Kedves Látogatóm! Október 27,28,29-én technikai okok miatt üzletünk zárva lesz és ezidõ alatt a csomagfeladás is szünetel. A rendeléseket fogadjuk, de a csomagfeladást csak hétfõn tudjuk megkezdeni.
AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

eladó mélyláda, aux in passat b6, honda civic rádió, alfa romeo, renault megane hangs, voicekraft eger, Dupla DIN, subwoofer, auto hifi debrecen z, racing bazár

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók

Autóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Túl hangos a csipogó? Ordít és kellemetlenül szól az autóhifi első szett magassugárzója? Kevés a közép? Gyakori gond ez is az autóhifi rendszereknél, de viszonylag egyszerűen meg lehet oldani az esetek többségében...

Ennek legtöbbször az oka, hogy a legtöbb első szettet úgy
gyártják (főleg az olcsóbbakat), hogy nem autóban, hanem egy szobai hangfal szerű próbadobozban állítják be a hangváltót, vagy ennek segítségével válogatják össze a hangszóró készletet.

Ebben az esetben a szett magas és közép hangszórói egymás mellett lesznek és mindkettőt egyforma hangerővel fogod hallani.

Az így készült első szettek gyönyörűen szólnak...

...a demófalban, de az autóban már nem.

Egy jó első szettnek tompán kell szólnia a demófalban, csaknem eltúlzott középtartománnyal!

A demófalban ugyanolyan hangerővel, azaz kiegyenlítetten hallod a közép és magassugárzó hangerejét, így könnyen megvásárolhatsz egy jó loudness-es hangot, csilingelő, tisztának tűnő magas tartománnyal, ám az autóban egy ilyen szett kellemetlen meglepetést fog neked okozni.

Miért?

Mert a magassugárzó közel lesz a füledhez a műszerfal tetején, amit ezután is akkora hangerővel fogsz hallani, mint az üzletben, de a középsugárzó az ajtókárpit alá eldugva, nem a füled felé irányítva nem lesz elég hallható.

Az eredmény?

A középsugárzód hangját sokkal halkabban hallod és úgy érzed, hogy ordítanak a magasak.

Több megoldás is létezik a magassugárzó hangjának a megszelídítésére, többnyire ezek kombinációi vezetnek el az ideális, neked is tetszetős hanghoz.
 


1. Megoldás a hangos magassugárzóra
Helyezd el jól a magassugárzóidat

A legtöbb első szettet, tévesen úgy szerelik be az autóhifi szerelők, hogy a magassugárzó a vezető füle felé, az utasok felé, vagy felfelé a szélvédő felé van irányítva.

A magassugárzókat helyesen az A oszlop tövébe, kicsivel fülmagasság alatt kell elhelyezni csaknem EGYMÁSSAL SZEMBE FORDÍTVA.

Ennek köszönhetően nem csak megszűnik az ordítás, hanem kellemesebben hallgatható lesz a hang, valamint jó minőségű szett esetén a színpadkép is létrejön az autóban.

Mi a színpadkép?
Ha jól vannak elforgatva a magassugárzók és jó minőségű a szett, akkor azt kell észrevenned, hogy a zene leválik a hangszórókról. Nem a hangszórókat fogod hallani, hanem a különböző hangszerek hangja a hangszórók körüli térből fog érkezni. Jó minőségű autóhifi és megfelelő zenék esetén szinte újjal rá tudsz mutatni majd a zenészekre, valamit az is érezhető lesz, hogyan helyezkednek egymás mögött a zenekar tagjai.

Hogyan tudod megtalálni a jó beállítást?

A beállítást célszerű sok próbálkozással és meghallgatással elvégezned.
Egy barátoddal ülj be az autóba és fogjátok meg kézben a magassuárzókat úgy, hogy Te megpróbálod a fejed abban a hallgatási pozícióban tartani, ahol majd ülni fogsz az autóban.
Próbáljátok olyan pozícióba hozni a magassugárzókat, ahol nem bántó a hang, a zene leválik a hangszórókról és létre jön a fent leírt színpadkép.

