AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERŐSÍTŐ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi kereső


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

toyota avensis gyári rádió, audi a6 4b c5 2 din beepito keret, jbl 13 cm autóhangszóró, cápauszony antenna opel, bose , kia carens rádió, vw golf 5 ajtókárpit szerelése, multimédiás készülék, ford galaxy kapcsolási rajz, hizpo

Ingyen KENWOOD autórádió
Minden nap kisorsolunk egy ilyen KENWOOD autórádiót és semmit sem kérünk érte cserébe...
Megnézem
EDDIGI NYERTESEK
Ingyen KENWOOD autórádió nyertesek
Kocsis Tibor2019. 03. 25.
Kiss Attila2019. 03. 24.
Apró Bálint2019. 03. 23.
Nagy Gábor2019. 03. 22.
Gyovai Tamás2019. 03. 21.
Halász Lajos2019. 03. 20.
Sólyom Richárd2019. 03. 19.
Balla Nándor2019. 03. 18.
Éltes Csaba Zoltán2019. 03. 17.
Horváth Márton2019. 03. 16.
További nyertesek

Autóhifi gyártók


Autóhifi gyártók

Autóhifi címkék 
Rockford Fosgate autóhifi

Autóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végző partnereket keresünk a következő városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskorA 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autóhifi vásárlás előtt állsz? Akkor ezt gyorsan olvasd el. Ez a top leggyakoribb hiba, amelyek miatt egy rosszul kiválasztott pocsék hangú autóhifi lesz a vásárlás eredménye. Olvass és vegyél jó autóhifit!

1. Nem próbálod meghallgatni és összehasonlítani az autóhifi készülékeket

Szinte minden autóhifi készülék másképpen szól, legyen az, autórádió, hangszóró, mélysugárzó, vagy erősítő... Lényegtelen szempontokra támaszkodsz egy készülék kiválasztásakor, az olyan fontos tényezők, mint a hangzás, háttérbe szorul.

Pedig egy autóhifi hangrendszert az ember a hangjáért vesz meg, vagy mégsem?

 

Ez legyen a legfontosabb, mert a csilli-villi kijelzőket, a kék ledeket, a külső körítést nagyon gyorsan meg fogod unni és kénytelen leszel egy pocsék hangú rendszert hallgatni.
 2. Felejtsd el az autóhifi Watt-okat
 


Az autóhifire írt Watt teljesítmény manapság nem hogy semmit nem jelent, de maximálisan félre is vezet!

 

Több külön írásunk is foglalkozik ezzel az autóhifi tudásbázisban, amelyet ide kattintva át is tudsz olvasni.

 

A lényeg, hogy az autóhifire írt Watt teljesítmény köszönőviszonyban sincs a valósággal, sőt még sokszor pont az ellenkezőjét is jelentik...

 

Példa: A százezres árkategóriájú valóban erős 4 csatornás autóhifi erősítők csak 4x75 Wattosak és kétséget kizáróan minden tapasztalatunk azt bizonyítja, valóban jóval nagyobb hangerővel és szebben képesek szólni, mint a sokszázwattos 10-30 ezres négycsatornások.

 

Ami nagyon fontos még, hogy a teljesítmény semmit nem jelent, mert a hangminőség számodra is fontosabb lesz, még, ha ezt most még nem is így gondolod.

Egyszerűen utálni fogod a rendszered hangját, ha pusztán csak teljesítmény alapján vásárolsz autóhifit.
 3. Ne vásárolj autóhifit márkanév alapján


X, vagy Y a legjobb autóhifi márka... Ilyen nincs!

 

Melyik erősítő lesz jobb 50.000.- alatt, a Pioneer, vagy a Sony?

 

Egyik sem!

 

Olyan márkanév nincs, amely minden termék és árkategóriában jobb tudna lenni, mint a többi száz vetélytársa.

 

Az a márka, amely nagyon jó vétel otthoni TV készülékként, lehet hogy elvérzik az autóhifiben.

Az a márka, amely nagyon jó autóhifi fejegységet gyárt, sokszor borzalmasan gyenge autóhifi erősítőket kínál...

