AUTÓRÁDIÓ AUTÓHANGSZÓRÓ MÉLYNYOMÓ AUTÓS ERÕSÍTÕ KONDENZÁTOR SZERELÉSI ANYAG
AUTÓHIFI OUTLET

AUTÓHIFIAutóhifi keresõ


Keresett autóhifi termék neve:

Autóhifi Keresés
Részletes autóhifi keresés

A 10 utolsó autóhifi keresés:

autohifi debrecen, toyota rav4, toyota corolla e12 f, pioneer mosfet 50wx4, 46cm wofer hangszoro, fiat croma, renault scenic 3, gnd, opel antara radio, bmw e90 melynyomo

Autóhifi gyártókAutóhifi címkékAutóhifi partner


Viszonteladó és autóhifi beszerelés végzõ partnereket keresünk a következõ városokba:
 
Budapest Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti 

 

 

 

Autóhifi - Autórádió vásárlási tippekAutórádió vásárlási tippek

Milyen szempontok alapján válassz autórádiót? Melyek az autórádió hasznos és haszontalan szolgáltatásai? Milyen márkájú autórádiót érdemes venni? Mire nem szokott senki figyelmet fordítani autórádió vásárlás esetén?

Hogyan tudod az autórádióra szánt pénzt a legokosabban felhasználni?

Elõször is gondold át mi lesz az az összeg, amit teljes rendszerre, úgymond az autód „hangjára” akarsz költeni. (ez fontos!)

Érdemes arra törekedned, hogy a végleges rendszer minden láncszeme azonos komolyságú legyen, így nem fogsz feleslegesen pénzt kidobni, nem fogsz általad kihasználatlan extrákat kapni.

Például:
Ha a max. költségvetés 100.000.- Ft, akkor ennyiért vehetsz egy igen komoly fejegységet, de nem sokat érsz vele, ha a gyári autóhifi hangszórókkal elrontod a rendszered hangját és ezáltal nem hagyod érvényesülni a drága autórádió legfõbb erényét, a kiváló hangminõségét.
 

100.000.- Ft maximális keretbõl viszont tudsz venni egy, olyan olcsóbb fejegységet, ami megfelelõ készülék esetén hangban nem, csak a számodra használhatatlan extrákban marad el az elõzõtõl, így az autóhifi hangszórókat is ki tudod cserélni és a rendszered hangja is jobb lesz az elsõ variációnál.

Nyilván ez nem azt jelenti, hogy érdemes lemondanod a csúcskészülékek erényeirõl, hiszen nem elhanyagolható dolgok miatt kerülhet akár százezrekbe is egy felsõkategóriás autórádió.

Nem kell mindent egyszerre megvenned, az a leghasznosabb, ha lassan elemenként összeállítasz egy olyan rendszert, amelyet egyik autódból szerelsz majd át a másikba és a hangja még sok év után is megállja a helyét.Autórádió választáskor a következõkre érdemes odafigyelned


HANGMINÕSÉG: ez a legfontosabb. Az általad választott autórádió hangja lesz a rendszered alapja, érdemes a kiválasztáskor leginkább erre a tényezõre összpontosítani.

Ha arra figyelsz, hogy melyik az a készülék, amelyik az X összegért a legjobb hangot nyújtja, akkor már túl vagy a nehezén. Ha van lehetõséged a kínálatban lévõ készülékek hangjának összehasonlítására, akkor tesztelj!

Ha úgy érzed, hogy akarsz a késõbbiekben erõsítõt is az autódba, akkor ügyelj arra, hogy tesztelés közben ne legyen semmilyen hangszínszabályzás bekapcsolva (Loudness, BBE, Bass, Treble, DSO, stb.), mert ezeket, ha erõsítõt is használsz, kikapcsolt állapotban kell majd tartanod. (Ez egy ilyen autóhifis íratlan szabály).


Azért érdemes elsõ helyre tenned az autórádió kiválasztáskor a hangminõséget, mert maximum egy hónap alatt meg fogod unni azt, amit a készülék külseje, vagy „csilli-villi” kijelzõje nyújt és utána együtt kell majd élned egy pocsék hangú géppel, amit már nehezebb lesz megszokni.SZOLGÁLTATÁSOK: "Mit tud a készülék?” Ismerõs ez a mondat? Nem feltétlenül az az autórádió lesz a legjobb vétel, amelyiknek hosszasan lehet sorolni a HASZNOS és HASZONTALAN extráit.
 


HASZNOS AUTÓRÁDIÓ EXTRÁK:

MP3: manapság már a legkisebb CD rádiók is játszák az MP3 fájlokat. Hallottam olyan eladóról, aki azzal próbálta meg lebeszélni a vásárlót az MP3-ról, hogy az nem szól jó minõségben. Valóban nem, viszont, ha az ember CD gyûjteménye nem csak jó minõségû gyári CD-kbõl áll, hanem írott audió lemezekbõl is, amelyek többségét már eleve MP3-ból írják, akkor már helytakarékossági megfontolásból is érdemes az MP3-at felvenni a szükséges extrák közé. Egy másik érv az MP3-as készülékek mellett, hogy jó néhányuk 24bites DA konverterrel van szerelve, így jó esetben a hangminõségük képes lesz felülmúlni akár egy drágább CD-rádió hangját is.

Az MP3 kezelését tekintve viszont megint nagyok a különbségek. Szinte elengedhetetlen szolgáltatás a +10 / -10 track váltás. Erre akkor van szükség, amikor a lemezen nincsenek könyvtárakba válogatva az MP3 fájlok (már pedig senki nem szeret ezzel kínlódni) és idegtépõ lehet egyesével lépkedni, mondjuk a századik trackig.

 

Már néhány éve kaphatóak MP3-as autórádiók, de a mai napig vannak olyak típusok, amelyek képtelenek a gyors elõrecsévélés ( >> ) funkcióra úgy, hogy közben halljuk is (mint normál CD lemeznél), hogy hol tartunk. Pl. épp egy olyan tracket hallgatsz, ami hosszas intróval kezdõdik, Te a zenére vagy kíváncsi, így hát megnyomod a gyors elõrecsévélés gombot, a készülék elnémul és csak azt látod, hogy 10, vagy éppen 20 másodpercet haladtál elõre, ebbõl viszont nem fogod tudni, mikor van vége az intrónak és honnan kezdõdik a zene.

SD kártya, USB pendrive kezelés: a legújabb fejegységek modellei már olvassák ezeket a SIM-kártyától alig nagyobb, akár 512MB tárolókapacitású adathordozókat. Ezek nagy elõnye, hogy garantáltan rázkódásmentesek, nem sérülékenyek, mint a CD lemezek és ami a legfontosabb, hogy bármikor könnyedén levehetsz, vagy hozzáadhatsz egy zeneszámot a kártyán, vagy pendrive-on tárolt zenei anyaghoz és így nem kell az újraírható CD-knél már megszokott törléssel vagy az újraírással idõt töltened.

 

BLUETOOTH: Szuper dolog! A telefonod mindig nálad van és androidos telefonokhoz számtalan ingyenes zeneletöltõ programi is van a market-ben.

