AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERÕSÍTÕ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi keresõ


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

mercedes w203 2 din, cdt cl-6c, cd adapter, audison, opel corsa b, szerviz, mac audio, ov?l aut?hangsz?r, bmw e36 touring hang, thesis

Autóhifi gyártókAutóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végzõ partnereket keresünk a következõ városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért kell az autóhifi RCA és hangszóró kábelezésre is odafigyelned? Vastag kábel a jó kábel? Mi alapján érdemes autóhifi RCA és hangszóró kábelt választani? Mennyit érdemes autóhifi kábelezésre költeni?

A legtöbb autóhifi tulajdonos azt gondolja, hogy az RCA és hangszóró kábelnek csak vezetnie kell az áramot és kész.

Ennél azért sokkal többrõl van szó. Még a legvékonyabb hangszóró kábel is képes vezetni, akár 220V-ot is, akkor miért ne tudna megbirkózni azzal a csöppet sem rázós feszültséggel, ami a hangszórókhoz kígyózik. Meg tud birkózni, de nem is ez a fontos.

 

 

A különbözõ árú autóhifi RCA és hangszóró kábelek másként szólnak

Ellentétben a hiedelemmel, a kábelezésnek ugyanolyan fontos szerepe van egy komplett autóhifi rendszer hangjában, mint a fejegységnek, erõsítõknek és a hangszóróknak.

Ahogy ez utóbbiaknak is, az autóhifis RCA és hangszóró kábeleknek is jellegzetes hangjuk van. Ha nem tapasztaltad még „a saját bõrödön”, akkor megdöbbentõ élményben lehet részed, ha ugyanazon rendszeren összehasonlítod egy 200.- Ft/m és egy 2000.- Ft/m áru hangszórókábel kábel hangját.


Ne hidd azt, hogy ehhez „vájt fül” szükséges, Te is könnyen meghallod a különbséget kábel és kábel között.

 

Nyilván egy nagyon olcsó és gyenge hangú rendszeren nem fogod igazán észrevenni a kábelek hangja közti különbséget, hiszen a többi elem már akkorát ront a hangon, hogy a kábelek okozta hangzáskülönbségeket már nem hallod meg.
 

Amennyiben viszont jó autóhifi rendszered van, a különbségek óriásiak lesznek a különbözõ árkategóriájú autóhifi RCA és hangszóró kábelek esetében.

 

 

Az olcsó kábelezés lerontja egy jó autóhifi hangját


Hiába adsz ki sok pénzt erõsítõért és hangszórókért a jó hangzás érdekében, ha a rendszer színvonalához képest gyenge minõségû kábelezés még mindig rányomja bélyegét a hangra. Ez fordítva is igaz. Kellemesebben szólhat egy egyszerû rendszer komoly kábelekkel, mint egy drágább, hanyag kábelezéssel.
 

 

Miért nem költenek a legtöbben jó autóhifi kábelezésre?


Egyszerûen nem volt bevett gyakorlat a kábelekre költeni, hiszen a kezdõ rendszerek (gyermekkori minihifi) és a régi szobai hifitornyok nem szóltak olyan jó minõségben, hogy a kábelek hangja érezhetõ legyen.

 

Régebben azért nem szántak gondot a rendszer eme részére, mert úgy gondolták, hogy a kábelezésnek csak a jelek vezetésének funkcióját kell ellátnia. Ezt a funkciót még a legvékonyabb, legolcsóbb egyszerû vezeték is ellátta, a rendszer kész volt és szólt is, ezek után, ha nem volt valaki elégedett a hanggal, akkor következett az erõsítõ vagy hangfalcsere.

Ezt követõen tovább fejlõdött a gyakorlat, hiszen a komolyabb rendszerekben hallható javulást okozott, ha kicserélte az ember a gyárilag cérna vastagságú vezetéket egy vastagabb hangszórókábelre.

 

Ezt követõen a hifi világában valamilyen szinten kereslet kezdett mutatkozni a vastagabb 1,5 mm vagy 2,5 mm vastagságú kábelek iránt. Csodálkozva is néztek akkoriban a mûszaki üzletek eladói azokra, akik „kevésWattos” rendszerükhöz vastagabb kábeleket kerestek.