Ha megvan a jó pozíció, akkor csak rögzíteni kell a hangszórókat és kész is.
 


2. Megoldás a hangos magassugárzóra
Állítsd be rendesen a passzív hangváltót

A legtöbb első szett hangváltóján van mód a magassugárzó lehalkítására. A beállítási lehetőséget, vagy egy kapcsolóval oldották meg a hangváltó fedele alatt, vagy ugyanitt egy átrakható jumper-el, vagy több csatlakozást alakítottak ki a magassugárzó bekötésénél.

Általában 2-3 fokozatban állítható a magassugárzó hangereje, van ahol lentről felfelé 0, +2, +3-mal jelölik és legtöbbször -3, -2, 0-val jelölik a magas hangerejét.

Többnyire a leghalkabbra kell állítani, de érdemes meghallgatnod több beállítással is.


3. Megoldás a hangos magassugárzóra
Tedd szabaddá a középsugárzóidat

A legtöbb autóban annyira mélyen el van rejtve a kárpit mögé a középsugárzó, hogy a kárpit és a rács rengeteget tompít, halkít a kozépsugárzók hangján.

A másik probléma, hogy az ajtóban lévő középsugárzók nem a fül irányába, hanem az ember bokája irányába szólnak.

E két tényező miatt sokkal halkabban fogod a középsugárzók hangját hallani, így csak a magas hangszórók ordítását hallod.

Ilyenkor a megoldás, egy kárpit alatti hangszóró kiemelő gyűrű, vagy egy ajtópanel elkészítése lehet a megoldás.

Az ajtópanelt mi is el tudjuk neked készíteni, de ha magad akarod megcsinálni, akkor itt lesz hozzá egy segédlet.

Az ajtópanel, kiveszi a kárpit mögül a hangszórót és a fülek irányába fordítja azokat, így az már megfelelő hangerővel tud szólni.


4. Megoldás a hangos magassugárzóra
Vannak első szettek, amelyek menthetetlenek

Az olcsóbb kategóriájú, gagyi első szettek esetében, sokszor nincs tervezés. A hangszóró szettet összedobálják Kínában csinálnak neki puccos dobozt jó marketinggel és barátságos árcédulával.

Előfordulhat, hogy az első három módszer együtt sem segíthet egy hangszórón, mert bár az papíron „sokwattos”, de a valóságban annyira gyenge és erőtlen a középsugárzója, hogy egyszerűen nem lehet normális hangot kicsikarni belőle.

Ilyenkor csak az segít, ha vásárolsz egy jobb minőségű hangszóró szettet.


5. Megoldás a hangos magassugárzóra
Drágább szettek is lehetnek vékony hangúak

Nagy különbségek vannak első szettek között, még a magasabb árkategóriában is. Minden cég más filozófia szerint készíti a szettjeit, ennek köszönhetően totál másképpen szólnak a Focal, Morel, Rainbow, stb... prémium márkák hangszóró készletei.

A legtöbb üzletben nincs lehetőség a magasabb árkategóriából sok lehetséges versenyző összehasonlítására, ezért érdemes kikérni, szerelők, autóhifi versenyzők véleményét, vagy igyekezni kell minél több autót meghallgatni.

A különbségek óriásiak, - tudom, mert nekem volt szerencsém a saját autómban letesztelni sok 100.000 Ft feletti szettet – tehát érdemes itt is hallgatózni, mert még ilyen árkategóriában is találtam, olyan vékony hangú első szettet, amit azonnal kihajítottam az autóból...
 (12 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: AUTOHIFI tipp, magassugárzó bekötése, autohifi magassugárzó bekötése, magassugárzó, magassugárzó választás, a oszlop magassugárzó beépítés, túl hangos renault, jblgt04magas hansugárzó, autóhifi magas hangsugárzó bekötés, házilag beépitheto hangos

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így előre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifiről... Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?


Roli

Roli


Csengersima
Hozzászólások: 10
Reg.: 2012.09.23.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
sziasztok van egy kis problemam a tegnap vettem eszre hogy a bal oldali magassugarzom sokkal halkabban szol mint a jobb oldali es nemtudom mitol lehet kb 2 honapja szereltem be az uj elso szettemet egy In Phase [katt] a szuro pedig mind a ket oldalon kozepre van allitva mi lehet a problema help valaki ....