 

Letöltöd a zenét a telefonodra, beülsz az autóba, az autórádiód automatikusan csatlakozik a telefonodhoz és indíthatod is a zenét.

 

A számokat tudod léptetni az autórádió kezelõgombjaival is, és hívás esetén az egész autóhifi kihangosítóként is mûködik.

 

Nem árt belekalkulálni, hogy egyre olcsóbb a mobil internet és az elõfizetésedért hamarosan folyamatosan internet rádiózhatsz az autóban.

 

Hallgathatod az ország minden pontján kiváló minõségben a RiseFM-et, vagy a földi sugárzású adóknál milliószor jobb adott zenei stílusra fókuszáló internetes rádióadókat.

 

Kell ennél több kényelem?


DVD autórádiók: mivel már a 50-tõl 100ezer forintos középkategóriás ársávban is van jó néhány olyan készülék, ami képes DVD olvasásra ezért érdemes itt a multimédiáról is néhény szót ejteni. Lehet, hogy ha egyenlõre még nincs is bekalkulálva a vásárlásra szánt keretbe egy minimum 40ezer forintos monitor, akkor is jobb vétel lehet egy DVD-s fejegység.

 

Miért?

 

Ezek a készülékek csak abban különböznek a normál CD / MP3 rádióktól, hogy van video kimenetük, lejátsszák a DVD filmeket és ami a legfontosabb, hogy sok típus olvassa a DVD lemezre írt MP3 fájlokat is. Késõbb -ha már belefér a keretbe- egy monitor segítségével a mozizás mellett könnyebben átlátható lesz az MP3 fájlok kezelése is, ugyanis a WINAMP-hoz hasonlóan itt is egy listából választhatod ki zeneszámokat.

RCA kimenetek száma: Alapesetben még a „legbutább” fejegységek is tartalmaznak 1 pár vonal kimeneti csatlakozást. Ha nincs szándékodban erõsítõt csatlakoztatni a fejegységhez, akkor nem kell törõdnöd ezzel az extrával, ha viszont igen, akkor érdemes ezek számával valamelyest foglalkozni.

 

1 pár RCA kimenet: ennek segítségével csatlakoztathatsz egy erõsítõt, amellyel mélysugárzót, vagy hangszórót hajthatsz, viszont, ha már 4 csatornás erõsítõt használsz, akkor érdemes lesz olyan készüléket választanod, amely 2 pár RCA kimenettel rendelkezik.

 

Erre azért lesz szükséged, mert akkor a FADER funkcióval állíthatod a mélysugárzó hangerejét a közép-magas hangszórókhoz képest. Innen már csak hab a tortán a 3 pár RCA kimenet, mert itt már külön menüpontban állítható a mélysugárzó hangereje és jobb esetben a vágási frekvenciája is.

EGYÉB AUTÓRÁDIÓ EXTRÁK: (változtatható színû kijelzõ, érintõképernyõs vezérlés, CD-tár vezérlés, motoros elõlap, távvezérlõ, 4 voltos elõerõsítõ kimenet, forgatógombos hangerõszabályzó stb...) ezek miatt csak akkor érdemes több pénzt kiadni ha az nem a jobb erõsítõ vagy a jobb hangszóró vásárlásának rovására megy, bár mindenki saját maga érzi a szolgáltatások fontossági sorrendjét de hosszútávon biztos, hogy több örömet fog okozni egy drágább de igényesebb hangú elsõ szett mint egy "delfines" kijelzõ.HASZONTALAN AUTÓRÁDIÓ EXTRÁK:

Ezek egy része csak akkor haszontalan ha emiatt, a végleges rendszered hangja szenved csorbát.

TELJESÍTMÉNY: 4x45W-tól akár 4x60W-ig

A wattokkal foglalkozik egy külön cikk is, amiben minden le van írva, csak annyival egészíteném ki, hogy a mûszaki adatoknál az apróbetûs rész mindegyik "sokwattosnál" csak tizenwattokról szól.

 

Ha lecsavarozod egy 4x50 Wattos külsõ erõsítõ hátlapját, akkor megfigyelheted, hogy körülbelül, egy autórádiónyi helyet foglal el az erõsítõ burkolatán belül csak a tápegység, a másik fele az erõsítõ, ezt a sok elektronikát képtelenség belezsúfolni egy normál méretû rádióba, nem beszélve arról, hogy egy valóban 4x50 Wattos erõsítõ sokkal vastagabb tápkábeleket igényel mint, amit az autógyárak a mûszerfalba szerelnek.

 

Ráadásul a fejegység hangereje nem minden: az, hogy valami hangos, nem egyenlõ azzal, hogy jól és élvezhetõen is szól. Szinte évente emelkedik 5 Wattal a fejegységek teljesítménye, ez többnyire annak tudható be, hogy a húszdekás, piacos "GAGYITECH" már 100 Wattot hirdet öles betûkkel az elõlapon. Szükségszerûen a komoly gyártóknak is emelniük kell a Wattot (gyakran csak papíron) azért, mert így mindenki a sokkal olcsóbb, de annál inkább sokwattos hulladékot vásárolná, ezért fordul elõ, hogy az évekkel ezelõtti 4x25W-os, gyakorlatilag pontosan akkora hangerõvel szól, mint a 4x50-es új modell.

Soksávos EQ, ilyen-olyan hárombetûs nagyszerû "hangminõségjavító" csoda-áramkörök és processzorok.

Ezek abban az esetben, ha külsõ erõsítõt használsz semmire nem valók, másrészt "hangminõség javítás?" ez valami vicc ugye? Én úgy hallottam, szarból nem lehet várat építeni.

 

Az EQ-nak csak akkor van haszna, ha nincs erõsítõd és csak a gyári, vagy az utólag beépített hangszórók hangját akarod hallgathatóbbá tenni.

 

Miért feleslegesek ezek ha külsõ autóhifi erõsítõt használsz?

 

Ha a legjobb hangú autóhifi rendszert akarod kihozni a rendelkezésedre álló X forintból, akkor nem ezeken fog múlni a jó végeredmény.

 

Olyan fejegységet kell választanod, ami minden hangszínszabályzás nélkül a legjobb hangot nyújtja, mert az amelyik gyengébb hangminõségû, azon már nem fog segíteni semmilyen csodaprocesszor sem.

 

Gondolj csak bele: elõkaparod a padlásról nagymamád SOKOL rádióját majd rákötöd a pénzen vásárolható legjobb ekvalizátort és hangprocesszort. Fog úgy szólni mint egy alap mini hifi?

 

Bizony nem.

 

Ugyanez a helyzet a hangprocesszorokkal is, tapasztalt autóhifi versenyzõk is csak a verseny ideje alatt használják, mert amellett, hogy - hosszas kísérletezés és munka után - gyönyörû színpadot lehet vele varázsolni az autóba, mesterségessé is teszi a rendszer hangját.


Nem éppen szolgáltatás, de szorosan ide tartozik a jól csengõ autórádió MÁRKANÉV is. Nem törvényszerû, hogy az X márkajelzés alatt futó, termékek, a legjobbat fogják neked nyújtani az adott árkategórián belül.