Ezek után "divat" lett a vastag kábel, minél igényesebb volt valaki, annál vastagabb kábellel kényeztette rendszerét. Megjelentek a 4 mm-es és 6 mm-es hangszóró vezetékek, valamint a gagyi cégek vastag burkolatú kábelei, amelyek ránézésre több, mint 6 mm vastag vezetéknek látszottak azzal az apró hibával, hogy nem a belsõ rézhuzaltól voltak „kövérek”, hanem az eredetinél többször vastagabb szigeteléstõl.

 

 

Nem a vastag autóhifi hangszóró kábel a jó kábel...


Ugyanúgy, ahogy nem feltétlenül a nagy hangfal a jó hangfal és ugyanúgy, ahogy nem feltétlenül a nagy erõsítõ a jó erõsítõ, a kábeleknél sem csak a vastagság a legfontosabb.

Nem mindegy a kábel vezetõjének a minõsége sem, manapság rengeteg, különféle technológiával készült kábel létezik, áruk elérheti méterenként akár a százezer forintos nagyságrendet is, vastagságuk akár a kerti öntözõcsövek méretével is vetekedhet.

Mind más és más filozófia szerint készül, hangjuk ugyanúgy különbözhet egymástól mint, ahogy azt, a hangszórók esetében már te is tapasztalhattad.

Megfelelõ kábelválasztással így sokat javíthatsz már meglévõ rendszereden, vagy kompenzálhatod annak esetleges hiányosságait.


Mennyit érdemes autóhifi RCA és hangszóró kábelekre költened?

Egy körülbelül 100-180e Ft., összértékû rendszernél, ahol...

az erõsítõ (4csatornás) 30-50e Ft.,

a hangszóró szett 20-30e Ft.,

a mélysugárzó 20-40e Ft.

és a fejegység 30-50e Ft. értékû

nem fog csodát tenni egy méregdrága RCA, vagy hangszóró kábel, itt csak arra érdemes ügyelni, hogy ezek megfelelõ minõségüek legyenek.

RCA összekötõ kábelnél ez kb. 2500Ft./5m, hangszórókábelnél 200-500Ft./1m.


Egy komolyabb (200-390e Ft.), minõségi zenehallgatásra is alkalmas autóhifi összeállításnál már, ahol...

 

az erõsítõ (4csatornás) 60-110e Ft.,

a hangszóró szett 38-70e Ft.,

a mélysugárzó 50-100e Ft.

és a fejegység 70-110e Ft. értékû

alaposan észrevehetõek a különbségek, itt

RCA összekötõ kábelre kb. 800-1500Ft./1m, hangszórókábelre 500-1000Ft./m.

 

összeget érdemes elköltened, hogy az autóhifi rendszered tényleg úgy tudjon megszólalni, hogy a kábelek ne rontsák le az erõsítõd, az elsõ szetted és a fejegységed hangját.

 

A tapasztalt autóhifisek, úgy választanak kábelt, hogy a lehetséges jelölteket meghallgatják a kész rendszerükben és amellett teszik le voksukat, amellyel a legjobban szól az autóhifijük.

 

Bármilyen kérdésed van az autóhifid kábeleinek kiválasztásával kapcsolatban, hívj, vagy kérdezz itt...(15 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: autóhifi tápkábel elosztó, autóhifi tápkábel bekötés, autóhifi kábelezés tippek, volkswagen golf 4 hangszóró kábel, vékony vagy vastag hangszóró kábel, autóhifi kábelszett mekkora biztosíték, rca kábel autóhifihez, autóhifi kábel, elado rca kábel autoba, autóhifi hangszórókábel

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így elõre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifirõl... Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?


erösítõ

Szia Zsolti!
 