(3 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Roli Roli - 2012-12-01 21:19:47
Válasz erre a hozzászólásraSprinterbe zene?!

Helló! Érdekelnének okos tippek,hogy a merci sprinterbe,miként lehet minőségi zenét csinálni?
Köszi!Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Molnár Sándor - 2013-05-28 14:00:40
Válasz erre a hozzászólásraSprinterbe zene?!

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia!
Milyen évjáratu a sprinter?
Személy vagy teher?
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-05-28 15:29:07
Válasz erre a hozzászólásraÉvj:2005 (313CDI),személy(maxi).Nem szeretem,ha üvölt a zene-inkább a jó hangminőség érdekel!Most vettem bele egy KENWOOD cd-rádiót,ehhez kellene valami "hang"!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Molnár Sándor - 2013-05-28 18:24:26
Válasz erre a hozzászólásraSprinterbe zene?!

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia!
Ahoz, hogy igazán jó zene legyen az autódban mindenképpen komolyabb átalakítás szükséges.
Első lépésben ki kell szigetelni az első ajtókat és be kell rakni egy jó minőségü 16-os szettet.
Például ezt:
Vagy ezt:
Szükséged lessz egy jó minőségü zárt ládára. Az autó méretei miatt én egy 30-ast javasolnék.
+ 13500Ft hozzá a láda.
Továbbá egy jó 4ch erősítő mely ezt a két komponenst megfelelően meghajtja:
Tudom, hogy nem kis beruházás de ez egy olyan összeállítás melyet éveken át szivesen fogsz halgatni.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-05-29 20:39:54
Válasz erre a hozzászólásraSüti

Süti


Eger
Hozzászólások: 1
Reg.: 2013.07.16.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Heló!
Van egy 96-os A4-es em szeretnék bele valami zenét ami szépen szól!- nem azt szeretném hogy hallják hogy közeledek....
Szóval ami most van:
Alpine 9847 R cd-s fejegység
Magnat 16 cm-es elsőszett (ajtók kiszigetelve)
Magnat 3utas ovál hangszóró
Dragster 30cm-es zárt láda
Sherwood 50x4 4 csatornás erősítő bár szerintem haldoklik. 
Amit szeretnék csomagteret kiszigetelni mert eléggé dobozhangja van.
És a zavaróan hangos magassugárzó problémát megoldani. (olvastam a tippeket)
Kérdésem az lenne hogy ez az összeállítás lehet-e alkalmas az elképzelésemhez.
Mit javasolna min kellene változtatni?
 
Köszönettel.üti.
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Bukta Péter - 2013-07-15 21:41:33
Válasz erre a hozzászólásraelső szett

 Szia!
Kinéztem egy Hertz dsk165 szettet.
Érdeklődnék, mi a tapasztalat?
Mélyet rendesen adja, magasak milyenek?
Piezó a magassugárzó talán, az mennyire jó?
Mennyire ajánlott erősítővel való meghajtásra?
Jó ez a szett, vagy inkább jóbbat keressek hasonló árban?
Köszönöm

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szilágyi Attila - 2014-03-03 18:11:00
Válasz erre a hozzászólásraMelyik varriacio a megfelelobb?

 Udvozlom!
Egy kis tanacsot kernek hangszoro csere ugyeben Mazda 323p lecsapott hatsoval A3 audira hasonlito kasztni.
Jelenleg elol egy 13cm-es hangszoro par,hatso ules mellett,16cm oval(amit valaki egybe kotott a fejegysrgre).Valamint a kalaptarton egy-egy 20cm-es blaupunkt kozep+magas csoda szol erdekesen.
A fejegyseg vmi nevesincs dolog volt,elso kimenetere a negy hangszoro volt kotve,a hatsokra a blau szett.
Egyenlore lett vasarolva egy clarion cd nelkuli f.egyseg FZ501e ,a kozepso hangszorokat lekotottem,maradt elso ajto,kalaptarto...eleg gyatra.
Mac audio olcsobb hangszoroiban gondolkodnek,de 69.2 oval kalaptartora ,elore ebben az esetbe mi keruljon? Vagy komponens 16os az elso ajtoba es csipogoval elvezhetobb hangkepet kapnek?
Egyenlore erosito es melylada nemtud szoba jonni.
Lehetosegekhez kepest valami szep ,testes hangzast szeretnek kapni,amit a magno tud nyujtani
Tanacsaikat,tapasztalataikbol elore is koszonom