 

Lehet, hogy X márka már bevált mint házimozi, televízió készülék, kézi mixer vagy villanyborotva, de mint autórádió, biztos, hogy a legjobbat fogod kapni X-bõl?

 

A jó márkanévnek még van egy másik hátulütõje is, ugyanis az csak addig jó, amíg nincs nála egy sokkal jobb.

 

Sok, fejegységeket gyártó cég van piacon, az Y márkájú rádiók 10 vagy akár 1évvel ezelõtt a legjobbat nyújtották minden tekintetben, de fél évvel ezelõtt gondolt egy olyat a Z nevû konkurens, hogy most jobban belehúz a fejlesztésbe és mára Z lett a jobb, minden szempontból. Te pedig még ma is a jóval gyengébb Y-ra akarod a pénzed kiadni.

 

Természetesen az elõbbiek semmiképpen sem vonatkoznak a feltûnõen olcsó márkátlan készülékekre. A "YAMAKASI" MP3/DVD/kékledesfullextra autórádió tízezerért soha nem lesz jó vétel, mert többet fog a szervizben tanyázni, mint a mûszerfalban, még akkor sem ha a "nagytudásu" eladó vagy kereskedõ esküszik a típusra.(50 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: autórádió, legjobb autorádio, autórádió vásárlási tanácsok, legjobb autoradio, autrdi fantomtp, melyik a legjobb autorádio, autórádió vásárlás, eladó használt pionir autó rádio, melyik a legjobb autoradio, milyen olcsó autórádiót vegyek

Autóhifi kérdéseidre az

autóhifi szaki válaszol...


Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, akkor három dolgot lenne érdemes csinálnod.

 

1. A legjobb, ha ilyenkor felhívod Zsoltit, gyorsan kikéred

     a véleményét és tanácsait az autóhifiddel kapcsoltban

     a 70 - 450 644 0 telefonszámon .

 

2. Rengeteg autóhifi okosság és autóhifi tipp van a

     tudástárunkban, amelyet ide kattintva át is

     böngészhetsz.

 

3. Felteheted az autóhifis kérdésedet itt lent

     hozzászólás formájában is, igyekszünk gyorsan

     megválaszolni.

 

 

Tetszik ez az autóhifi tipp?

 

Ha sokaknak tetszik, még több ilyen autóhifi segédletet fogok írni, így elõre is köszönöm a lájkot és a +1-et!

 

 

 Kérdezz az autóhifirõl... Autórádió vásárlási tippek


JVC KD X-30

Üdv!Véleményedet szeretném kérni a JVC KD X-30-asról.Egy pár Blaupunkt TSX 352 és egy pár Blaupunkt Vrc 200-at szeretnék vele hajtani,nem csúcsminõségû hangzást szeretnék csak hogy normálisan szóljon és elbírja a hangszórókat.Köszönöm elõre is a válaszod!
 

(17 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Petya - 2012-11-04 16:27:22
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklõdés

 Szia! Szeretnék egy fejegységet venni ,de sajnos láma vagyok ebben a témában,igaz sikerült kinéznem már egyet:JVC KD-X33 MBT. A kocsi amihez szeretnék venni, egy 2001 audi a3. Jó választás ez a fej ,vagy tudnál ajánlani jobbat?35ezerig,és mechanika nélkülire gondoltam,de kihangosítval.Talán késõbb még hozzákötni egy mélyládát .Válaszodat erõre is köszönöm Üdv
 

(4 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Krisz - 2016-10-30 09:27:54
Válasz erre a hozzászólásraÉrdeklõdés

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Tökéletes választás, ha hajóba szeretnéd berakni.
Ez hajó audió fejegység.
Én inkább ezt ajánlanám:
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2016-10-30 11:13:23
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió

Szia Jó Napot Szeretném megkérdezni hogy Daeewoo nubira autómban van egy cd dms 4×40w blaupunkt rádióm. Szeretném lecserélni bluetooth-os rádióra . Milyet ajánlana. Válaszát elõre is köszönöm

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Anikó - 2019-12-14 11:46:42
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia! Én ezt a két típust ajánlanám: [katt] [katt] Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2019-12-14 18:55:56
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi

Szia!
Most vettem egy Ford Focust kombit, családi használatra, de mindenképpen szeretnék a kocsiban zenét hallgatni. Alapvet?en mindenev? vagyok: els?sorban rock, heavy metal, de gyakori a pop, szinti zene, disco is az autóban... A középkonzolon jelenleg egy 2 dines hely áll üresen. Milyen fejegységet ajánlanál? Szeretném, ha kezelne USB-t, lejátszana mp3-at, a bluetooth a teló kihangosítás miatt lenne fontos... Persze ha levehet?, beforgatható lenne az el?lap, akkor kicsit nagyobb biztonságban érezném... A korábbi autómból rendelkezésre álló hangszórókat szeretném használni az ajtóban (elöl Hertz ESK 570 (200W) szett, hátul Hertz ECX 570 (140W)... Mélynyomót legfeljebb ülés alá tudom elképzelni (ha szükséges). Van egy RTO AW-4050 4x50W-os ?skövület er?sít? is a birtokomban... Az ajtókat szeretném zajcsillapítani... Mit javasolsz?
100 körül szeretném ha megállna...
Tehát a kérdések:
1. fejegység 1 din + a lyuk burkolása vs. 2 din?
2. er?sít? csere, vagy elég a fejegység + öregharcos?
3. Mélynyomó kellene a 2 pár hangszóró + csipogó mellé?
Vagy inkább hívjalak valamikor???

Segítségedet el?re is köszönöm!

(2 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-23 21:56:18
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Elsõ és legfontosabb kérdés. Kellene az autó pontos évjárata.
Üdv. 

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-24 07:37:58
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Ha úgyvan akkor nyugodtan fel is hívhatsz.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-24 07:54:08
Válasz erre a hozzászólásravolkswagen golf (IV-es) 2000

 Szia most vásároltam egy IV-es golfot segítségedet szeretném kérni abban hogy milyen fejegységet vegyek bele még gyári kazettás rádió van benne eredeti hangszórókkal .jó lenne bele sd/mmc kártya ill. usb (utóbbit telefon töltésre is szeretném használni)a cd nem lényeg. Bluetooth szerinted jó ha van benne vagy fölös. Egyenlõre a hangszórók maradnak max késõbb cserélném õket (vélemény). Esetleg hangszórót mit ajánlanál a késõbbiekben? Árban még nem tudom hogy mennyi az annyi de nem akarok egy vagyont költeni.
Elõre is köszönöm a segítséget.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Batki Szabolcs - 2015-07-30 20:36:50
Válasz erre a hozzászólásravolkswagen golf (IV-es) 2000

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi

Szia!

Szerintem a Bluetooth nagyon jó dolog, mivel már nem csak kihangosítóként mûködik, hanem audió lejátszásra is alkalmas.