 

Amennyiben lenne rá lehetőséged és meg tudnád hallgatni azonos árkategóriában a különböző márkájú autóhifi elemeket, akkor a végén Te is azt tapasztalnád, hogy a meghallgatás és tesztelés eredményeként az autóhifid 5 alkotóeleme 5 különböző márkából lenne összepakolva.4. Ne dőlj be az öndicsérő autóhifi reklámszövegeknek


Nyiss ki egy prospektust és kezdd el olvasni: hihetetlen, felülmúlhatatlan, bámulatos, észbontó, utólérhetetlen és öndicséret és öndicséret és öndicséret...


...és ezt még csak a legalja 10ezer forintos autóhifi mélysugárzóról írják.

Ne is várj mást, valahogy el kell adni azt a terméket is...

 

Nyilván minden autóhifi gyártó a saját készülékét gondolja a legjobbnak, de sokkal inkább jellemző az, hogy tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a tapasztalatlan vásárló a termékleírásban lévő rizsa alapján dönt.

 

A képlet ettől kezdve egyszerű: nem kell a világ legjobb autóhifijét drágán előállítani, ha bőségesen elég olcsón az egekig magasztalni a silány autóhifi készüléket.5. A pénz határozza meg az igényeidet,


holott pont fordítva kellene lennie! Rosszul teszed ha pusztán csak "Autóhifit" akarsz venni, nem pedig az általa nyújtott érzést, ennek eredményeként egy elhamarkodott vásárlás után sokak kosarába csak olcsó "autóhifinek látszó tárgyak" kerülnek.

Persze ez nem azt jelenti, hogy százezreket kell autóhifire költened.

Ha lenne rá lehetőséged, hogy árkategóriánként meghallgass termékeket, akkor lenne rálátásod, tudnád milyen plusz élményt kapsz egy 10ezerrel drágább készüléktől és hogy miért kerül egy erősítő, akár 100-200ezer forintba, nem mondanád azt, hogy "nekem nem kell olyan hangos".

Egy erősítő nem azért kerül annyiba, mert olyan hangos, hogy leordítja a fejed, ha tudnád miért kérnek el érte ennyi pénzt, átéreznéd mi az a feeling, amit egy komolyabb készülék nyújthat, akkor Te sem gondolkodnál sokáig...

Hallgass meg magasabb árkategóriájú termékeket is, kerüld a gyanúsan olcsó "autóhifinek látszó tárgyakat".
6. Minden autóhifi elemet egyszerre akarsz megvenni


Nem jó ötlet úgy nekiszaladni egy vásárlásnak, hogy 60ezer-ből minden kijöjjön!
Ha valóban élvezni is akarod azt, amire költöttél és az igényeid több pénzt követelnek, akkor inkább lépésenként állítsd össze rendszered.

Lehet, hogy így több időbe fog kerülni, mire a teljes rendszer összeáll, de a végeredmény önmagáért fog beszélni.

Egy okosan összeállított rendszer több autócserét is megél, az analóg technikában (erősítők, hangszórók) nincsenek nagy változások, csak a jelforrást kell majd a kor követelményeinek megfelelőre cserélned, ha eljött az ideje.7. Rendszered elemei nincsenek egy szinten


Pénzt adsz ki egy százezres fejegységért, a kijelzőn úszkáló delfinek miatt, a rendszer többi eleme viszont épphogy üti az alsó kategória legalját.

Egy ilyen rendszer kiváló a rajoláshoz, a haverok és csajok elkápráztatásához, csak nem élvezhető a legfontosabb tényező, a hangzás szempontjából.

A pénz, amit a "defines kijelzőre" költenél, ott lenne az autódban, mint hangszóró, mint erősítő, vagy egy komolyabb mélysugárzó, garantálom, hogy meg lennél lepve!

Ja, és a csajok sem süketek...8. Majd Pista beszereli az autóhifimet pár ezerért

Rengeteget dolgozunk az ilyen "Pisták" után...

Az, hogy valaki összerakott már pár autót, vagy éppen autóelektromos szerelő, vagy műszerész a végzettsége, semmit nem jelent.

Magad sem gondolnád mennyi buktatót tartogathat egy autóhifi beszerelés. Nem véletlenül kerül annyiba egy installáció, mint amennyit egy tapasztalt és jól felszerelt műhely elkér egy ilyen műveletért.

Elég egy apró hiba és rendszered a ráköltött pénz ellenére csapnivalóan szól, gerjed, rosszabb esetben kigyullad az autód és így egy 10ezerrel olcsóbb beszerelés akár százezrekbe is kerülhet!