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Janos - 2015-01-22 20:37:38
Válasz erre a hozzászólásraMelyik varriacio a megfelelobb?

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

 Szia!

Én mindenképpen előre 16-os szettet javasolnék, hátra pedig ovál hangszórót.

A kérdés az  lenne, hogy milyen költségkeret van rá?

A Mac Audio-nál van jobb is ugyanabban az árkategóriában.

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-24 16:53:29
Válasz erre a hozzászólásramagassugárzó beállítás

petronasz

petronasz


Szigethalom
Hozzászólások: 0
Reg.: 2015.05.02.
1 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Tanácsot szeretnék kérni a magassugárzók beállításával kapcsolatban.
Aktív a rendszerem (fej: pioneer p88rs, erősítő: JBL GTO 755.6, sub és mélyközép JBL GTO, jó minőségű tápkábel, RCA Stinger Expert), az eddigi GTO (16t) magassugárzókat lecseréltem Hertz ET 26.5 magassugárzókra. Az A oszlopba raktam őket egymással szembenézve, fül magasságba. A vágás 2.5 Khz-en van 12 dB/okt.-os meredekséggel. Az erősítő 2/3-ra van állítva, a fejegységen 60-ig van osztás. Ha hangosan hallgatom a rendszert 45-55 között akkor tetszik amit hallok mélyközép tartománytól lefelé, viszont a magassugárzóknak enyhén fülsértő hangjuk van amivel nem vagyok kibékülve. Közepes hangerőn nagyon tetszik az egész, csak magasabb hangerőnél van probléma.
Mi az amit elrontottam, hogy tudnék javítani? Rossz a beállításom?
 
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.: Péter

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Brauner Péter - 2015-04-16 21:01:59
Válasz erre a hozzászólásraAktív rendszer

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia!
Holnap hívj fel délelőtt.
Üdv. 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-04-16 21:37:44
Válasz erre a hozzászólásravisít a magas

Volna egy kérdésem, házilag oldottam meg az ajtópanel kiemelőgyűrűjét ami kicsit fül irányába néz, de a magas egy kicsit visít. Pedig azok szembe néznek egymással. Mi a véleményed a szettemről, ami egy Clarion SRU1720S
Előre is köszi a választ!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Pisti - 2015-09-03 18:10:13
Válasz erre a hozzászólásravisít a magas

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

 Szia!

Sajnos ennek a szettnek ez a betegsége.

A hangváltót meg kell buherálni.

A magas előtti ellenállás nagyobb ohm számura kell cserélni.

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-09-03 20:25:12
Válasz erre a hozzászólásramélyláda

 Szia!
Nekem egy F Astra kombim van, amibe egy JVC fejegységhez tettem hertz esk f165-ös szettet.
Ezt szeretném kiegészíteni mélyládával. A hangminőség fokozása lenne a cél a fejegységet kiegészítve.
Ehhez szeretném kérni a tanácsod,gondolom nem kell nekem sok záz vatt, hiszen akkor a mély mindent tú dübörögne.....
Találtam egy kis erősítőt a blaupunkt ema 255-öt, ez esetleg nem lenne alakalmas, hogy adjon mély hangokat nekem a jvc kdx 220 rádiójához? 
És melyik ládát javasolnád mellé?  Vagy melyik erősítőt?
Nagyon köszönöm a segítségedet!
Szép napot!
Tamás

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kecskés Tamás - 2016-04-07 10:20:33
Válasz erre a hozzászólásraMélyláda

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

 Szia!