Én mindenképpen a mechanika nélkülieket ajánlanám, és azon belül is ezt a két típust ajánlanám figyelmedbe:

[katt]

[katt]

Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2015-07-30 22:48:32
Válasz erre a hozzászólásrakattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia,
az évjárat: 2009... 03, vagy 04 havi...
Köszi!
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kiss Attila - 2013-02-24 09:00:19
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Nekem is ilyen típusom van van.
Ez a keret kell hozzá:
Természetesen van más színübe is.
Iso átalakítóból ez kell:
Sajnos az általad leirt hangszórókból egyik se megy bele mivel ezekbe a típusokba már 16-os hangszóró kell.
Ez a keret kell hozzá:
Rádióbol ezeket a típusokat javasolnám:
[katt] ez piross megvilágitású.
Vagy ha komolyabbat akarsz akkor ezt:
Az erõsítõt mindenképpen érdemes berakni, ha van pénzed akkor érdemes lecserélni egy jó négycsatornásra.
Mélyládát mindenképpen érdemes belerakni. Ha nem akarod, hogy sok helyet foglaljon és még is legyen egy kis kisegitõ mély akkor ezt a kis aktív ládát ajánlom:
Ha bármi kérdésed van, nyugottan hívj.
Üdv.

(2 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-24 10:43:14
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia,
 
köszönöm az eddigi infókat és szeretném megfogadni õket... Lehet, hogy ennek kapcsán (kicsit?) túllépem a kitûzött keretet
A beépítõ keret képe sajnos nem jelenik meg az oldalon...
Az ajánlott Megatron hangszóró beépítõ keret 572246/C, nem kerek hangszórókhoz való? Az én hangszóróim oválisak... Nem ovál van a Focusban? Ezek egy Focus I-be voltak beszerelve...
1 dines fejegységeket ajánlottál... 2 dineseben nem is gondolkodnál a helyemben? Pl. JVC KW-SD70BT? Mondjuk sokkal izmosabb az ára... Ha egy dines, akkor a JVC KD-X70BT nem éri meg esetleg jobban?
Milyen 4 csatornás erõsítõt ajánlanál jó ár/érték arányban? 20-25 e ft körül... SAL? Blaupunkt? Magnat?
És még a mélynyomó... Nem nagyon akarom, hogy szem elõtt legyen... Ülés alatti megoldás, nagyon erõltetett? Raveland? Kicx? Érdemes lehet esetleg még az olcsóbb [katt]ban gondolkodni?
Elõre is köszönöm (ismételt) válaszod...
 
Attila

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-24 22:15:45
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Sajnos az új Focus-ban már kerek hangszóró van.
Be lehet építeni a dupla dint de ahhoz ez a beépítõ keret kell:
Egy kicsit húzós az ára.
A KD-X70BT nagyon jó választás.
Ha már gondolkozol abban, hogy négycsatornás erõsítõt veszel akkor minimum ezekben gondolkozzál:
Ha már veszel ûlés alá berakható mélyet akkor mindenképpen a Kicx-et ajánlom.
Üdv. 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-25 07:19:57
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia,
Fejegység kapcsán még találtam egy lehetõséget: JVC KD-SD80BT. Mit gondolsz róla? 53-60 között "már" kapható...  Nekem szimpatikus benne a hordozható HDD kapcsolat és a kiépített bluetooth... Technikailag megegyezik az Általad ajánlott KD-R50-nel? Ha a mûszaki háttér azonos, akkor inkább erre szavaznék, mert a KD-R50-hez a bluetooth kieg. még további 16 e Ft lenne...
a multikormány elõkészítés mit jelent? Fõbb funkciók vezérelhetõk a Focus kormányáról? Kell hozzá valami kieg.?
További köszi!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-24 23:38:40
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Azóta is csak az autóhifi oldalakat bújom...
Ma estére ez állt össze a fejemben
Fejegység: JVC KD-SD80BT (60)
Erõsítõ:[katt] itemscope="" itemprop="brand"> [katt] itemscope="" itemprop="brand">Mac Audio MPX 4000 (30)
Hangszórók a meglevõk: elöl Hertz ESK 570 (200W) szett, hátul Hertz ECX 570 (140W)
Mély: Blaupunkt GTb 8 (26), ha ezt választom, akkor az erõsítõ hajtja a 4 hangszórót és ezt pedig a fejegység vezérli? Vagy érdemesebb egy passzív ládát rákötni az erõsítõre és az elsõ szettet a fejegységrõl hajtani?
Mit gondolsz???
Bocs, ha túl laikus/hülye kérdésekkel/elképzelésekkel zaklatlak...
Üdv: Attila

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-25 00:17:18
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
A Mac Audio MPX 4000-t felejdsd el. Inkább azok közül válassz amiket átküldtem. Hidd el nem fogod megbánni.
Mégegyszer mondom. Az ovál hangszóró nem fér be az új fordba.
A Blau aktív pedig hidd el jobb választás mint az ûlés alá szerelhetõ rezgéskeltõk.
Üdv. 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-25 07:25:33
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia Zsolti,
 
NAGYON KÖSZÖNÖM gyors válaszaidat!
A fejegység kapcsán mit gondolsz? Te, melyiket vennéd? KD-x70BT (állítólag ebben nincsen CD meghajtó, vagy KD-SD80BT
Hangszórók a meglevõk: elöl Hertz ESK 570 (200W) szett, hátul Hertz ECX 570 (140W)
Erõsítõként Hertz a Hertzhez alapon Hertz HE 4-re gondoltam...
Mély:köszönettel "elfogadom" a javaslatodat Blaupunkt GTb 8... Ha ezt választom, akkor az erõsítõ hajtja a 4 hangszórót és ezt pedig a fejegység vezérli? Vagy érdemesebb egy passzív ládát rákötni az erõsítõre és az elsõ szettet a fejegységrõl hajtani?
Ez így jól hangzik?
Pesten, vagy környékén kit tudsz ajánlani, aki hajlandó hozott anyagból hangszórók, vezetékek, kondi stb. is összerakni a cuccot és ajtót is zajcsillapít?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-25 09:54:02
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
A KD-SD80BT vedd meg ha megteheted.
Ha megveszed a hertz-et akkor igen, az fogja hajtani a szetteket, a Blau pedig a beépítet erõsítõrõl fog szolni.
Ismételten felhívom a figyelmedet, hogy a MEGLÉVÕ KÖZÉPMÉRETÜ OVÁLOK NEM BESZERELHETÕK AZ ÚJ FOCUSBA.
Csak a 16-os szettek jók bele.
Üdv.
 

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-25 10:14:26
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Basszus...
Amit a hangszóróról írtál az csak most esett le...
Akkor lett még 2 kérdésem...
1. Ismerve már a konfiguráció nagy részét, az autót és a zenehallgatási szokásaimat milyen 16-os szetteket tudsz ajánlani fókába?
El lehet adni a Hertz szetteket? Szép állapotban, kicsit porosan várjaák akkor további sorsukat (ha nem kerülhetnek be a vasba)...
Minden eddigi segítségedet KÖSZÖNÖM!
És persze - ha még van ideged hozzám - a maradékot is...
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-25 10:55:32
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
Én azt tudnám javasolni, hogy ha eddig Hertz-et használtál maradj is ennél a típusnál.
Én ezeket raknám bele:
A használt hangszórókat pedig az oldalamra fel tudod tenni. Valószinü elég hamar el fognak kelni.
üdv. 