Nem vicc...9. Még mindig a hangzás az utolsó szempont autóhifinél


Ez annyira fontos, hogy nem lehet elégszer leírni. Kék ledek, plexi, tükrök, design, design és design, persze mindezt a legolcsóbban, bár ha csajozásra, vagy rajolásra veszed az autóhifit, akkor így tovább, bár szerintem nagy lebőgés egy ránézésre "Ferrari" szintű autóhifi "40 lóerős" hanggal...10. Az autóhifi nem home-hifi, más világ


Itt csak részben érvényesek a home-hifis beidegződések, egy hangszóró szett, ami általad jónak ítélt hangot produkál egy demófalban, valószínűleg pocsék és hallgathatatlan lesz egy Golf-ban.

Az a mélysugárzó, ami a legdögösebb hangú az üzletben, az autóba helyezve csak légpumpaként üzemel, hallható mélytartomány nélkül és ez fordítva is igaz!

Az autó kis utastere nem egyenlő egy 30 négyzetméteres üzlet, vagy egy demófal adottságaival, ami az előbbinél előny az az utóbbinál hátrány lesz és fordítva.

Ha már teszteled és meghallgatod a vásárlásra esélyes készülékeket, akkor érdemes lesz bekalkulálnod ezeket a buktatókat is!
10+1. Ne vásárolj össze mindenféle cuccot


Gyakori hiba, hogy sokan összevásárolnak mindenféle koax hangszórót előre - hátra, erősítőt, ekvalizátort, szerelési anyagot, ami rendesen le is meríti az autóhifire szánt anyagi keretet.

 

Az autóhifire szánt keretet elköltheted úgy is, hogy a rendszered az árához képes pocsékul fog szólni, de úgy is hogy még a tapasztalt autóhifisek is megemelik majd a nem létező kalapjukat a rendszeredet hallgatva.

 

Egy autóhifi alapesetben egy fejegységből, egy első szettből, egy 4 csatornás erősítőből és egy mélyládából áll. Ezekből kell megvenned az anyagi kereteidhez mérten a lehető legjobbakat és nem fog csalódás érni.

 

Nem kell hátra hangszóró, ha emiatt egy olcsóbb csúnya hangú szettet kell előre megvenned.

 

Nem kell dupla láda, ha olcsó, azaz gyenge minőségű mélyeket adó hangszórókkal pakolod meg.

 

Nem kell kondenzátort venned, mert bizonyos szint alatt a kondi jelenlétét nem fogod észrevenni, viszont a kondi árából ki lehet zajcsillapítani az első ajtódat, amely óriási javulást eredményez a kick-bass és mélyközép tartomány terén.

 

és a sort még hosszasan lehetne folyatatni...

 

Nem kerül semmibe, ilyen esetekben inkább kérj tőlem egy kis telefonos segítséget.
10+2. Félrevezető műszaki adatok helyett inkább nézd az árakat


Ugyanúgy, mint a Watt-ok esetében a torzítási adatok, a frekvencia átvitel és a többi műszaki paraméter nincs hatással az autóhifi hangjára.

 

Ezeket minden gyártó megadja, de a legfontosabb hallható különbségeket nem ezek fogják jelenteni.

 

Jó pár év autóhifi szereléssel, teszteléssel és autóhifi versenyzéssel a hátam mögött ma már bátran ki merem jelenteni, hogy az autóhifi készülékek hangminősége és ereje legtöbbször az ár növekedésével párhuzamosan javul!

 

Vannak persze túlárazott autóhifik, de ezek a kivételek csak a szabályt erősítik.

 

Ha két autóhifi készülék között kell döntened, akkor ne kezdj el belemászni a semmitmondó műszaki adatokba.

A drágább autóhifi cuccok, többnyire azért drágábbak, mert sokkal jobb minőségű, viszont drágább alkatrészekből épülnek fel.

 

Pl. az első szettek magassugárzói készülhetnek 200.- Ft-os magas hangszóróból és 8.000.- Ft-os magas hangszóróból is, így a két szett hangja között fényévnyi különbségek lesznek.