Van egy tízéves rendszerem:
-Fejegység, Blaubunkt Paris 169 rcm
-Blaupunkt 10-es cd tár
-4 Szett DLS hangsz.
-37 l Mac Audio subláda
-Crunch P4 125 , 500 w erõsítõ
Az elsõ két szett , meg a láda van az erõsítõn.Eddig szépen mûködött. A minap tönkrement a cd-tár, és kiszereltem, valamint lecseréltem a fejegységet egy pioneer DEH-1420 UB-ra. A beszerelés utánni napon elszált 2 csatorna az erõsítõn, így már csak a láda szólt róla. Aztán a második nap elszált a másik 2 csatorna is. A kérdésem az lenne , hogy ez mitõl leghetett?
- 10 éves az  erõsítõ, és ennyí volt?
- az új fejegység hibás lehet?
Szerinted mitõl lehetett?
Léci mielõbb válaszolj, mert még 3 munkanapon belül kicseréltethetem a fejegységet a boltban.
 
Várom válszod!
 
Köszönettel:
Tamás
 
 
 

(3 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Németh Tamás - 2012-07-01 14:37:02
Válasz erre a hozzászólásraSzia Zsolti!

VOLKSWAGEN JETTA V 1.9 PD TDI Comfortline Family-m amin gyári fejegység van! a kérdésem az lenne hogy lehet-e rákötni erõsítõt? mert ami volt autónk abban volt és szeretném ebbe is bekötni! az autó 2008/3 havi! válaszod elõre is köszönöm! Üdv: Márk

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Darab Márk - 2012-09-12 09:25:50
Válasz erre a hozzászólásraswift II

mazsola234

mazsola234


Tiszaladány
Hozzszlsok: 4
Reg.: 2012.09.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia 
Kicserélném a gyári fejegységemet egy jvc kw-r 400-ra és az elsõ szettet az általadjavasolt kicx alq 6.2-re.
Az lenne a kérdésem ,hogy a gyári hangszorokábeleket kicseréljem vagy enél akategoriánál nincs nagy jelentõsége.
Üdv Mazsola234

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
mazsola234 - 2012-10-07 11:42:06
Válasz erre a hozzászólásraSwift II hangszóró kábelek

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Itt még nincs jelentõsége, csak esetleg akkor, ha egy 60-80 ezres erõsítõvel hajtod, ott már lesz olyan hangminõség, ami miatt érdemes kábeleket húzni a hangszórókhoz.
 
Ami viszont sokat dob a hangján: Ragassz az ajtód belsejébe bitumenlapokat, konkrétan az egész ajtó belsõ lemezfelületét borítsd be. Óriásit fog dobni a szetted hangján, mert nagyon jó mélyeid lesznek és az egész szettnek teltebb lesz a hangja. 

(2 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2012-10-08 10:06:06
Válasz erre a hozzászólásraKábelek erõsítõhöz illõen

Szia!
Erõsítõ bekábelezéséhez kérek tanácsot. A tápellátás, jelellátás és hangszórók (elsõ szett, mélyláda) kábelezése is érdeklne.
A tápkábel kb. 5 m hosszú lesz, a jelkábelek és hangszórókábelek is ebben a mérettartományben szükségesek, de a mélyládához csak 1-2 méter fog kelleni.
A több komponenst szándékosan nem ismertetem, a kábelezés milyensége és minõsége legyen az erõsítõ teljesírményéhez és hangminõségéhez illesztve, természetesen lehet benne egy kis tartalék.
Két egymástól minõségben és teljesítményben is jelentõsen eltérõ erõsítõhöz is szeretnék kábelezési tippet:
1. Phase Evolution RS4
2. MacAudio ZX4000
Válaszodat elõre is köszönöm.
Üdv:
Keeper
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Keeper - 2012-11-29 09:54:58
Válasz erre a hozzászólásraKábelek erõsítõhöz illõen

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia! Én mind a két erõsítõhöz 20-as tápot javasolnék. A hangszóró kábelbõl több lehetõség is van. Szerintem ezeket lenne érdemes beépíteni: [katt] [katt] A subhoz ped ez lenne jó választás: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2012-11-29 11:04:28
Válasz erre a hozzászólásra Szia!
Köszönöm a választ. Már csak a fejegység és az erõsítõ közötti RCA jelkábelre szeretnék kérni egy ajánlást (5-6 méter). 
Üdv:
Keeper