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-02-25 11:29:01
Válasz erre a hozzászólásrakattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Zsolti,
 
nagyon szépen KÖSZÖNÖM közremûködésedet az egyedi igényeknek megfelelõ szett kialakításában. Összematekolva minden sikerülni fog 50-60%-kal túllépnem a költségvetést, de remélem meg lesz az eredménye .
Ígérem jelentkezem, ha minden összeállt!
Köszönöm a türelmedet és szakmai segítségedet!
 
Üdv
 
Attila

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-02-25 13:16:47
Válasz erre a hozzászólásraHELP Autóhifit szeretnék

kattila

kattila


Maglód
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2013.02.23.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia Zsolti,
 
1-2 kérdéssel még visszatérnék mielõtt mindent elkezdek felvásárolni...
Ha most egy Blaupunkt Monte Carlo fejegység (nem gyári rádió van az autóban, akkor lehetséges, hogy ISO csatlakozót már nem kell külön vennem?
A fenti fejegység egy 2 dines keretbe van elhelyezve. Ide befér a JVC KD-SD80BT . Fölötte viszont van egy 1 dines üres lyuk... Ehhez van valamilyen takarólap? Vagy esetleg valamilyen tárolórekesz modul?
a HERTZ ESK 165.5 és a az ECX 165.5 szettek miben térnek el a .4 végûektõl?
Mind a 4 ajtóhoz kell a Mecatron 572246/C beépítõ keret? (Elöl ESK szett, hátul ECX szett, csomagtartó mélynyomó...) A 2438 Ft darabár, vagy párban értendõ?
Az ESK szett csipogói beépíthetõk a Fókusz gyári csipogójának a helyére, vagy nem érdemes oda tenni?
Egy barátom autója kapcsán érdekelne, hogy Mazda 5-ös modellbe lehetséges-e utólag buetooth-os fejegység beszerelése?
Ma estére ennyi...
Elõre is nagyon köszönöm a válaszaidat!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
kattila - 2013-03-01 22:41:44
Válasz erre a hozzászólásramatizba milyet?

spcmaci

spcmaci


Budapest
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2020.01.31.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Hello!
Daewoo Matizba szeretnék egy auto magnót.A célom csak annyi lenne,hogy a gyári blaupunkt kazis magnó helyett legyen benne egy cd-s usb-s normális fejegység,meg valami középkategóriás hangszórópár elõre a gyári helyett.Legyen picit hangosabb és szóljon szebben mint a gyári.
Valami nem túl drága megoldás érdekelne.Köszi,Gyula.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Varga Gyula - 2013-03-16 16:13:40
Válasz erre a hozzászólásramatizba milyet?

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én ezt a rádiót ajánlanám számodra:
Igaz, hogy nincs benne CD mechanika de szerintem a legjobb vétel.
Hangszóróbol pedig ezt ajánlom:
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-03-16 18:44:21
Válasz erre a hozzászólásramatizba milyet?

spcmaci

spcmaci


Budapest
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2020.01.31.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Hali!
Köszi a gyors infot.Nagyon jónak tûnik,valami hasonlóra gondoltam én is árban is.
Köszi!!!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Varga Gyula - 2013-03-16 19:15:58
Válasz erre a hozzászólásratoyota yaris autórádió

 Szia,
Van egy 2002. 01.hó gyártású toyota yaris linea sol autóm amiben még autósrádió van.
Ezt le szeretném cserélni egy mp3lejátszóra és ezzel kapcsolatban 2kérdésem lenne.
Az egyik, hogy milyen kerettel oldható meg az átszerelés? Vagy a rádió alatti kis fakkba befér a megvásárolt lejátszó?
A másik kérdés hogy milyen cd nélki mp3-as rádiót ajánlanál ebbe a kocsiba?
Köszi:
Kálmán

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kálmán - 2013-05-22 07:42:50
Válasz erre a hozzászólásraFejegység

Helló!
 
Érdeklõdnék hogy Toyota Corolla E11-be milyen fejegységet lehet beszerelni?
2001./9. -havi az autó.
 
Köszi elõre is a válaszod!
 
Üdv.: Tibi

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tibi - 2013-04-04 00:05:05
Válasz erre a hozzászólásraTudásra szomjazom :)

Tisztelt Zsolt!
Seat Ibiza 2003- as autómba szeretnék egy fej egységet 20 ezer forinton belül. Mi lenne ebben a kategóribáan a legjobb választás?
Ezen kívül a gyári hangszórók vizsonylag jól szólnak , de ha tudnál ajánlani az elsõ 2 ajtóba hangszóró párt mi lenne az? Erre is egy másik 20 ezer forintom lenne

(3 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Frankó Gábor - 2013-04-04 17:18:46
Válasz erre a hozzászólásraopel corsa c

 üdv! létezik olyan fejegység ami 25.000ft-on belül van és cd-s usb-s bluetooth-os?? 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Tóth Dániel - 2013-04-05 13:44:07
Válasz erre a hozzászólásraopel corsa c

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Ez a legolcsóbb ami mindazt tudja amire szükséged van:
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-04-05 17:01:29
Válasz erre a hozzászólásrafábia átalakítás

Helló Zsolt!
Van egy 2003-as fábia kombim, gyári elsõ szett, elõzõ kocsibol áthozott sony X-plod fejegység, LG-nagyovál hátul. Szeretnék egy jobb rendszert öszehozni, de nem nagyon tudok dönteni, hogy mi lenne a legjobb kb. 150 ezer körül szánák rá. Zene terén mindenevõ vagyok komoly, pop, rock stb... fejegységnek DVD-set gondoltam késõbbiekben majd monitort a gyerekeknek filmet nézni, elõlre valami jobb szettet, hatra ovál ,mély és az erõsítõ. Ebben kérném a segítséged, Te mit javasolsz? Válaszodat elõre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
István - 2013-04-12 00:28:40
Válasz erre a hozzászólásrafábia átalakítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én a következõket raknám bele:
[katt] + 13500Ft a láda.
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-04-14 21:04:03
Válasz erre a hozzászólásrafábia átalakítás

Helló Zsolt!
Kösszönöm válaszod!
Tetszenek az ajánlataid, Pioneer hangszorót még nem hallotam,( fejegységem már volt ez a márka azt szeretem!) sógoromnak Hertz, öcsémnek Kicker van beszerelve ezek hangzása tetszik eddig csak ezekben gondolkodtam. Tudsz ajánlasz ezek közül is, vagy szerinted maradjak a pioneer-nél?
Fejegység cserén is gondolkodom két tipust néztem ki, Kenwood-kdv5244u dvd vagy Audiovox-vme8013 dvd, Te melyiket vennéd? Késõbb bõvíteném majd két fejtámlába épített monitorral.
A mély egyedi ládáda a pótkerék mellé besülyeszthetõ? a beépíthetõ méret max 28x62x30 cm az egyedi ládát azt eltudom készíteni a mágneses részét terveztem a zárt ládába a membránt pkexi-vel védeném, vagy maradjak a gyárinál?, akkor könyen kivehetõnek kell lenie! Sokat hasznalom a csomagtartót és a helykihasználás számít. 
Még egy kérdés, lenne egy alkalmi vételi lefetõségem Sal wrx-4060 erõsítõ gyári doboz beépítve még nem volt, bolti ár feléért. Jó vétel lenne?, vagy maradjak inkább az altalad javasoltnál? Nem az ár számít inkább a hangzási minõség!
Válaszod köszönöm!
Üdv!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
István - 2013-04-14 23:55:07
Válasz erre a hozzászólásraCorolla fejegység