 

Az olcsó szett hangja fülsértő lesz, azaz még közepes hangerőn is leordítja a hajad, a drágább még kopp hangerőn is kellemesen és tisztán fog zenélni. Bár ilyen példákból még ezret lehetne sorolni, fejegységek, erősítők és mélysugárzók esetében is.(60 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: milyen autórádiót vegyek, legjobb fejegység márka, milyen autórádiót vegyek 2012, legjobb autórádió márka, milyen melyládát vegyek, blaupunkt autóerosíto hibák nem hajtja a ládát, ford autórádió hiba, autóhifi problémák aksi, milyen autó erosítot vegyek, autórádió hibái

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így előre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifiről... A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor


Lancer 1.8 sportback- hez 2din fejegység

Szia! Olyan jó, hogy rátaláltam erre az oldalra. Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy mistu lancer 1.8 sportback autóm és 2dines beépítőkeretet könnyen találtam, fejegység az már kemény kérdéseket vetett fel. Lehetőleg szeretnék netet megosztani rá amellett, hogy jól is szóljon. 150 ezret szánnék rá maximum. Ezen feltételek mellett lehetséges ésszerű döntést hozni? Vagy le kell mondjak mondjuk a net megosztásról? Köszönöm szépen a segítséget! Üdv.: Laci

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Hangya László - 2018-12-24 17:45:30
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Szia! Olyan jó, hogy rátaláltam erre az oldalra. Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy mistu lancer 1.8 sportback autóm és 2dines beépítőkeretet könnyen találtam, fejegység az már kemény kérdéseket vetett fel. Lehetőleg szeretnék netet megosztani rá amellett, hogy jól is szóljon. 150 ezret szánnék rá maximum. Ezen feltételek mellett lehetséges ésszerű döntést hozni? Vagy le kell mondjak mondjuk a net megosztásról? Köszönöm szépen a segítséget! Üdv.: Laci

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
László - 2018-12-24 17:46:26
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! A Kínai fejegységeknél lehetséges. Sajnos ha normális minőséget szeretnél akkor nem. Max tükrözéssel a telefon megosztás. Android autó, vagy Apple car play. [katt] Üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2018-12-25 07:47:27
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot 206 szép zene

happyhippee

happyhippee


Hajdúböszörmény
Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.01.06.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Peugeot 206-ba szeretnék előre valamilyen szépen szóló szettet . Van egy clarion cz100 fejegységem és ahoz szeretnék valami jó szettet. Nem akarok nagy kölcségekbe verni magam a cél az lenne hogy vegyes zenét élvezhetően lehesen halgatni. Majd idővel talán feljebb fejleszteni. És annyi kérdésem lenne hogy fejegységeket javitotok mert olyan problémám lenne hogy a fejegységről levágták a rádió antena kábelét és ezt lehet e javítani? Előre is köszönöm a válaszod. Üdv. Péter

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Nagy Péter - 2019-01-06 20:58:29
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot 206 szép zene

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Én ezt a szettet ajánlanám: [katt] Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-07 05:18:41
Válasz erre a hozzászólásrahappyhippee

happyhippee


Hajdúböszörmény
Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.01.06.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Köszönöm a segítséget!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
happyhippee - 2019-01-07 15:53:27
Válasz erre a hozzászólásrapeugeot 206 szép zene

happyhippee

happyhippee


Hajdúböszörmény
Hozzászólások: 1
Reg.: 2019.01.06.
1 követő
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Peugeot 206-ba szeretnék előre valamilyen szépen szóló szettet . Van egy clarion cz100 fejegységem és ahoz szeretnék valami jó szettet. Nem akarok nagy kölcségekbe verni magam a cél az lenne hogy vegyes zenét élvezhetően lehesen halgatni. Majd idővel talán feljebb fejleszteni. És annyi kérdésem lenne hogy fejegységeket javitotok mert olyan problémám lenne hogy a fejegységről levágták a rádió antena kábelét és ezt lehet e javítani? Előre is köszönöm a válaszod. Üdv. Péter

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Nagy Péter - 2019-01-06 21:00:25
Válasz erre a hozzászólásraMély hangzás gyári rendszerhez

Szia. BMW116 autóba szeretnék mély hangzást vinni. Gyári fejegység és gyári hangszórók vannak. nincs rca kimenet. Ezért kérném a segítséged milyen ládát milyen mélynyomóval javasolsz . Segítséged köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Csaba - 2019-01-11 19:36:07
Válasz erre a hozzászólásraMély hangzás gyári rendszerhez