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Keeper - 2012-11-29 13:33:22
Válasz erre a hozzászólásraKábelek erõsítõhöz illõen

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia! Ja igen. Rca kábelbõl ezt használom és neked is nagyon ajánlom. [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2012-11-29 13:49:45
Válasz erre a hozzászólásraKábelezés

Hidirobi

Hidirobi


Békés
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2012.08.19.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia Zsolti!
Szeretnék segítséget kérni a kábelezést illetõen. 
Múltkor rendeltem tõletek egy mac Audio ZXS 4000-es erõsítõt és ehhez szeretném a további kábeleket megvenni. Az RCA az már megvan (Gladen Audio), meg az Y csatlakozó is, mert csak 1 pár kimenet van a fejegységen. 
Az erõsítõn 2db 25A-es biztosíték van. Szeretném, ha ajánlanál nekem tápkábelt, biztosítékházat és biztosítékot hozzá. 
Elõre is köszönöm!
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hidirobi - 2012-12-14 08:54:08
Válasz erre a hozzászólásraKábelezés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Én ezt a kábelszettet venném meg:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2012-12-14 18:42:10
Válasz erre a hozzászólásraKábelek

 Szia!
 
Van egy Astra F sedanom, amibe a következõ hangtechnikát fogom beépíteni:
Fejegység: Pioneer DEH-2200UB
Erõsítõ: Monacor Carpower 4/400
Elsõ Szett: Hertz DSK 165
Mélyláda: Signat Fury 112 BP
 
Én ehhez Audison Connection Firts kábelszettet néztem ki, 20 mm2-es tápkábel keresztmetszettel. Elegendõ lenne ez a választás számomra?
Vagy esetleg mást ajánlasz?
 
Üdv: Imi
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Imi - 2013-01-03 16:01:04
Válasz erre a hozzászólásraKábelek

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Tökéletes a választás. Biztosan elég lesz az álltalad választott kábelszett.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-01-06 10:04:32
Válasz erre a hozzászólásraGyári 2006-os Ford Fiestába RCA kábel bekötése

Csabesz

Csabesz


Kisvárda
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2013.01.13.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Érdeklõdnék, hogy a 2006-os, gyári Ford Fiesta fejegységhez hogyan lehet RCA kábelt csatlakoztatni?
A válaszod elõre is köszönöm.
üdv.: Csabesz!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Farkas Csaba - 2013-01-13 12:53:00
Válasz erre a hozzászólásraGyári 2006-os Ford Fiestába RCA kábel bekötése

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Egy féle képpen lehet rá RCA kimenetet csinálni. Kisjel/nagyjel átalakítóval.
üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-01-13 18:27:16
Válasz erre a hozzászólásraSzia!

Crunch Gergõ

Crunch Gergõ


Tiszalúc
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.05.02.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!

Egyenlõre még csak terv, de van egy Crunch Usa Fatboy X-fat 800 és hozzá egy Crunch erõsitõ 1400watt a fajtáját sajnos nem tudom, Fehér piros az erõsitõ illene egymáshoz ? Válaszod elõre is köszönöm szépen!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Crunch Gergõ - 2013-05-02 10:32:09
Válasz erre a hozzászólásraCrunch

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Megtudnád pontosan mondani az erõsítõ típusát?
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-05-03 16:57:03
Válasz erre a hozzászólásraCrunch Gergõ

Crunch Gergõ


Tiszalúc
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.05.02.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!

Az erõsitõn ez áll: PZ 175.4

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Gergõ - 2013-05-04 13:15:30
Válasz erre a hozzászólásraCrunch Gergõ

Crunch Gergõ


Tiszalúc
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.05.02.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
PoverZone egyébként rájöttem! Válaszod elõre is köszönöm szépen!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szabó Gergõ - 2013-05-07 13:52:37
Válasz erre a hozzászólásraRenault 19 help!