Szia!
Szeretnék fejegységet venni az autómba, Corolla E12, 2002 évjáratú.
CD mechanika nem kell, már néztem néhányat, de nem tudom melyik lenne jó.
Ezek közül a Clarion tetszik legjobban, és négycsatornás kimenete is van. Azért gondolom, hogy ez fontos, mert késõbb szeretnék erõsítõt és a gyári 4 hangszórót cserélni szettre, mélynyomó nélkül, ha lehet. De ezt majd késõbb.
Tudnál segíteni egyenlõre fejegység témában?
És ha már újra itt tartunk, szükségem van még egy beépítõkeretre a rádióhoz.
Bár az autóm 2002es, a keret pedig 2003as évjárattól jó, viszont a Corollám rádiója megegyezik kinézetre az alábbi linken lévõ képpel:
Ez jó lenne szerinted?
 
Köszönettel:
JZsolt

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
JZsolt - 2013-04-19 01:01:29
Válasz erre a hozzászólásraCorolla fejegység

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én a Pioneert venném meg.
Vagy ha rászánsz egy kicsit többet akkor ezt ajánlom:
A keret amit kinéztél jó a te autódhoz.
Üdv.

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-04-20 15:16:25
Válasz erre a hozzászólásraAutóhifi összeállítás

GabeArk

GabeArk


Budapest
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2013.05.09.
1 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia Zsolt!
Egy kis segítséget szeretnék kérni autóhifi építés ügyében.
Zenei téren mindenevõ vagyok, de leginkább a dupstep, disco és alternative rock zenét szeretem.
Egy '98. 07. havi, csapott hátú Suzuki Swiftem van. Fejegységnek a JVC KD-X70BT-t néztem ki, és ehhez szeretnék megfelelõ minõségû hangszórókat, erõsítõt és ládát. Mivel a csomagtartó nem a legnagyobb, és azt sem szeretném, hogy az egészet elfoglalja a láda, így jobb lenne egy olyan, ami nem foglal túl nagy helyet.
Továbbá az is érdekelne, hogy hol érdemes elhelyezni a hangszórókat.
Szerinted mit lenne érdemes vennem?
Válaszodat és segítségedet elõre is köszönöm.
 
Üdv,
Gábor

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Vámos Gábor - 2013-05-07 12:45:20
Válasz erre a hozzászólásraAutóhifi összeállítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Szia!
A fejegység választásod tökéletes. Elõre az ajtóba mindenképpen érdemes lenne ajtópanellel berakni egy 16-os szettet. Például ezt:
vagy ezt:
Hátra én csak egy 4ch erõsítõt és egy mélyládát raknék.
Erõsítõ:
vagy
Ládából, mivel nekem is van egy Suzukim ezek közül választanék:
Üdv
 

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-05-08 12:52:19
Válasz erre a hozzászólásraGabeArk

GabeArk


Budapest
Hozzszlsok: 0
Reg.: 2013.05.09.
1 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Igen, a kalaptartót én sem akartam vagdosni ovál miatt, felesleges.
Neked mi a véleményed, a JBL GTO-ról, annyival szebben is szól, mint amennyivel drágább a Pio-nál, vagy ár/érték arányban érdemesebb a Pio-ra költeni? És ugyanez lenne a kérdésem az erõsítõ kapcsán is. Ládának, az Audio System az esélyesebb, gondolom, így az erõsítõ sem mindegy.
Láttam, hogy van az oldalon egy segédlet, ajtópanel készítéséhez. Legvégsõ esetben szeretnék saját magam nekiállni, jobban bíznék egy szakemberben, viszont ha jól láttam, Nektek Debrecenben van a szaküzlet, én viszont Pesti vagyok. Tudnál esetleg ajánlani, egy Pesti szakit, akire nyugodt szívvel rábízhatom a panelek elkészítését?
Elõre is köszönöm a segítséget.
 
Üdv,
Gábor

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Gábor - 2013-05-09 11:27:08
Válasz erre a hozzászólásraAutóhifi összeállítás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Szerintem a JBL jobb mint a Pioneer.
Ha ládából az Audió Systemet választod akkor ahoz mindenképpen a Cruncs-ot ajánlom.
Ha pedig ajtópanelt szeretnél akkor fogok tudni pesten ajánlani számodra megfelelõ mûhelyt.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-05-10 06:41:21
Válasz erre a hozzászólásraToyota yaris mp3 lejátszó

Szia,
Van egy 2002. 01.hó gyártású toyota yaris linea sol autóm amiben még kazettás autósrádió van.Ezt le szeretném cserélni egy mp3lejátszóra és ezzel kapcsolatban 2kérdésem lenne.
Az egyik, hogy milyen kerettel oldható meg az átszerelés? Vagy a rádió alatti kis fakkba befér a megvásárolt lejátszó?
A másik kérdés hogy milyen cd nélki mp3-as rádiót ajánlanál ebbe a kocsiba?
Köszi:Kálmán

(3 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Kálmán - 2013-05-22 07:53:29
Válasz erre a hozzászólásraPioneer deh 6800mp

 Üdv!
Megtudnád vagy valaki megtudná mondani nekem hogy a Pioneer deh6800mp-nek hány voltos az rca sub vonalkimenete?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Misi - 2013-06-14 10:09:50
Válasz erre a hozzászólásraPioneer deh 6800mp

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Ha jól emlékszem 2,5V.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-06-16 13:19:53
Válasz erre a hozzászólásra Igen közben sikerült utána járnom!Köszi szépen!
üdv
Misi

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Misi - 2013-06-16 14:52:21
Válasz erre a hozzászólásraCorsa zene

halaszdave

halaszdave


Székesfehérvár
Hozzszlsok: 1
Reg.: 2017.11.24.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia Zsolti!
Van egy '96.07.es gyártású B Corsam ( 3 ajtós). Szeretnék egy kezdetleges zenét varázsolni bele . Van egy Pioneer MVH 150UI fejegységem , és ehhez való, hasonló minõségû hangafalakat szeretnék bele elõre, és a kalaptartóba ( ha szerinted javasolt) . Sajnos nagy összeg nem áll rendelkezésemre, mert diák vagyok , olyan 30-40 ezret tudnék rászánni. 
Köszi elõre is!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Halász Dávid - 2013-07-04 22:38:32
Válasz erre a hozzászólásraFLAC lejátszás