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Pontosan milyen a BMW? E...? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-11 19:49:26
Válasz erre a hozzászólásraMely hangzás gyári rendszerhez

Szia . E 87

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Csaba - 2019-01-12 22:02:28
Válasz erre a hozzászólásraBMW mélyhangzás

Szia . Érdeklődöm milyen ládát javasolsz (E87). előre is köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Csaba - 2019-01-22 19:31:54
Válasz erre a hozzászólásraBMW mélyhangzás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Milyen zenéket hallgatsz a leggyakrabban? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-22 20:14:49
Válasz erre a hozzászólásraBMW

Szia! A mai zenék slágerek a dominánsak. Én úgy gondolom a (25 cm )gyors és tiszta mélyről érkező mély hangzás lenne ideális. Amit régen a DLS mélynyomók adtak. Köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Csaba - 2019-01-25 12:10:23
Válasz erre a hozzászólásraBMW

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Én egy jó zárt ládát raknék be, egy kétcsatornás erősítővel. Összegben mennyi a keret? Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-25 12:28:00
Válasz erre a hozzászólásraBMW

Szia. ÉN is zárt ládára gondoltam. Nagy anyagi ráfordításra nem gondoltam ,mert az autót pár év múlva lecseréljük . Így már nem biztos hogy újra beépítésre kerül. Szeretném addig is hogy jól szóljon. Köszönöm.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Csaba - 2019-01-28 13:50:58
Válasz erre a hozzászólásraBMW

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Én ezt ajánlanám: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-01-28 14:06:56
Válasz erre a hozzászólásraSprinter

Tisztelt Zsolti! Adott egy 2005 gyártású Mercedes Sprinter, 3 személyes. A fejegység relatív új, ilyen: [katt] Kettő darab 10 centis hangszóró helyünk van a műszerfal tetején, ajtókba nem tudunk vágni (kialakitás miatt). Tudsz javasolni valamit (bármit!) mélyre? A dupla ülés emelvénye üres, mi ide gondoltunk egy mélyládát, vagy esetleg a raktér elválasztó tetejébe két ovalt. Utóbbinál félünk, hogy megsüketülünk mielőtt megjonne a mély. Árérzékeny a projekt, nem is kellenek a nagyon drága profi cuccok, csak valami elviaelhető megoldást keresünk, mert ez így a két db 4000 Ft-os hangszóróval karcolja az agyunkat... Remélem tudsz segíteni! Köszi előre is, Mátyás

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Matyas - 2019-02-16 19:08:22
Válasz erre a hozzászólásraSprinter

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzászólások: 6629
Reg.: 2008.01.01.
5668 követő
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenőfalKövetői
Szia! Én egy kis aktív ládát ajánlanék: [katt] Viszont én előre is raknék egy szettet: [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-02-16 21:08:27
Válasz erre a hozzászólásraElőző oldal1 2 3 4 5 6 7 8  

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor, autórádió hibái, milyen autó erosítot vegyek, autóhifi problémák aksi, ford autórádió hiba, blaupunkt autóerosíto hibák nem hajtja a ládát, milyen melyládát vegyek, legjobb autórádió márka, milyen autórádiót vegyek 2012, legjobb fejegység márka, milyen autórádiót vegyek

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelsz?

Autóhifi szerelő
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelője, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belőlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erősítő, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését műhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippek


Miért melegszik túl az autóhifi erősítőm?

Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Miért ordít túl hangosan a magassugárzód?

Ajtópanel készítés házilag autóhifihez

Milyen RCA és hangszóró kábel kell autóhifihez?

Miért torzít az autóhifi rendszered hangja?

Hány Wattos autóhifi hangszórót vegyek?

Autóhifi erősítő beállítása

Autóhifi beszerelés és autóhifi bekötési rajz

A 10 leggyakoribb hiba autóhifi vásárláskor

Autórádió vásárlási tippek

Milyen mélynyomó? Reflex? Zárt? Bandpass?

Autóhifi mélynyomó választási tippek 2.

Autóhifi és a fülsértő hangzás legfőbb oka

Autóhifi beszerelés

Miért dübög zavaróan hátulról egy mélyláda?

Vajon mitől füstölt el a hangszóród?

Számít-e, hogy hány Wattos az autórádiód?

Bassreflex mélyláda választási tanácsok...

Autóhifi kondenzátor választási tanácsok...


Autohifi LIKE!