hello Zsolti!
Tanácsot szeretnék kérni , hogy rendszeremet tökéletesebbé varázsoljam, most elég pocsék  !
Van egy renault 19 em.
Egyenlõre van sal voxbox lejátszóm erre kötöttem nagyon alap rca val egy audiobank 4csatis erõsítõt. és magnat superem 3000 ládát és egy magnat 20cm es hangszórókat hajtok az erõsítõrõl.
Nagyon csúnyán bezavar a generátorzaj! Kábeleket szétválasztottam de csak minimálisat javult. Tervezem valami komolyabb árnyékolt rca vásárlását. Az javítana a helyzeten?Melyiket ajánlod?Mivel tudnám még megszûntetni a generátorzajt?
Másik nagy dilemmám a fejegység. tudom alap de ennyi pénzem volt annó. Közben elsõ ajtóban kicseréltem hangszórókat 2.16 os macaudio szettre. Ehhez már végképp voxbox gyenge. Hangja sem szép
Iso csatis a 19em ide a Pioneer mvh350 bt rá lehet kötni? vagy kell vmi átalakítot vegyek?
Köszi a válaszokat elõre is  ! 
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett!
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Renault 19 Music - 2013-05-22 22:57:49
Válasz erre a hozzászólásraRenault 19 help!

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Nem biztos, hogy a kábelezés rossz.
Én elsõ lépésben megpróbálnék egy másik fejegységet ami nem egy nonam.
Nagy valószinüséggel a fejegység viszi bele a zajt.
A pioneert rá tudod kötni mivel a SAL és a Pioneer is ISO csatis.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-05-23 07:17:20
Válasz erre a hozzászólásraFord Escort 1,6

misi30

misi30


Sárszentágota
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2018.10.11.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 szia,
most vetem egy 4 utas erösitöt a szetekhez eben van egy 30 A bizti meg van egy 2 utas a mélyládámnak eben pedig 2 db 25 A bizti.Milyen vastag tápkábelal kösem be az erösitöket meg hogy mindegyiknek külön vigyem a tápot?
a magnomra csak egy rca-t tudok csatlakoztatni hogyan tudnám mind a kétt erösitöt rá kötni?meg milyen rca kábel kell az erösitökhöz ?
üdv:Misi

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Magyar Mihály - 2013-07-25 15:06:20
Válasz erre a hozzászólásraFord Escort 1,6

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Én 20-as tápot használnék, mégpedig ezt:
Rca-ból pedig ezt ajánlanám:
Üdv. 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-07-26 21:20:11
Válasz erre a hozzászólásraFord Escort 1,6

misi30

misi30


Sárszentágota
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2018.10.11.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 
Szia!
 a 4 csatornás erösitöhöz is kellen egy rca.ahoz milyet vegyek ?
meg az erösitökhöz külön vigyem mindegyiknek a tápot vagy elég egy szálon oda vini?
 
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Magyar Mihály - 2013-07-26 23:07:48
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Katonapista

Katonapista


Hajdúhadház
Hozzszlsok: 8
Reg.: 2014.06.28.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Üdvüzlet!
Létezik olyan fejegység, amelyben csak elõerõsítõ van? Továbbmegyek: van benne aktív hangváltó? Mély és középmagas erõsítõ számára külön RCA kimenetek?
Köszönöm a válaszod!
KP

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Katona Pista - 2013-07-30 23:17:32
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Beépített erõsítõ mindegyikben van kivéve a több száz ezer Ft-os darabok.
Aktív hangváltó ezekben a típusokban van:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-07-31 13:09:20
Válasz erre a hozzászólásraRca átalakító

 
Tiszteletem!!!
 
Van egy Honda Civic Ufom 2007 es évjárat 1,8 v-tec motorral!
 
Bele szeretném varázsolni a mélyládám és erõsítõm!
Mind a kettõ Clarion!
Az aksitól a 12 volt hátra van húzha a test is ott van!
A rádiótól kell az Rca kábelt hátra vinnem csak az a baj, hogy a gyári rádión nincs kimenet igy átalakítót kell bele raknom.
A kérdésem az lenne, hogy autó típus alapján megtudom venni az átalakítót vagy ki kell vennem a rádiót es az alapján tudok venni bele???
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Ricsi - 2014-06-21 17:31:44
Válasz erre a hozzászólásraRca átalakító

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Sajnos ha a gyári készüléken nincs RCA kimenet. Kisjel/nagyjel átalakítóra lesz szükséged.
Ezeket tudnám ajánlani:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2014-06-22 08:08:14
Válasz erre a hozzászólásra Tiszteletem!
 