Andreas04

Andreas04


Tatabánya
Hozzszlsok: 31
Reg.: 2013.06.15.
4 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia Zsolt! Most látom, hogy a Kenwood gyárt FLAC lejátszós magnókat. Csak a KMM-157 és a 357 létezik?
Jó lenne valami nagyobb tudású fej, amihez van legalább 2 pár RCA, sub vezérlés, LPF-HPF, esetleg bluetoth. Nem tudsz ilyet? Akkor nem kéne a CD-mechanika.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Andreas04 - 2013-07-05 16:57:48
Válasz erre a hozzászólásraFLAC lejátszás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
A kenwood-nak még ez a készüléke van ami játszik Flac formátumot, és megfelel a specifikációnak:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-07-05 17:56:08
Válasz erre a hozzászólásraFLAC lejátszás

Andreas04

Andreas04


Tatabánya
Hozzszlsok: 31
Reg.: 2013.06.15.
4 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Ah, ez meg a másik véglet! Ennyit nem szeretnék rá költeni. Egyébként több oldalon is megnéztem, de sehol nem írják hogy játszaná a FLAC formátumot.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Andreas04 - 2013-07-05 18:44:24
Válasz erre a hozzászólásraJelenlegi fejegység lecserélése egy ujjabbra

  Sziasztok, Olyan kérdésem lenne, hogy a régi fejegységemet (blaupunkt dresden rcr 45) szeretném lecserélni egy ujjabbra, lehetõleg sd-kártyás vagy pendrive-os megoldás érdekelne, esetleg egy bluetooth is lehet benne. Hangszorokat egyenlõre nem szeretnék cserélni, egyrészt megvagyok elégedve a mostani hangzással, másrészt nem zenedobozt akarok csinálni, csak hallgatható legyen. Az autó tipusa egy 97 es Nissan Primera lépcsöshátú verziója, kalaptartóban két nagyobbacska hangszoroval (nemtudjuk hogy gyáriak-e).
Válaszodat Elöre is köszönöm! 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Varga Tibor - 2013-07-14 11:44:25
Válasz erre a hozzászólásraJelenlegi fejegység lecserélése egy ujjabbra

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
  Szia!

Én Blaupunktot nem vennék mivel elég sok probléma van velük.

Ha nem fontos a cd mechanika akkor én ezt ajánlanám számodra:

[katt]


Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-07-14 18:18:32
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki

Üdv!
Nekem egy 96-os évjáratú 1.0 Suzuki Swift-em van. Elég kezdõ vagyok ebben a témában de mindenképpen szeretnék egy új fejegységet, mélynyomót. Egyelõre a fejegység lenne a legfontosabb, azért max 30ezret fizetnék,de jó lenne ,ha olcsóbban is tudnék venni,lehetõleg piros gombmegvilágítással az esztétika miatt. Késõbb szeretnék mélynyomót,de lehet hogy inkább még +2 hangfalat,mert jelenleg csak elõl van benne 2 és hátra is jól jönne. Esetleg ezek beszereléséhez kellenek egyéb vezetékek vagy minden gond nélkül belehet szerelni õket?
Válaszodért elõre is köszönöm!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Bálint - 2013-07-15 11:59:28
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én ezt a típusú fejegységet ajánlanám neked:
Hátra én a kalaptartóba raknék ovált:
A gyári vezetékek pedig jó lesznek hozzá.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-07-15 23:24:43
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki

Köszönöm a segítséget,még egy kéredésem lenne.
Ez az ovál a mély hangokat jól adja? Nem lenne jobb egy mélynyomó?

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Bálint - 2013-07-16 00:15:55
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Nagyon szép mélyei vannak az általam ajánlott oválnak, de értelem szerûen egy mélyláda nagyobb mélyeket tud adni.
Üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-07-17 12:44:12
Válasz erre a hozzászólásraSuzuki

Rendben,én hiszek neked,köszi a segítséget!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Bálint - 2013-07-17 15:58:59
Válasz erre a hozzászólásraHelp

Shadowman

Shadowman


Dunakiliti
Hozzszlsok: 4
Reg.: 2013.07.27.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
Udv!
 
Tisztelt Zsolt!
 
Egy 97 es evjaratu B vectram van,ebbe szeretnek egy uj autoradiot beszerelni,az a keresem lenne hogy az alabbiak alapjan segits megfelelot valasztani
Tehat amit tudom hogy szeretnek: telefonrol is tudjak zenet hallgatni az automban,legyen a radioban usb(stick csatlakoztatasra),illetve memoria kartya hasznalhatosag,a kesobiekben szeretnek erositot is beszerelni az automba,nem szeretnek csillagokat rengeto hangerot,de azert szolljon ha feltekerem a fulcimpaimat a kovetkezo zenei stilusok mozgatjak: Drum and bass,reggae,jazz,blues es nagyjabol ezek tarsai,a keretem a radiora kb 2o,max 25e. ft. lenne,egyaltalan beleferk ebbe?megkoszonnem ha tudnal segiteni. Varom a valaszt,szep napot!!(elnezesedet kerem tudatlansagom miatt,halvany fogalmam nincs az egeszrol)
 
Tisztelettel:  Csaba
 
 

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Shadowman - 2013-07-27 15:18:22
Válasz erre a hozzászólásraB Vectra

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Ami Bluetoot-os, SD-kártyás rádió, mind 35-40 ezer felett kezdõdik árban.
Amelyik típust javasolni tudnám számodra, és a kritériumok nagy részének is megfelel, ez lenne:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-07-28 08:00:20
Válasz erre a hozzászólásraB vectra

Shadowman

Shadowman


Dunakiliti
Hozzszlsok: 4
Reg.: 2013.07.27.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Udv!
 
Koszonom a gyors valaszt,azthiszem ennyit megerdemel a fulem  Viszont jonnek meg kerdesek:  a hangszorot (gyari) erdemes kicserelnem? es ha igen mijenre? johetne egy teljes szett ajanlat,hangszoro,erosito.. 
Koszonom.  Szep napot!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Shadowman - 2013-07-28 10:50:23
Válasz erre a hozzászólásrayakuza27

yakuza27


Bercel
Hozzszlsok: 12
Reg.: 2013.06.21.
1 követõ
Autóhifi rendszereBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!Érdekelne hogy kb 40.000-60.000Ft körül te milyen fejegységet választanál.Az én elkébzelésem a kenwood kdc4757sd-vagy Alpine cde175r.De ha tudsz jobbat akkor írd meg.kösz üdv

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
yakuza27 - 2013-08-16 13:15:58
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió vásárlás

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Én az általad leirt árkategóriában ezt választanám:
Bár ha nem fontos számodra a CD mechanika akkor én még ezen is elgondolkoznék:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Papp Zsolt - 2013-08-18 10:55:56
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió vásárlás...

Szia!
 
A segítségedet szeretném kérni! Peugeot 206 XR 1998.11 havi. autóm van. Kinéztem egy CD-USB rádiót bele:
Ha nem tudnád megnyitni akkor leírom az adatait:
 

JVC KD-R443 CD/MP3/USB 4x50W autórádió VW stílusú piros gomb és kék kijelzõvilágítás

Szeretném kérni a segítséged,hogy milyen beépítõ keret kell hozzá? És hol tudnom én ezt megrendelni??
 