 

Hozzászólások


Autohifi City 13:30: Szia! Ebben a literszámban ez fog jól szólni, és normálisan elférni. Hidd el nagyon ...
BASSER Autóspecifikus mélyláda Audi A4 kombi B6 2000->2006 üres mélyláda
13:16: Esetleg picit combosabb ...
BASSER Autóspecifikus mélyláda Audi A4 kombi B6 2000->2006 üres mélyláda
Autohifi City 11:07: Szia! Mennyit szánnál a ...
Gladen Audio SQX 12 Extreme 30 cm-es autóhifi mélysugárzó
08:49: Szia ezt ajánlottad elöző autómba ez van
Gladen Audio SQX 12 Extreme 30 cm-es autóhifi mélysugárzó
Autohifi City 08:47: Szia! Milyen autóról van ...
JVC KD-R992BT Autórádió USB bemenettel és Bluetooth csatlakozással autórádió
Autohifi City 08:46: Szia! Ehhez a ládához ez a mélysugárzó lenne ...
BASSER Autóspecifikus mélyláda Audi A4 kombi B6 2000->2006 üres mélyláda

Új autóhifi blogÜzenőfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére

Autohifi City 08:31: Milyen típusu az autó, és hanyas évjáratú?
Üdv.
Szia Zsolt! Pár éves autót vettem, melynek rádiója hagyományos cd lejátszós. Szeretnék usb csatlakozást (kivezetést) a meglévő cd lejátszó mellett. Milyen lehetőségeim vannak?
Autohifi City 19:15: Szia!
Igen, beszerelhető.
Ez a keret kell hozzá:
[katt]
Üdv.
Szia!Alpine CDE-W235BT készüléket szeretném opel meriva /2004/tipusú autómba.Gyári 2 dines tönkrement.Helyére befér ez?üdv lexi
Szia. COBALT-6400 magyar nyelvű használati útmutatód van? Köszi:Talpas
Üdv!
Egy 4 RCA kimenetes rádióhoz szeretnék 4 csatornás erősítőt kötni, első szettel és 1 mélynyomóval (erősítőn 3-4 csatornát "áthidalva").
Ebben a konfigban mit kötök az erősítő 3-4 bemenetére? A rádió 3 ÉS 4 kimenetét, vagy a 3-at Y-nal elosztva? Avagy zavarja-e a "2 csatornára kötött" mélynyomót, ha bementein nem ugyanaz a jel van?
Előre is köszönöm!
Icka 08:10: 2005 oct kombi. próbálkoztam egy can bus fantomtáppal. Vagy rosszul kötöttem rá vagy nem jó hozzá.
Autohifi City 15:57: Szia!
Nem egyszerű.
Kell hozzá egy aktív adapter.
Pontosan milyen évjáratú az autó?
Üdv.

Icka 15:07: Szia Zsolti. Bízom benne hogy tudsz segíteni nekem. Egy skoda octavia rsII- be szeretnék egy kínai multimédiás fejegységet beszerelni. Elvittem szakemberhez 4 és fél óra után feledta. Maga a fejegység tökéletesen működik auxon van hang, külön hangszórót ráköttünk az is szól, csupán csak a gyári erősitővel nem akar együtt dolgolzni sehogy sem(nem produkál hangot). Keresgéltem a neten kapcsolási rajzot vagy valami segítséget de eddig nem találtam semmi értékelhetőt. Egy 12 hangszórós gyári erösítős szett van benne. válaszodat előre is köszönöm
Pioneer AVH-X7800

szia zsolti! nagyon sokat olvasgattam az irasaidat,es valoban egy nagyon jo szakembernek tartalak! a felesegemtöl kaptam karacsonyra egy pioneer AVH-X7800 as radiot,amit a peugeot 206cc automba szeretnek beepitettni. a kerdesem az lenne,hogy elöre milyen 16-os hangszorot ajanlasz.2 utas,vagy 3 utas? kiköttessem a 2 hatso hangszorat,vagy maradjon? ha igen hatra mit ajanlasz? Elöre is megköszönöm megtisztelö valaszd,üdv jozsef
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezőAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


Szabovivi
Szabovivi
Budapest

sissy
sissy
Nyergesújfalu

sasa11
sasa11
Debrecen

Losyari
Losyari
Debrecen

ordgab
ordgab
Budapest