Köszönöm a gyors segítséget!!!
Akkor esetleg tudna ajánlani 2 bines fejegységet 100000 Ft ig!?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Ricsi - 2014-06-22 09:50:26
Válasz erre a hozzászólásraHonda

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Tudok ajánlani, de mielõtt megrendelnél bármit, tudnod kell, hogy a beépítõ keret 45000Ft-ba kerül.
A fejegységek közül, én a Kenwood DDX-4025BT-t ajánlanám.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2014-06-22 12:40:56
Válasz erre a hozzászólásra Hu az úgy elég drága lenne...
Te személy szerint mit csinálnál a helyzetembe?
Szeretném mindenképpen berakni a mélyládám...

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Ricsi - 2014-06-22 18:15:52
Válasz erre a hozzászólásraHonda

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Ki kell a rádiót szedni, és egy kisjel/nagyjel átalakító beiktatásával meg is van oldva.
Én ezt ajánlanám minden képen:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2014-06-22 19:07:28
Válasz erre a hozzászólásra Szia!
 
Mekkora lesz a minõség romlás ha ezt szerelem be???
Bekötési rajzot hol alakok hozzá???

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Ricsi - 2014-06-22 19:57:58
Válasz erre a hozzászólásraHonda

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Ennél a típusnál semmi. Fõleg ha mélyládát hajtasz vele.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2014-06-22 20:34:40
Válasz erre a hozzászólásramac audio mp 4405

Hello!

Mac audio mp 4405-ös erõsítõhöz mekkora tápkábel szükséges?

Köszi a választ.
Dávid

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szent-Iványi Dávid - 2015-01-08 20:37:35
Válasz erre a hozzászólásramac audio mp 4405

 Hello! Kozben olvastam, hogy 80ampeig 20as kabel kell, ebben pedig 75amper biztositek van, ugyhogy gondolom a 20-as kabel jo neki. Most csak sajna egy 8mm-es kabelrol kapja a tapot, a kerdesem az lenne, hogy ez ideiglenesen, amig be nem szerzek egy vastagabbat karosithatja-e az erositot vagy csak nem tud olyan erosen mukodni? Illetve meg arra lennek kivancsi, hogy a 20-as kabelnel a kulso atmero a 20mm vagy csak a rez atmeroje 20mm?
Remelem ertheto voltam, koszi a valaszt.
David

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Szent-ivanyi David - 2015-01-08 22:10:15
Válasz erre a hozzászólásramac audio mp 4405

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!

Károsítani nem fogja, de minél hamarabb cseréld le. Biztonságtechnikai okokból.

A 20-as táp nem 20mm átmérõjû, hanem 20 négyzet milliméter. Nagyjából a réz mag 15mm átmérõjû.

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-09 05:20:11
Válasz erre a hozzászólásraRCA

Szia Zsolti!
Milyen 5m-es RCA kábelt ajánlanál egy 4 csatornás erõsítõhõz?
Keresgéltem, de nincs nagyon 4 csatronás RCA, vagy inkább keressek 2db 5m-est?
 
Köszi!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Attila - 2015-01-23 20:09:30
Válasz erre a hozzászólásraRCA

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én mindenképpen a két darab ötméterest ajánlanám. Sajnos már szinte egy cég sem gyárt négycsatornás RCA kábelt.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-24 06:32:34
Válasz erre a hozzászólásraRCA

Köszi, és melyiket ajánlanád?
Néztem ezt: Hifonics HF5RCA, de van választék bõven.
Kb.: 10e bõl szeretném kihozni.
 