Mi a véleményed a rádióról amit kinéztem?
 
Várom mielöbbi válaszod!
 
Zsanett
 

(1 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsanett - 2013-09-09 12:05:56
Válasz erre a hozzászólásraAutórádió vásárlás.

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Az általad kinézett rádió tökéletes választás.
A keretet megtudod rendelni tõlem.
Erre lesz szükséged:
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-09-10 22:41:51
Válasz erre a hozzászólásraSzia!
 
Köszönöm a gyors válaszod!
A kérdésem a következõ lenne: Tudsz nekem ajánlani olyan rádiót,ami csak Cd-s? Mert gondolkozom,hogy csak Cd-s legyen,vagy Cd,USB -s!
Ha van jó ötleted,várom!
 
Köszönöm!
 
Szia!

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Zsanett - 2013-09-11 07:40:07
Válasz erre a hozzászólásraJVC

Autohifi City
Admin
Autohifi City


Debrecen
Hozzszlsok: 8272
Reg.: 2008.01.01.
6723 követõ
AutóhifijeBlogjaKépeiVideóiVásárlásai
ÜzenõfalKövetõi
 Szia!
Manapság nem nagyon használják a CD-t.
Én igazság szerint ezt a készüléket ajánlanám számodra, mivel ez már a Flac formátumot is játsza.
Ez azt jelenti, hogy jobb minõség mint a CD.
Ja és egy meghibásodási lehetõséggel kevesebb, mivel nincs benne mechanika.
Üdv.

(0 szavazat)Értékeld az autóhifis kolléga a hozzászólását!
Autohifi City - 2013-09-12 22:38:46
Válasz erre a hozzászólásra 1 2 3 4 5 Kvetkez oldal

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Autórádió vásárlási tippek

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Autórádió vásárlási tippek, milyen olcsó autórádiót vegyek, melyik a legjobb autoradio, eladó használt pionir autó rádio, autórádió vásárlás, melyik a legjobb autorádio, autrdi fantomtp, legjobb autoradio, autórádió vásárlási tanácsok, legjobb autorádio, autórádió

 

 

Közösség


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Autóhifi szerelõ
Segíthetek neked?
Zsolti vagyok az Autohifi-City szerelõje, hívj most és minden kérdésedre választ adok...
+3670 450 644 0
5 perc alatt rengeteg okosságot tudsz kiszedni belõlem, amelyek segítségével garantáltan nem lesz, olyan autóhifid, amely nem Neked való és borzalmasan szól...
Tovább
Autóhifi tudásbázis
Tudd meg, mire kell odafigyelned, autórádió, mélyláda, erõsítõ, vagy bármilyen autóhifi kiválasztásánál...
Tovább
Házhoz visszük
Nyomd meg a kosár gombot, add meg adataidat, mi visszahívunk és megy is a csomag! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ajándékot kapsz
Kérdezés nélkül küldünk Neked ajándékot, ha most legalább két terméket vásárolsz! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Ütõs garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 15 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi kupon
50.000 és 100.000 Forint feletti vásárlás esetén kérdezés nélkül küldünk Neked egy 5%-os, vagy 10%-os kupont. Kattints és tudj meg többet...
Tovább
Autóhifi beszerelés
Az autóhifid beépítését mûhelyünkben, közel 20 éve a szakmában dolgozó szakemberekre bízhatod. Kattints és tudj meg többet...
Tovább

Autóhifi tippekAutohifi LIKE!Hozzászólások


22:32: HellóEgy crunch gpx 500.2 er?sít?m ami hidba van kötve elvileg az er?sít?nek 500-osnak kell ...
Miért melegszik túl az autóhifi erõsítõm?
22:31: HellóEgy crunch gpx 500.2 er?sít?m ami hidba van kötve elvileg az er?sít?nek 500-osnak kell ...
Miért melegszik túl az autóhifi erõsítõm?
22:31: HellóEgy crunch gpx 500.2 er?sít?m ami hidba van kötve elvileg az er?sít?nek 500-osnak kell ...
Miért melegszik túl az autóhifi erõsítõm?
13:46: Szia! Az érdekelne hogy az ISO cstlakozót miként kell rákötni olyan járm?ben melyben ...
Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése
13:46: Szia! Az érdekelne hogy az ISO cstlakozót miként kell rákötni olyan járm?ben melyben ...
Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése
13:45: Szia! Az érdekelne hogy az ISO cstlakozót miként kell rákötni olyan járm?ben melyben ...
Autórádió bekötése és ISO csatlakozó bekötése

Új autóhifi blogÜzenõfal


Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezõAutóhifi Végére

szia olyan 13cm-es hangszórót keresek ami nem kis fülekkel kell felfogatni hanem a peremben van benne a felfogatás
Autohifi City 12:09: Szia!
Ez kell hozzá:
[katt]
Üdv.
Üdvözletem,
Pioneer MVH-S620BT-hez keresek kormánytávvezérlõhöz kábelt.
Ford Focus MK2 facelift 2009 évjáratú autóba szeretném beépíteni.
Melyik típus lenne jó nekem?
Köszönettel:
István
ZsKH,()(()'").
ZsKH
Autohifi City 20:27: Szia!
Megoldható.
Hétfõn hívj fel.
06704506440
Üdv.
gyzolee69 01:00: Szia. Vásároltam nálatok egy Hertz K 165 16 cm-es elsõszettet ([katt]) 2 éve, ilyen szetthez szeretnék csak magassugárzókat venni. Megoldható? Elõre is köszi a választ! Üdv Zoltán
Autohifi City 17:37: SZia!
Csörgess meg holnap.
06704506440
Üdv.
Szia! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád hogy van egy e46 típusú autóm, benne egy JBL GT5-1204BR mélyláda, melyet egy Toxic-1000 erõsítõ hajt meg, a gond hogy egyáltalán nem szól. Viszont ha az erõsítõn összehidalom egy kábel segítségével a Pozitívat és Remet akkor megszólal a láda de mintha épp ki szeretne szakadni olyan hangon. Mi lehet a gond? Válaszodat elõre is nagyon szépen köszönöm!

Autohifi City 17:25: Szia!
Én ezt az erõsítõt raknám hozzá:
[katt]
Üdv.
Autóhifi ElejéreAutóhifi VisszaAutóhifi KövetkezõAutóhifi Végére


Fórum kategóriák


Autóhifi

A fórumon...Új autóhifik


szluko Hangminõség autóhifije
Audison autóhifi
szluko Hangminõség autóhifije
Audison autóhifi
Ernõ85 Hangminõség autóhifije
autóhifi
Golf3 Hangnyomás autóhifije
autóhifi
5hR3kY Normál autóhifije
autóhifi
További autóhifi rendszerek...

Új autóhifi videókÚj autóhifi képekÚj tagok


SQL: select * from `9_felhasznalok` where `valid` = 1 and `nick` not like '[t?r?lt felhaszn?l?]' and `bannolt` = 0 order by `datum` desc limit 5
Illegal mix of collations (utf8mb3_hungarian_ci,IMPLICIT) and (utf8mb4_general_ci,COERCIBLE) for operation 'like'