Az általad kinézett erősítőhöz én egy 25-ös reflex ládát ajánlanék, nagy érzékenységgel.

[katt]

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-04-07 20:01:18
Válasz erre a hozzászólásraFokal auditor r165s2

 Üdv
Egy 1997 es suzuki swiftem van . Az ajtópanel ki lett vágva és oda lett behelyezve a fokal szett.A közèp lábhoz,a magas pedig szintén az ajtóba egy kicsit a kilincs elé.Hátul a kalaptartó meg lett csinálva fából és belekerült szintén fokal márkájú 3 utas ovál . A rádióm egy alpine cde 193-bt . A rádión állítottam a magasat levettem ahogy a beállítás engedi ,de fülsèrtően hangosak a magashangok. Alacsonyabb hangerőnél tökéletes szinkron van szépen szól minden nem harsognak a magasok , ám de ha feljebb veszem a hangerőt mint ha nem ugyan az a rendszer szólna . Ólvastam az itt írtakat ,sajnos már csak az ajtópanel kivágása után találkoztam ezzel az oldallal . Reménykedem benne hogy máshová nem kéne áthelyezni a csipogókat a normális hangzás érdekében ,mert egy nagy juk az ajtón nem egy szív melengető látvány . Remélem tud valaki segíteni a problémámban előrre is köszönöm .  

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Dani - 2016-08-12 00:30:20
Válasz erre a hozzászólásraFokal auditor r165s2

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
 Szia!
Sajnos ennek a szettnek ez a híbája.
Barátkozz vele.
Sajnálom.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-08-12 13:25:13
Válasz erre a hozzászólásraDaewoo

Reacher74

Reacher74


Majosháza
Hozzászólások: 22
Reg.: 2016.09.28.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia Zsolti!
 
Vettem egy pioneer mvh-180ui autorádiot és hozzá egy pionner ts-a 173Ci komponens első szettet. Kérdésem az lenne, hogy egy 2002-es Daewoo lanos sedan autóba hova szereljem a magassugárzókat. A tükörháromszög kilőve manuális az állitás. Én az első ajtó panelbe gondoltam valahova a müszerfal felé az ajtónyító környékére vagy a müszerfalra az "A" oszlop tövébe. Melyik a jobb hely? Hova könnyebb beszerelni.  Várom válaszodat.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Reacher74 - 2016-12-28 18:56:39
Válasz erre a hozzászólásraDaewoo

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

Szia!

Én az A oszlopra szerelném a műszerfal tetejétől kb 3-4 cm-re, és úgy, hogy a két magas, majdnem teljesen egymás felé álljon.

Nagyjából a két magas metszéspontja beforgatva, a sebváltó vonalában metsze egymást.

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-12-28 19:46:35
Válasz erre a hozzászólásraFocal rse-165

Szia!
Van egy 3 ajtós g astrám,olyan problémám van vele,hogy ha nagyon feltekerem a hangerőt a magas hangok elég bántón ciceregnek mit lehetne vele tenni?
Minden a gyári helyre van bepréselve.
Fejegység ioneer MVH-S 100UI
Első szett:Focal Rse-165
Szeretnék később hátra egy Audiosystem mcx 130 evo párt.Ez mennyire jó ötlet?

Esetleg a fejegységen tudok valamit állitani?
Előre is köszönöm a választ!
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Ricsi59 - 2018-03-04 16:13:35
Válasz erre a hozzászólásraFocal rse-165

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 8090
Reg.: 2008.01.01.
6553 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői

 Szia!

Maximum azt tudod csinálni, hogy a hangváltóban lévő ellenállást kicseréled nagyobb értékűre.

Hátra pedig mindenképpen ugyan úgy Focal kellene.

