! A csatiból nem lóg ki üressen egy fekete vezeték? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-12-25 19:42:36
Válasz erre a hozzászólásraCsatlakozó,vagy fejegység gond?

Szia! Vásároltam egy renault trafic-ot és gondoltam kicserélem a gyári rádiót a régebben vásárolt jvc kd lx 3r rádiora. A gond az,hogy a gyári rádión a szabvány csatlakozó mellett még van egy joval kisebb is.Nem tudom,hogy a kormányvezérlő,vagy a rádió fölötti kijelzőé lehet?Létezik ilyen specialis átalakitó,vagy egyszerüen a jvc még ezt nem tudja? előre is köszi! üdvanyi!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hajdu Sándor - 2018-12-27 15:14:54
Válasz erre a hozzászólásraCsatlakozó,vagy fejegység gond?

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Pontosan milyen évjáratú az autó? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-12-27 17:20:35
Válasz erre a hozzászólásra2007.December

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hajdu Sándor - 2018-12-28 08:46:46
Válasz erre a hozzászólásratamas.pandur

tamas.pandur


Harta
Hozzászólások: 3
Reg.: 2018.12.27.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia,

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
tamas.pandur - 2018-12-28 14:42:25
Válasz erre a hozzászólásratamas.pandur

tamas.pandur


Harta
Hozzászólások: 3
Reg.: 2018.12.27.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia, 2008-as Aveo.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
tamas.pandur - 2018-12-28 14:42:57
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió más csatlakozó

tamas.pandur

tamas.pandur


Harta
Hozzászólások: 3
Reg.: 2018.12.27.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Kedves Autohifi, Az alábbi problémám van: Autóm Chevrolet Aveo 2008, a rádió amit kaptam Pioneer MVH-29BT. Az autóban levő csatlakozó dupla, a rádióhoz kapott az csak egyszeres csatlakozó, tehát a kettő különböző. Mi a teendőm? Sajnos képet nem enged csatolni, pedig lefényképeztem. Köszönöm szépen:

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pandur Tamás - 2018-12-27 18:39:42
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió más csatlakozó

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6914
Reg.: 2008.01.01.
5920 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Ez kell hozzá: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-12-28 16:21:56
Válasz erre a hozzászólásracsini52

csini52


Szentendre
Hozzászólások: 1
Reg.: 2018.12.28.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! A tanácsodat szeretném kérni. Nekem 2006 Skoda Oktávi autóm van. A gyári ISO csatlakozón 5 darab érintkező van: 2 a Canbuszhoz 1 test (föld) 2 pedig direkt pozitív. Tehát a gyújtás nem befolyásolja. Eddig egy Stream típusú rádió volt benne, és jól működött, most egy multimédiás fejegységet akarok betenni helyette, amihez adtak megfelelő ISO csatlakozót. Gondolom, hogy nem lesz gond a fejegység csatlakozásakor, mivel nem úgy működik, mint ahogy leírtad a csikkedben. Válaszodat előre is köszönöm. Üdv. Csini52

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
csini52 - 2018-12-30 12:01:20
Válasz erre a hozzászólásraElőző oldal5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Következő oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése, autórádió bekotése, ford iso csatlakozó, fiat punto 1 autórádio iso csatlakozo egyforma?, rd3 autórádió csatlakozó, iso csatlakozó bekötése autóhifi, skoda iso csatlakozó átalakító, sal wb 2000 autórádió bekötése, alfa 159 autorádió bekötés, autórádió bekötési rajz, autórádió bekötése rajz

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


Sorento 00:01: Hello! Észrevétel! Ez a fejegység rosszul van kiírva, mert nem tartalmaz DVD egységet és 1 ...
Macrom M-AN1000 Android multimédia monitor 2din DVD autórádió monitorral
WB88 23:31: Szia!! Van egy 2005ös Citroen Berlingom. Szeretnék az autóba egy mélynyomót. Viszont elég sokat ...
Segítség autóhifi választáshoz
21:01: Üdv .. sikerült valamit a képekről ..kibogozni ...
ACV 1046-01 Citroen peugeot hangszóró csatlakozó
19:32: Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora felbontású a 3,5" TFT/LCD kijelző? Billenthető, lecsukható -e ...
Golden Eye Tolatóradar és tolatókamera 3,5" TFT/LCD kijelzővel Tolatókamerák és tolató radarok
Autohifi City 17:58: Szia! Fel tudsz holnap ...
Fiat Stilo Connect Nav + and Xcarlink
Profi10 19:57: Szia! Kérhetek egy magyar nyelvű utasítást a nálad vásárolt kmm-bt 305-höz? Üdv Bíró ...


Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

tataratatata 14:46: Helló Zsolt!
Vásároltam egy új autórádiót és nem tudom, hogy mire kössem az """amplifer control wire"""szálat!
A régin nem volt ez.
Talán direct 12v-ra, vagy az ACC-re kellene?
Kérlek segíts!
Köszi, a segítséget.
Üdv: Zoli

Autohifi City 18:32: Szia!
Egy jelszint átalakítóval megoldható a dolog:
[katt]
Üdv.
Sziasztok! Segítségre volna szükségem.A témában elég laikus vagyok, de megpróbálom a legegyszerűbben leírni a problémámat. Van egy dusterem, amiben gyári 2din fejegység van, valamint egy, a régi autómból megmaradt Sony erősítőm. Szeretném beszerelni az erősítőt az autóba, azonban a fejegységemen nem tudom csatlakoztatni azt (nincs RCA kimenet, azt hiszem így hívják). Van-e valami megoldás erre, vagy halott ötlet és fejegységet kellene cserélnem. A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Lajos
Sziasztok!
DNX4230Bt-m szivat mostanában, a navigáció nem akar elindulni, egy fehér háttérre bedob egy üzenetet, hogy a kezdő képet nem tudja betölteni(amin az az üzenet szerepelne, hogy menet közben ne használjam a GPS-t és lenne egy elfogadó gomb, ami nem tud megjelenni. Mitől lehet ez?
Köszönettel: Jimbo
Szia!
Vettem egy használt Kenwood kmm122y fejegységet. direktbe kötöttem a piros és sárga vezetéket biztosítékokkal az aksira bekötéskor szikrázott gondolom nem lenne ez baj mivel fogyasztó. kikapcs majd reset és ettől a biztosíték elszált kicseréltem 1,5 A ra és igy müködött a rádió rendesen. De lekapcsolt bekötött állapotba rámértem az aksira 13,60 majd egy félóra mulva újra mértem már csak 13,45 és igy tovább az idő múlásával szívta az aksit. A kérdésem az hogy a fejegység lehet e zárlatos ha igen hogy lehet megállapítani? vagy más bekötést alalmazva ez a jelenség megszűnhet.

Autohifi City 21:57: Szia!
Hívj fel Kedden.
06704506440
Üdv.
Üdv Zsolti!2001-es Reneault Megan scénic 2.0 gépkocsiba gyári új rádió került beszerelésre de nincs meg a kód valamint az antenna letört melyet ki kellene cserélni meg kellene oldani a . problémát. Tudnál esetleg időpontot mondani mikor keresselek fel. Üdvözlettel. Gulácsi Gyula Tel +36303767761
Autohifi City 20:25: Szia!
A biztositék tábláról kell vinni a rádióhoz.
Üdv.
Üdv.Van egy skoda fabia 1,4 2008-as.A gyári rádiót szeretném kicserélni egy HD MP5 2 dines rádióra megvettem hozzá a csatlakozót ISO kell a rádiohoz.A gond az hogy nem találok 12 voltot amit csak az gyújtás után kapna így nem kapcsol ki a rádió kijelzője és két nap alatt lemerití az aksit..Van megoldás vagy új vezetéket kell bekötni? Kösz a választ
Szia!
Egy régi Fiat Punto I-be szeretném a gyári ajtó hangszórót kicserélni egy jobbra (meg mert amúgy is elöregedett és zörög). A rendszer gyárilag 6 hangszórós, elöl van 2 csipogó és hátul van két kisebb hangszóró a kalaptartóban. Az ajtó hangszórón 16 (?) cm-es és egyutas (mármint önmagában egyutas).
Mit ajánlasz? Van aki azt mondta, vegyek bele kétutas hangszórót, nem lesz belőle baj.
Köszönettel:
Ákos
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


fustiistvan Hangminőség autóhifije
pioneer autóhifi
Pisti666 Normál autóhifije
sal autóhifi
Puppyka Normál autóhifije
autóhifi
Puppyka Normál autóhifije
autóhifi
Ordas92 Normál autóhifije
autóhifi
További autóhifi rendszerek...

Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


andraas
andraas
Ajka

Molnár72
Molnár72
Sopron

Vikócika
Vikócika
Ludányhalászi

Tibor 1965
Tibor 1965
Jászkarajenő

bmarton
bmarton
Őrbottyán