Köszi
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Attila - 2015-01-24 08:56:29
Válasz erre a hozzászólásraRCA

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Nem rossz a Hifonics RCA, de ha igazán jót szeretnél én ezt ajánlanám:
Igaz, hogy egy kicsivel drágább, de megéri az árát.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-25 06:27:21
Válasz erre a hozzászólásraRCA

Köszi, megjött az árú!
Még egy kérdés, az RCA földelõ vezetékét hova kell kötni?
Fejegység, erösítõ, kaszni?
Köszi, elõre is!
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Attila - 2015-01-27 23:09:46
Válasz erre a hozzászólásraRCA

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
A fejegységnél kellene, de én sohasem szoktam használni.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-28 13:08:51
Válasz erre a hozzászólásraKábel

 Szia!
Fejegység: Alpine UTE-72BT
Hangszoró: Hertz DSK 165 
Milyen kábeld ajánlasz ?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Károly - 2015-01-28 21:18:56
Válasz erre a hozzászólásraKábel

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Milyen kábelre gondolsz?
A hangszóró kábelre?
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-29 13:03:08
Válasz erre a hozzászólásraKábel

 Igen a hangszoró kábelre!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tanászi Károly - 2015-01-29 17:47:28
Válasz erre a hozzászólásraKábel

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én ezt raknám be:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-01-29 21:32:07
Válasz erre a hozzászólásrarca out

 Szia. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a fejegységen 1 rca kimenet van, és arra van egy olyan 2 csatornás erõsítõ kötve aminek van rca out-is, errõl megy az elsõ szett, akkor egy monoblokkot a 2 csatornás erõsítõ kimenetérõl be lehet kötni? Vagy inkább legyen olyan fejegység aminek 2 rca kimenete van?
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zoli - 2015-03-23 10:54:49
Válasz erre a hozzászólásrarca out

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
A legjobb megoldás a két pár RCA kimenet, mivel akkor külön tudod szabályozni a mélyet és a szettet.
De a továbbfûzés is tökéletes megoldás.
Üdv.
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-03-23 22:49:09
Válasz erre a hozzászólásraErõsítõ csatlakozó

Szia Zsolti! 
Az alábbi csatlakozóba hogy tudnám a tápkábelt rácsatlakoztatni? Mi kellene hozzá? Válaszodat elõre is köszönöm!
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsolti - 2015-05-18 00:04:23
Válasz erre a hozzászólásraskoda fabia

 Szia Zsolti!
skoda fabia/ferde hátú/ gyári hangszórói hiányoznak hátulról és a hátul ülõk nem hallják a zenét. Te mit ajánlanál beszerelésre

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
pinyo - 2015-08-31 23:16:28
Válasz erre a hozzászólásraskoda fabia

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Tehát ha jól értem az ötajtós változatról beszélünk?
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-09-01 06:21:31
Válasz erre a hozzászólásra Szia Zsolti!
Peugeot 206-os hátsó ajtajába gyárilag nincs hangfal, az elõzõ tulaj viszont a jobbb oldalra berakott egyet, vettem új magas sugárzókat amibõl egyet jobb oldalra be tudtam rakni de bal oldalt mivel nem volt semmi ezért kábelezés sincs. Mit csináljak?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gergõ - 2015-10-28 18:45:29
Válasz erre a hozzászólásraPeugeot 206

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Akkor mindenképpen el kell vinni egy szakemberhez, és be kell vezetékeltetni.
Bár szerintem van vezeték az ajtóban, csak Peugeot-ék jól elszokták dugni.
Üdv. 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-10-29 06:46:07
Válasz erre a hozzászólásraskoda fabia

 Üdv
Igen ötajtós 1.2 classik.A fejegység JVC kdg 332,elsõ hangszóró gyáriak.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
pinyo - 2015-09-01 08:18:37
Válasz erre a hozzászólásraskoda fabia

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Ha nem csal az emlékem akkor kisovál hangszóró kell:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2015-09-01 15:13:31
Válasz erre a hozzászólásraskoda fabia

 Szia Zsolt
Lebontottam a kárpitot a csomagtartóban de kör alakú a hangszóró helye ez  esetben mit ajánlasz. 10cm-s hangszóró fér be.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
pinyo - 2015-09-03 08:49:19
Válasz erre a hozzászólásraskoda fabia

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Akkor ezt a típust tudnám nagyon ajánlani:
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-09-03 20:12:19
Válasz erre a hozzászólásraHangszórókábel

Szia!