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-03-04 17:37:15
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?, házilag beépitheto hangos, autóhifi magas hangsugárzó bekötés, jblgt04magas hansugárzó, túl hangos renault, a oszlop magassugárzó beépítés, magassugárzó választás, magassugárzó, autohifi magassugárzó bekötése, magassugárzó bekötése, AUTOHIFI tipp

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


13:56: Üdv. 2015 Audi A6 Avant 4G/C7 facelift-be keresnék műszerfal közepére hangszórót ill. a két első ...
Ground Zero GZIF 4001FX 10 cm-es autóhangszóró
13:34: Kérdésem a következő lenne, hogy volna nekem egy E39 touring 2000évjáratu autóm, es ebbe szeretnék ...
Phonocar 4/023 Autospecifikus AUX adapter és Bluetoot egység
17:51: Szia Tanácsodat szeretném kérni hogy ez a sony erősitő elegendő lenne egy pioneer Tsa 6960f ...
SONY XM-N1004 4 csatornás autóhifi erősítő
kopasz1205 08:19: Köszi,szépen,akkor az marad. ...
kopasz1205
Autohifi City 07:50: Szia! Nagyon jó, viszont ha igazán jót szeretnél az esetleges későbbi fejlesztésekhez akkor ezt ...
kopasz1205
kopasz1205 20:33: Szia! Az király! A fejegységről mi a véleményed? Kenwood KMM306Bt. Köszi, L. ...
kopasz1205

Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Hello!

Hatha mar belefutottal valami hasonloba.

Pioneer AVIC-Z830DAB, egy honapos keszulek.

Az AV input valaszto kepernyore bokve elkezdi ciklikusan frissiteni az elerheto forrasok listajat, es minden frissitesnel kulonbozo elerheto elemeket mutat.

A ket lista kozotti kulonbseg az USB1, USB2 es a Wifi Audio elemek, melyek nem szerepelnek az egyik listaban.

Ez magaban is eleg zavaro, mert megneheziti a listaelemek kivalasztasat (atrendezodik a lista ugyeber, nah psze pont akkor amikor boknel), de ami nagyobb baj, hogy iszonyatosan be is lassul a masina, neha le is fagy, csak ki/be kapcsolas segit.

Az, hogy van e egyseg bedugva az USB poortokba, az nem szamit, viszont a Wifi kapcsolata is elkezdett bizonytalankodni, sokszor nem hajlando kapcsolodni a telefonhoz, tobbszori probalkozas utan sem.

Valami tipp esetleg?

Elore is koszi!
Üdvözlöm!
Van egy Sony CDX-G1300U autós cdrmagnóm és szeretnék hozzá egy tápkábelt ami EU szabvány szerinti csatlakozós. Milyen lenne jó hozzá? Köszönöm.
T. Autóhifi City! Ezt a típusú terméket szertném beépíteni, egy Mercedes Sprinter 2010-es 519be és egy Renault Trafic 2007-be, beépítő kereteket illetve a Renaultnál a kormányvezerlőt tud e ajánlani? Továbbá szeretném kérdezni, hogy a termékhez van e gyárilag csomagolva mikrofon vagy egyátalán kell e hozzá, mert a bépített elegendő? Az autó ment zaja miatt én lehet tennék, ha van. Köszönettel: Németi Róbert
Autohifi City 09:32: A szerviz könyvben benne kell lenni a kódnak.
Ha az nincs, akkor alvázszám alapján az Opel-től.
Üdv.
szia. sanyi vagyok.van egy opel corzám 2014-es. akkut kellett cserélni és azota nem működik a multimédiás rendszer, mert nem ismerem a kódot hogyan tudnám ki kódolni.
Autohifi City 07:40: Szia!
Mik az elvárások a készülékkel szemben?
Üdv.
Sziasztok!
1999-es Ford Ka-ban szeretném kicserélni az autorádiót. Melyiket ajánljátok?
Köszönöm
miért van kint olyan termék ami már nem kapható??
Autohifi City 14:27: Ha van kint a gyártónál akkor kb 1 hét.
Üdv.
Gyumadár 19:37: Szia! Ha megrendelnék egy Helix v eight dsp mk2 erősítőt, mennyi idő alatt jut el hozzám?
Köszönöm!
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


kopasz1205
kopasz1205
Gyál

kaszas0623
kaszas0623
Budakeszi

Rohmann
Rohmann
Budapest

gr3ddy
gr3ddy
Budapest

Hofi
Hofi
Budapest