Milyen hangszórókábelre vagy egyáltalán milyen kábelekre van szükségem egy jobb minõségû hangszóró szetthez (20-25ezer Ft/pár), amit az elsõ ajtóba szerelek be? A ti honlapotokon ez beszerezhetõ? Valamint Alacsony beszerelési mélységû hangszórókra is lenne szükségem ebben az árkategóriában. Skoda fábia classic 1.4, 2002-es évjáratú autóba megy be, ezért fontos a mérete. Elõre is köszönöm a álaszt.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Laci - 2015-11-30 18:22:54
Válasz erre a hozzászólásraHangszórókábel

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi

 Szia!

Fabia-ba ne nagyon akarj hangszórókábelt cserélni, mert nagyon macerás. Tûs a csati, és szét kellene hozzá furkálni.

Szettbõl én ezeket a típusokat tudnám ajánlani az általad kinézett árkategóriában:

[katt]

[katt]

Plusz még ez a keret kell a hangszóró beépítéséhez:

[katt]

Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-11-30 19:39:50
Válasz erre a hozzászólásraHangszórókábel

Köszi a gyors választ, és ha a fábiába beszereltetem egy szakemberrel? Akkor milyen kábelt ajánlanál?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Laci - 2015-11-30 20:06:52
Válasz erre a hozzászólásraHangszórókábel

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8271
Reg.: 2008.01.01.
6713 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én ezt ajánlanám:
Ez 10 méteres tekercsben van, de méterre is tudom adni.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-12-01 06:23:13
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 Kvetkez oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?, autóhifi hangszórókábel, elado rca kábel autoba, autóhifi kábel, rca kábel autóhifihez, autóhifi kábelszett mekkora biztosíték, vékony vagy vastag hangszóró kábel, volkswagen golf 4 hangszóró kábel, autóhifi kábelezés tippek, autóhifi tápkábel bekötés, autóhifi tápkábel elosztó

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Autóhifi szerelõ
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelõje, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belõlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erõsítõ, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütõs garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését mûhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erõsítõm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erõsítõ beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértõ hangzás legfõbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitõl füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!HozzászólásokÚj autóhifi blogÜzenõfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezõAutóhifi Végére

szia olyan 13cm-es hangszórót keresek ami nem kis fülekkel kell felfogatni hanem a peremben van benne a felfogatás
Autohifi City 12:09: Szia!
Ez kell hozzá:
[katt]
Üdv.
Üdvözletem,
Pioneer MVH-S620BT-hez keresek kormánytávvezérlõhöz kábelt.
Ford Focus MK2 facelift 2009 évjáratú autóba szeretném beépíteni.
Melyik típus lenne jó nekem?
Köszönettel:
István
ZsKH,()(()'").
ZsKH
Autohifi City 20:27: Szia!
Megoldható.
Hétfõn hívj fel.
06704506440
Üdv.
gyzolee69 01:00: Szia. Vásároltam nálatok egy Hertz K 165 16 cm-es elsõszettet ([katt]) 2 éve, ilyen szetthez szeretnék csak magassugárzókat venni. Megoldható? Elõre is köszi a választ! Üdv Zoltán
Autohifi City 17:37: SZia!
Csörgess meg holnap.
06704506440
Üdv.
Szia! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád hogy van egy e46 típusú autóm, benne egy JBL GT5-1204BR mélyláda, melyet egy Toxic-1000 erõsítõ hajt meg, a gond hogy egyáltalán nem szól. Viszont ha az erõsítõn összehidalom egy kábel segítségével a Pozitívat és Remet akkor megszólal a láda de mintha épp ki szeretne szakadni olyan hangon. Mi lehet a gond? Válaszodat elõre is nagyon szépen köszönöm!

Autohifi City 17:25: Szia!
Én ezt az erõsítõt raknám hozzá:
[katt]
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezõAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


szluko Hangminõség autóhifije
Audison autóhifi
szluko Hangminõség autóhifije
Audison autóhifi
Ernõ85 Hangminõség autóhifije
autóhifi
Golf3 Hangnyomás autóhifije
autóhifi
5hR3kY Normál autóhifije
autóhifi
További autóhifi rendszerek...

Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok